Avlshopper og føll til salgs.

02.03.2020

Monica Veseth Vurderer å låne bort noen av avlshoppene sine for et år eller flere. Har 4 som har gått tomme i år og som er klare for bedekking nå.

 

Ta kontakt med Monica Veseth for mer informasjon:

Telefon: 98 83 41 20, email: mocca65@hotmail.com

 

 

 

1) Recession Racer e. Kheleyf ue Indian Ridge. Mor til Black Million som har løpt inn tett på 500.000,- i Norge. Fikk også et hoppeføll i -19 som er solgt.

 

2) Lariyda e.Dr. Fong ue. Valanour. Hun har selv løpt inn over 300.000,- og fikk et hoppeføll i -19 som er solgt.

 

3) Hidden Joy e. Academy Award ue. Bin Ajwaad. Fikk hoppeføll i -19.

 

4) Red Beauty e. Special Quest ue. Final Appearance. Gikk en god 3-års sesong, men skadet seg tidlig i 4-års sesongen og røyk ut.

 

Hoppene går på utegang, og trives i flokk. Mulighet for å leie plass videre i utegangen om man ønsker. Eller man kan flytte hesten dit man vil. 

 

Utover det har jeg også 4 drektige som også kan lånes ut til bedekking for neste sesong. To føller i midten av mars, en i april og en i mai.

 

De to som snart skal følle er: Marigold Carlras e. Appel Au Maitre ue. Cajun Cadet drektig med Giant Sandman og Legalize e.Statue Of Liberty ue. Lyphard drektig med Hallucinate. Disse kan overtas så snart de har føllet, og jeg vil ha føllet tilbake når de kan adskilles eller det kan kjøpes ut mot levende føll avgift. Jeg skal stå som oppdretter.

 

Cape Safari e. Cape Cross ue. Halling drektig med Jimmy Mack kan overtas nå eller etter følling i april. Jeg skal ha tilbake føllet når det er fraskilt, eller det kan kjøpes mot å betale levende føll avgift. Jeg skal stå som oppdretter.

 

Blue Skylight e. Appel Au Maitre ue. Academy Award drektig med Evasive kan overtas nå eller etter følling i midten av mai. Jeg skal ha tilbake føllet når det er fraskilt, eller det kan kjøpes mot å betale levende føll avgift. Jeg skal stå som oppdretter.