Hest ønskes kjøpt

27.08.2021

Har du en fullblods til sags?

Da jeg desverre må avlive fullblodsen min, vurderer jeg nå å se om jeg finner meg en ny. 

Ho jeg hadde kom til meg mer eller mindre utemt som 8åring igjennom mattilsynet, full i våteksem, mugg, høver som ikke hadde blitt tatt på evig lang tid, tynn og ja i det heletatt. Stresset, steilet hele tiden under all håndtering og ble beskrevet som farlig. Vi startet helt fra start med å bare bruke tid sammen løs og på et halvt år gikk hun fra å være som beskrevet over til at vi red i halsring og hun ble en "hund".

Desverre viser det seg at hun har så masse gamle skader som kom mer å mer til syne da hun ble satt igang, at hun aldri vil kunne tåle å bli brukt å leve smertefritt.

Jeg er 37 år å har hatt hest hele livet, jeg har egen stall hjemme med 3 bokser, ridebane og store uteområder på ca 3mål med varierende terreng. Tur områder rett utafor døra. 

Mulighet for å kunne gå sammen med ridehesten jeg har eller skilt, og mulighet for å gå inn i boksen sin igjennom hele døgnet for å slappe av eller komme unna været. 

Jeg har ikke noe veldig spesielle krav til hest da det er hesten MIN jeg skal ha å det er ikke nødvendigvis hesten til hvermansen eller hesten alle andre liker jeg faller for. 

Om jeg finner meg hest nå eller om et år er ikke viktig, da jeg er ute etter en som skal bo her i mange mange år. 

Som sagt er det ikke viktig for meg å finne hest nå, men man vet aldri når den ene du vet du ikke klarer å slippe dukker opp. 

Jeg har ingen ambisjoner om ut å starte eller bli stor innen hest, 

Jeg vil ha en allround hest som vil trives med enkel bane jobbing, turer i skogen både med rytter, leie turer kanskje bli med løs bak atv, ja det den måtte like, jeg er ikke låst i en gren eller et mål å lar hesten få velge selv hva den liker å trives med. 

Har heller ikke noe problemer med å evt bruke flere mnd på å jobbe fra bakken før jeg kan ri, da jeg har funnet ut at jeg kommer mye lenger ved at vi er på lag enn å bare skulle få til ting å krangle det igjennom. 

Jeg er ikke ute etter en dyr hest helt max 30tusen, (veit mange synes det er lite) men det har rett å slett med hva jeg skal ha den til og har ingen planer om å få en billig hest for å tjene på den senere ved salg, da jeg er ute etter en hest som skal bli her. 

Vi holder til i Elverum. 

Har selvfølgelig god oppfølging av hovslager, veterinær, massør og osteopat som kommer på kort varsel. 

Høres dette ut som et hjem for hesten din hører jeg gjerne fra deg. Kontant meg gjerne på mail eller SMS da jeg ikke alltid er tilgjengelig på tlf 

Tlf 95065444

Mail bitte.84@hotmail.com 

Mvh Birgit