På jakt etter hest.

04.05.2020

Hei! Jeg er ei 23 år gammel jente, på jakt etter en ny følgesvenn

Jeg er ei 23 år gammel jente, på jakt etter en ny følgesvenn da hesten min igjennom ti år desverre må avlives. Jeg søker etter en hest med god psyke, som er lærevillig, håndert fra bakken av og ikke minst frisk og skadefri. Jeg ser i utgangspunktet etter en hest i alderen 3-7 år, men alt over eller under kan også vurderes. Hoppe eller vallak er ønskelig. Den trenger ikke være innridd, men det er et pluss. Pris 10-35 000kr.

 Jeg har god erfaring med både innridning, omskolering og tilridning av hest i alle aldre og har tidligere jobbet på Biri travbane. Jeg jobber med hesten etter dens prinsipper, og setter fokus på avspenthet og tillit fremfor alt.

Feltritt er for meg der hjertet ligger, og ønsker derfor en allsidig hest som kan brukes til dette. Hesten vil også bli brukt mye allsidig på tur, dressur og bakkearbeid, samt akademisk, og vil ha store, fine utemuligheter med andre hestevenner og tilgang på kvalitetsfôr og flinke trenere.

 Dersom dette høres ut som et passende hjem for din hest så ta gjerne kontakt på e-post eller tekstmelding i første omgang for en uforpliktende hesteprat! :)

E-post: lindakleiven@live.no

Tlf: 95464995