Drømmenes teater

09.06.2008
Artikkelbilde

Theatrical Award er en drøm. Hun vant Eivind Lyches Minneløp foran Fortaleza, og det er all mulig grunn til å se lyst på fremtiden.
- Vi sa på stallen i fjor høst, at dette kunne bli veldig moro.

 Nå er drømmene i ferd med å gå i oppfyllelse. Carlos sa at han måtte vekke henne da hun kom i front litt tidlig, men hun svarte fint på det hun ble spurt om, sa en opprømt trener Marianne Tveter.
- Hva blir de nærmeste målene?
- Vi satser i 1000 Guineas og Skandinavisk Mesterskap, og hun står også fortsatt igjen i Derby. Vi får vurdere litt fremover, men vi fikk i hvert fall et svar på at hun står distanse, sa Marianne.

Blant de øvrige vinnerne synes vi det er grunn til å trekke frem Mekong. Hesten har fremgang for hver start, og som på 17. mai ble seieren overlegen. For de spillerne som forbereder innsatser på litt sikt, gjør vi oppmerksom på at Mekong starter i siste løp søndag. Det kan være en mulig banker i en ellers vrien V5-B.

 

ONKEL BLAA rett til tet. Holdt et tempo som plagde konkurrentene. Holdt unna helt til mål. IN THE FLESH fjerde, opp på tredje. Så skummel ut, men kunne ikke matche vinneren. RUSSIAN ROULETTE femte, avanserte noe fremover. Avsluttet greit til tredje. CITY OF LONDON lenge nærmest lederen. Var sliten på oppløpet.

                                                                                                                                                  CARIUS opp som tredje på bortre langside. Satte inn støtet midt på oppløpet og tok en sikker seier. TICMOLINO tidlig fremme. Holdt farten oppe og kjempet mot vinneren, klar annen. EVITA den tredje som var med i striden. Kunne ikke følge de to beste, men var langt foran resten.

SUFFOLK COUNTY raskt til tet. Holdt farten godt. Ble passert før mål, men fikk seieren da førstehesten ble disket for piskbruk. CARLOS PAZ hang som best han kunne. Fikk annen etter disken. ACT TWO fint med innvendig. Slo seg forbi til seier, men fikk ikke beholde den.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ROSE GATE frem mellom hester 300 meter fra mål. Ble hardt angrepet, men holdt unna til jockeyens første seier. COUNTRY PLAYER som vanlig litt bak. Hadde siget på vinneren, men klarte aldri å ta seg forbi. ARAGORN med helt fremme, holdt brukbart til tredje. DARK PRIDE også fremme i front, intet ekstra å sette inn.

 

 

                                                                                                                                                                                      MEKONG avventende som fjerde. Satte inn støtet innvendig og vant meget enkelt. BONNE EASTER annen, holdt farten meget bra. MARTEEN femte-sjette. Avsluttet brukbart til tredje. GENUINE PEGASUS med til oppløpet, ga seg.

 

 

THEATRICAL AWARD fint med som fjerde. Kom lett opp til front, men måtte vekkes litt. Gikk greit unna på slutten. FORTALEZA opp innvendig som femte-sjette. Kom opp til vinneren, men måtte nøye seg med annen. AQUILA FLYER tredje. Litt tilbake, men spurtet greit og tok siste trippel. SCHUBERT og WANNABEAWARDED dannet tetpar, begge hadde gjort sitt beste på oppløpet.

LE SUEDE tredje, opp utvendig leder tidlig på oppløpet. Holdt unna med liten margin. NO MORE FUZZ avventet i baktroppen. Kom med en fin spurt og hadde nær rukket frem. CHARMION tet. Ble passert vinneren, men kom fint tilbake og var ikke mye slått. Bra avslutning av GIGGS, men HILDIS DUE ga seg en del på oppløpet.