Spennende løp på Jægersro

Skrevet av Liv Kristiansen,  12.05.2009
Espen jubler etter seieren i Pramms 2007

NR har besluttet å ta spill til storløpene Jägersro Sprint og Pramms Memorial med henholdsvis 240.000 og 600.000 SEK i 1.premie på Jägersro Galopp førstkommende tirsdag, 19/5. Det er flere ekvipasjer med norske interesser i disse to løpene.

Vi tar DD, samt Vinner, Plass og Duo i felles pott med ATG. Bongene merkes L4 og løp 7 og 8. Løp 7 (DD-1) starter kl 20.40.

Tirsdag 19. mai er det klart for storløpsdag på Jægersro galoppbane utenfor Malmø og flere norske hester tar turen. Kveldens høydepunkt er Listedløpet Pramms Memorial, med hele 600000 SEK til vinneren. Løpet går over 1730 meter på Jægersros dirttrackbane.

Fra Norge er det kun Oslo Racing Stables’ Salt Track som starter, han vant løpet i 2007 og trives på sanden. Espen Ski skal som vanlig ri og det er Niels Petersen som trener hingsten.

Jægersro har et annet Listedløp på programmet denne dagen også, Jægersro Sprint over 1200 meter. Rune Haugen sender Miyasaki (M Santos), Niels Petersen starter Bien Dicho (E Ski) og Roy-Arne Kvisla starter den ny-innkjøpte Light The Fire som ble strøket i hans planlagte Skandinavia-debut på Øvrevoll 30. april.