Stordag på Täby med spill fra Norge

07.09.2009
Theatrical Award og Appel Au Maitre starter i hvert sitt løp søndag.

Kommende søndag er det klart for årets største galoppdag i Sverige, Stockholm Cup-dagen på Täby. Gruppe 3-løpet Stockholm Cup er høydepunktet på en dag med nesten utelukkende hovedløp.

Startliste finner du her

Starterklæring til løpsdagen var ennå ikke foretatt da disse linjer ble skrevet. Men vi nevner likevel at Appel au Maitre, Touch of Hawk og Fricoteiro står igjen i Stockholm Cup. Ekstra spennende skal det bli å se Touch of Hawk, årets Derbyvinner på Øvrevoll, i sitt første møte med eldre eliten. I sprintløpet er Hansinger, Miyasaki og Steve’s Champ aktuelle norske bidrag, og totalt er 20 norsktrente hester meldt til denne flotte løpsdagen. Det er spill fra Norge til Stockholm Cup-dagen og løpene vises på Rikstoto Direkte – stevnestart kl 13.00.

Les mer her

Spennende dag på Tæby søndag 13. september

Søndag 13. september byr Tæby på en flott løpsdag, det er mange norske hester til start og spill fra Norge. Det er V65 spill fra 5.-10. løp med innlevering kl 15.05 – og man kan også spille Dagens Dobbel, Vinner/Plass, Trippel og Duo.

Dagen starter kl 13.20 med H M Drottningens Pris, et hekkeløp der Omoto Sando stiller fra Norge, så følger H M Konungens Pris, et steeplechase med blant annet den norske Derbyvinneren Lights Out til start.

Så følger Scandinavian Classic Challenge, et løp over 2400 meter for skandinaviskoppdrettete 3-åringer, her stiller Beluga med Fredrik Johansson fra Norge.

I Nickes Minnesløpning (L), løp 5 stiller Paveroc/Mark Larsen og Prince Fasliyev/Lennart Hammer-Hansen fra Norge, dette løpet går over 1600 på dirttrackbanen.

I løp 6 Amacitaløpning, et 2-årsløp for hopper er Symbol of Arch/Pascolina Pinto revansjesugen på Alyshakeys/Fredrik Johansson og de må selvfølgelig også kjempe mot de beste svenske og danske 2-årige hoppene og Female Spring/Dina Danekilde fra Cathrine Erichsens stall.

Bien Dicho/Lennart Hammer-Hansen starter så i et Silverhandicap før de siste tre storløpene står for tur. Løp 8 er Coolmore Matchmaker Stakes (L) over 1950 gress for hoppene, her stiller et veldig sterkt norsk lag; Distant Star/Fredrik Johansson, Grafitti/Espen Ski og den store stjernen Theatrical Award/Carlos Lopez. De møter bl a vinneren av Erik O Steens Memorial, Novasky.

I dagens 9. løp, Tæby Open Sprint Championship (L) er det Steve’s Champ/Fernando Diaz, Hansinger/Lennart Hammer-Hansen og Miyasaki/Espen Ski som skal forsvare de norske fargene.

Og så avsluttes dagen med Stockholm Cup International (Gr 3) der Neuroth-duoen Appel Au Maitre/Fredrik Johansson og Touch Of Hawk/Lennart Hammer-Hansen starter.