Omtaler av hestene til start 19. august

18.08.2010
Artikkelbilde
Amazer

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll torsdag 19. august.

Vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til!

Kjøp programmets V5A tips her

 

Last ned programmet gratis her. 

Starthester 19. august:

 

1.løp:

Firefox: Har vektmessig et bedre løp enn i Gøteborg søndag. 1750 meter er imidlertid i lengste laget, så vi tror de siste 200 blir tøffe. Valparaiso: Er klart best på sandbanen, så dette kan bli bra. Tror kanskje 1600 meter er mer ideelt, men dette bør rekke et stykke. Lord Rossmo: Virker å være et stykke unna formen, vi avventer. Shotgun Charlie: Har vunnet flere ganger på Øvrevolls sandbane. Med helt der fremme, mener vi. Most Wanted: Begynte året bra, skuffet litt i det siste. Sand er nok en fordel. Premie?  Gasoline: Har så langt ikke vist noe som skremmer, vi vil se mer før vi spiller. Imperial Skylight: Positiv sist torsdag, kan være en luring. Russian Roulette: Distanse og underlag er ok. Trippelsjanse. Lili Marleen: Rytteren er i støtet, det kan gi hesten litt ekstra. Premie, kanskje trippel.  Zen Cat: God i seiersløpet. Sandbane er nok en fordel, så helt umulig er ikke dette.

 

2.løp:

Chief Eric: Vinner så å si aldri. Men i dette selskapet er det feltets beste trippelkort. One Cool Buck: Beste hesten, men fire måneders løpspause gjør oss litt usikre. Så vidt enkelt i mot at vi tror mye på seier. Prøver blinkers. Alight: Interessant debutant, kan være aktuell for trippel direkte. Due Amici: Debutant, mye taler for at han trenger løpet. Ed Hardy: Går ganske jevnt. Siste trippelplass?  Lista Lightning: Brukbar nest sist, ellers skuffende. Kan også i et lyst øyeblikk klare trippel.

 

3.løp:

Sonja: Ok årsdebut etter lang pause. Må gå enda litt frem for å hevde seg her. Rambo’s Cinderella: Bra i siste start, kan være en trippelkandidat. All I Need: Raden imponerer ikke. Men hun har møtt en helt annen motstand enn nå, så vi vil ikke se helt bort fra henne. Hallingdal Blue: Klart på gang, brukbar sjanse nå om hun går like bra på sand. Clauses Mistral: Har møtt mye bedre hester. Men hun har vært veldig mye slått, så vi tror det blir tøft uansett. Definite Romance: Tre måneders pause. Ellers fine betingelser, vant begge sine seire i fjor på Øvrevolls sand. Ovation: Vi tror dette er litt langt og avventer derfor. Ifannik Sacc: Grei årsdebut, ikke mer. Kan nok trenge enda et par løp før storformen er der. Totte: Bra lenge sist med mye overvekt. Distansen er bedre nå, og vi holder døren ørlite på gløtt for en skrell.  Ketchikan: Har ikke fått det til så langt, det ser ganske tøft ut. Men se opp blinkersen er på!

 

4.løp:

Wonderful Bahare: Har ikke imponert, men dette feltet er ikke av de sterkeste. Trippel kan være innen rekkevidde. Earthshine: Eneste seier kom med Dina Danekilde. Regnes i et åpent felt.  Hattan: Form på gang, men i våre øyne er denne distansen i lengste laget. Sweet Soul Diva: Går på det jevne, neppe mer enn premie. Send an Invitation: Virker uspeedig. Kan få med seg en premie. Sand en fordel. Best Wishes: Begynner å marke alderen som tenåring. Premie. Wood Top: Ingen stor rad, men ikke helt borte på sitt beste. Trippel? Billsson: Liker tung gressbane aller best. Dog bør han regnes i dette enkle laget. Soft Pearl: Hvis hun finner det rette tempoet, kan det holde lenge. Kanskje helt inn?

 

 

 

 

 

5.løp:

Caerus: Flott sesong i fjor, ikke like suksessrik så langt i år. Men vi tror det er like før det løsner, bør passes fremover.  Evening Rose: Strøket sist. Har ellers et fint løp her, trippel?  Recession Racer: I flott form. Møter hardere lag enn noensinne, kanskje bare premie. Agent Boo: Har ikke slått helt til, vi tror kun på premie. Ticmotor: 1100 meter på sandbanen er en slags livrett, regnes i toppen. Merseyside Star: Bra 3-åring, som må gå sitt livs løp for å være med i toppen nå. Golden Pool: Kapabel, men har ikke fått det til i år. Kanskje er dette litt kort? Happy Larry: Har ikke helt fulgt opp seiersløpet, premiekandidat. Royal Hill: Liker denne type løp, er denne gang et fint trippelkort.

 

6.løp:

Marcelis: Brukbar i nest siste start. Premie bør være fullt mulig i dette billige laget. River Landing: Vi tror at dette er beste distanse. Men likevel ser det vrient ut, synes vi.  Face the Fact: Har ikke fått det til på lenge. Selskapet er dog svakt, så vi vil ikke se helt bort fra ham. Lucky Flight: Sliter med å få klaff. Premie? Zit Zaid: Har et billig løp her, fin sjanse. Phili Boy: Sliter med å få det til, vi synes han må vise mer. Big Ant: Ikke trippel på 18 starter, neppe nå heller.  Cicinho: Fremgang sist, det kan være nok til trippel her. Gameboy: Bra løp sist, har vunnet på disse betingelsene. Kan vinne. Dark Pride: Starter ikke. Bit Noble: Begynner å bli gammel. Dette er imidlertid en av de letteste oppgavene på flere år. Med et bedre spor kunne det ha vært en banker, nå nøyer vi oss med at han nok er i toppen.

 

7.løp:

Dubai Samurai: Liker sandbanen. Kanskje han trenger løpet etter nesten to måneders pause? Windiana: Forbedret sist, har gått bra på sandbanen før. Med i striden. Timtaya: Gode løp på gress, enda bedre på sand. Det betyr at hun må tas på alvor nå. Sunceleb: Det virker som om formen er nokså fraværende. Vi avventer.  In the Flesh: Mye slått i årsdebut.  Liker sandbanen, men trenger nok flere løp i kroppen. Graphiella: Hoppe med høy kapasitet, kanskje er sandbanen et pluss som gjør henne spillbar. Youko: Mye slått i årsdebut, trenger nok flere løp. Flying Falk: God i hele år, med i striden også nå.  Indian Pale: Har mistet all form, vi står over denne gang.  Amazer: Liker sandbanen og høsten. Dette tror vi er et spillbart objekt.