Omtaler av hestene til start på Øvrevoll søndag 22. august - stevnestart kl 13.00

19.08.2010
Artikkelbilde
Royal Power. Foto Stefan Olsson

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll søndag 22. august.

Vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til!

Viktig om totomatene

Spillestopp V5                              13.35

Spillestopp V65                            15.00

Spillestopp Dagens Dobbel        17.05

 Kjøp programmets V5 tips her

Kjøp programmets V65 tips her

Last ned programmet gratis her.

Starthester 22. august:

 

1.løp:

Gilmore: Fremgang sist. Selskapet er verre nå, så det blir neppe mer enn premie. Superman: Seier i årets to hekkeløp. Normalt den som har størst sjanse til å true vår favoritt.  Between Friends: Går gode hekkeløp, men blir nok speedet ned på slutten. Premie? Monfalcone: Har skuffet i hekkeløpene. Må forbedre seg om det skal bli premie. Calvados: Går på det jevne, neppe mer enn den siste premien.  Percussionist: Niåring, som var meget god som unghest.  Den hesten som er vanskeligst å plassere i feltet, vi tror på trippel. Zimon: Først i mål sist, fikk ikke beholde seieren. Vinner neppe, men siste trippelplass kan han kjempe om. Omoto Sando: Vinner dette løpet fire av fem ganger. Om alt går som det skal, tror vi han blir meget vond å slå.

 

2.løp:

Hurry Lime: Møtte for gode hester sist. Møter nok noen som blir for gode også nå, men fin premiesjanse. The Mate: Vant sist søndag i Gøteborg. Nå er imidlertid motstanden en helt annen, normalt for tøff oppgave. Uhadada: Debuterte i fjor med å vinne det danske kriteriet. Liker gress og er for oss et tredje-fjerdevalg. Bye Bye Bandit: Går jevnt bra, kan klare en av de siste premiene. Zaphir: Går jevnt bra, men ser ut til å mangle det lille ekstra. Premie bør være bra.  Vestano: Vant sist torsdag. Det er klart tøffere i mot nå, så det er vondt å tro på en reprise. Saddle the Storm: Går bra både på gress og sand. Sikkert trippelkort, kan også vinne. Chairman Stephen: Kan nok mer enn vist, likevel ser dette tøft ut.  Gladtoseeme: Feltets beste hest. Vinner om han trives på Øvrevoll, må regnes helt i front. Vuvuzela: Vant trøsteløpet til Svensk Derby. Neppe mer enn premiemulighet i dette svært tøffe selskapet. Dantolini: Har testet banen, en klar fordel. En kandidat til den siste trippelplassen. Green Surprise: Mangler litt på å utfordre de beste. Premie må være flott.

 

3.løp:

Picture Perfect: Går på det jevne, trolig bare premiekandidat. Karibu Sana: Treåring med brukbare prestasjoner. Vi tror hun er i toppen. Hawklief Flier: Fem kilo overvekt og litt tøff motstand, kanskje premie.  Mohikan: Er litt på gang, ikke umulig i et meget åpent løp. Curtail: Møtte Heureux sist han gjestet Øvrevoll. En helt annen motstand nå, langt fra umulig. Moon City: Går brukbare løp, men ser ut til å mangle den ekstra finishen. Premie? Chief Eric: Tok en flott seier og fightet bedre enn han pleier på torsdag. I bildet på ny. Zafirah: Andre på denne dagen i fjor.  Fremgang sist, kan være en skikkelig fidus. Mizar: Ok sist etter pause. Denne distansen er enda bedre, spillbar. Great Gambo: Vi har trodd på ham uten at det har gitt overskudd. Med formtall 62 synes vi det burde være en mulighet. Ithica: To måneders pause, kan nok trenge et løp igjen før formen er på topp. Westamericantiger: Treåring på gang, kan den første seieren komme her? Asuncion: Lenge siden hun har vist noe, vi synes det ser vanskelig ut. 

 

 

4.løp:

Ariann: Fin spurt sist til tredje. Vi tror hun er med langt fremme her. Mikkelangelo: Spurtet meget bra på oppløpet sist. Bør regnes i et uvisst løp. Sophies Love: Har åpnet karrieren bra. Premiesjanse. Mink’s Aisha: Avsluttet også veldig bra sist torsdag. Må regnes. Cantenac: Totoløpene i Danmark har vært bra, i premiebildet. Golden Memory: Fint kval-løp. Gråberg velger nummer 4. Legacy: Slet litt søndag i Gøteborg, det ser hardt ut. Chelsea: Må være mye forbedret for å hevde seg i toppen. Heather Honey: Starter ikke. Madame Esprit: Ikke dårligere enn annen på fire starter, regnes tidlig. Shakkmatt: Ok debut, vi tror premie må være godkjent. Edge of Eternity: Glem løpet sist, sier treneren. Er med helt i toppen. Alvin: Har aldri gått totoløp, trolig litt for tøft.  Well Fitted: Starter ikke. Walinda: Debuterer, kun med på bred gardering.

 

5.løp:

La Zona: En topphoppe, i våre øyne en klar favoritt. Intricate Talent: Har gått gode løp, men dette ser litt tøft ut. Prøver blinkers.  Grafitti: Flink hoppe. Om det ikke blir litt langt, er det en god trippelsjanse. Mirona: Går ganske jevnt, kandidat til en liten premie. Demeanour: Står distansen og får fire kilo av favoritten. Stor trippelsjanse. Distant Star: Har to Oaks-seire så mestrer distansen. Kan være aktuell for trippel. Tut: Første start i Skandinavia. Vond å plassere, premie? Magnificence: Bra innsats i Oaks, dette ser litt for vrient ut. Until June: Ganske jevn, her tror vi overmakten blir for stor. Hot Marta: Viser ikke tidligere storhet. Det blir nok for vanskelig.  What Budget: Fine innsatser i de to siste startene, uheldig sist. God premiesjanse, kan være aktuell for den siste trippelplassen. Symbol of Arch: Topp treåring. Var det banen eller distansen som felte henne i Oaks? Står hun 2400 meter, er hun i nærheten av vår favoritt.

 

6.løp:

Cool Match: Gjør det ofte bra. Kanskje litt tøft i mot her, premie?  Medallic: Har ok form. Tøft å vinne, men det er ikke helt borte. Gipsy Hall: Flere gode løp i år. De beste er veldig gode, så en premie er trolig et bra mål. Bello Secondo: Flott formutvikling, kjemper langt fremme nå. Illusive Spirit: Går nokså jevnt, en premie er innen rekkevidde.  Sweet Baby Jane: Årets Oaksvinner må selvsagt regnes, muligens er ikke den kortere distansen noen fordel. Richelle: To strake viser at formen er til stede. Tror det blir tøft å ta den tredje på stripe. Theoderich: Meget god sist, med i striden. Big Master: Slår normalt ikke alle disse, kan som de fleste andre fikse en premie. Conservator: Veldig god sist i Danmark, regnes. Royal Power: Dette er hesten å slå. Uten uhell undervis, tror vi det er vinneren. Whatasurprise: Fin sesong i år, kan klare trippel. Red Colori: Fin form, må gå enda litt frem for å være helt i toppen. Tahayab: Litt ujevn, på sitt beste i premiebildet. Brave Hawk: God i seiersløpet. Viser han den formen, kan det bli trippel.

 

7.løp:

Theatrical Award: Topphoppe, som vant løpet i fjor og Derby i 2008. Må som alltid regnes.  Peas and Carrots: Beste utenlandske kortet. Om det klaffer skal han ikke regnes bort selv i toppen. Tertullus: Slo flere av disse på Täby i juni. Ikke borte. Walzertraum: Første løp på Øvrevoll var ingen suksess, kanskje likte han ikke banen. God nok til å klare premie på sitt beste. Touch of Hawk: Fjorårets Derbyvinner må alltid regnes. Blir nok favoritt i spillet, med helt i toppen. Prince Fasliyev: Meget god hest som var forbedret sist med blinkers, bør være glad om han klarer en liten premie. Alpacco: Har vunnet overraskende på Øvrevoll to ganger før. Om det blir en tredje gang, er det overraskende også nå. Volo Cat: God hest, som ikke riktig når opp når alle de beste møtes. Handsome Hawk: God toer sist, om alt klaffer kjemper han i toppen. Entangle: En av våre absolutte favoritter med ni seire på 12 forsøk. Det sjokkerer oss slett ikke om hun er med i seiersstriden.  Alnitak: Går bra hele tiden, men møter nok overmakten nå. 

 

8.løp:

Giant Sandman: Knallgod i Guineas, helt ok i Svensk Derby. Tilbake på gress tør vi ikke annet enn å gi han en bra sjanse.  Osorios Trial: God hest i fin form. Likevel bør en premie være veldig bra i dag. Sir Lando: Fantastisk i Tysk Derby. Om ikke banen blir alt for tung, dreier det seg om en meget god sjanse. Lord Rossmo: Satser på best mulig  norsk bonus. Aces Star: Toer i Svensk Derby. God på gress på Täby i fjor høst, ikke glem denne. Ferrozzo: God sjanse til å bli beste norskoppdrettede, ikke mer. Major Calloway: Bra gjest, som nok møter overmakten her. Hot Wing: Må være veldig glad om han klarer den siste premien. Go Go Gadget: Har startet lite og er således moden for forbedring. Premieaktuell. Bank of Burden: Kjemper med stallkameraten i boksen ved siden av om en mulig premie. Aries: På bonusjakt, skal ikke være interessant i spillet. High Flyer: Tre seire på fire starter, vant sist på Øvrevoll. Det er hardt i mot, men dette er en god hest som kan få premie. Chenango: Femte i Svensk Derby, trolig omtrent det samme nå. Lady Morgana: Fjerde hesten som kjemper om norsk bonus.  Moe Green: Suveren vinner av Svensk Derby. Kan ta den første svenske trenerseieren på 20 år i Norsk Derby.

 

9.løp:

Always Winner: Vant fem løp i Sør-Amerika i fjor. Gress og 900 meter ser bra ut for denne lynraske sprinteren. Rapponghi: God sprinter, møter trolig noen som blir for gode. Chicken Momo: 750 000 innridd i fjor forteller om kapasitet. Etter trøbbel tidligere i sesongen fort være med i dag på gunstige betingelser vektmessig.  Faahem: Bra sprinter, møter overmakten. Cavorting: Bra sprinter, aktuell for premie.  Juvenlini: Veldig rask, skal ikke kunne matche disse helt inn. Lady Lily: Vant løpet i fjor. Feltet i år er sterkere, neppe mer enn premie. Steve’s Champ: Har vunnet løpet før. Skulle nok gjerne ønsket seg et par hundre meter til, dog ikke helt umulig. Light the Fire: Kanskje feltets raskeste sammen med nummer 1. Bør få problemer siste 200. Fair Flair: Flink hoppe, møter nok overmakten her. Alcohuaz: Knallsprinter, som det løsnet for sist. God på gress i Tyskland, hesten å slå slik vi ser det. Reggae Dancer: Jevnt bra, maks en liten premie. Hansinger: Veldig god sprinter, som nok gjerne skulle ha sett at løpet var litt lenger. Regnes likevel på klassen. Master Chef: Stabil og flink. Kan klare trippel fra ytterspor.

 

10.løp:

Home Straight: Sliter med å få fullklaff. Vi tror ikke på mer enn premie. Swallow Forest: Går ganske jevnt, kan være i trippelbildet.  Aylar: Fin sesong i år, skal ikke glemmes.  Navigation:  Er rask, det er trolig litt i lengste laget. Fighting Spirit: Vi tror dette er i korteste laget, men henter nok noen på slutten.  John Keats: Kan klare premie, litt hardt å vinne. Ed Hardy: Skuffet  på torsdag. Vi tror det blir tøft. Habenaria: Forbedret sist, kan være en spennende luring. Sakari: Trenger mest sannsynlig løpet etter lang pause. Star Quest: Vant på Derbydagen i fjor, dette selskapet er ikke hardere. Bør strekes. Aaron’s Way: Enormt forbedret i år, er nok på grensen av sin kapasitet nå.  Vapourize: Spennende treårig gjest, god sjanse.  Woodland Music: Ok løp nest sist, med i trippelkampen. Mamazita: Har slitt i år, neppe mer enn premie.  Cajun Star: Flott sesong så langt i år, sporet er et minus på denne distansen. Likevel brukbar sjanse.

 

11.løp:

Norwegian Reward: Bra totodebut, kanskje trippel. Apilado: Veldig bra spurt i debuten. Med i striden.  Hayley Cropper: To seire fra England. Kan vinne, men det har vært litt problemer med luftveiene. Cawett Cove: Tøft å debutere. Neppe mer enn premie. Ecological: Vrien oppgave, trolig bare premie. Karakorun: God danske gjest, med helt fremme. 

 

12.løp:

So Trendy: Har aldri vunnet, trolig tøft også her. Red Dragon: Virker å være best på sandbanen, det ser hardt ut. Hakuna Matata: Godt løp til annen, men det er en stund siden. Premie. Milliondollarbaby: Har ikke fått det til i år, vi drøyer med å spille til vi ser mer.  Hallingdal Blue: Likte ikke sandbanen torsdag, bedre nå som det er gress igjen? Rebel Heart: Hest i form og god rytter, klar sjanse. Josey Wales: Skrellvant løpet i forfjor, skrell også i år?  Postcard: Nesten to måneders pause, trenger nok et løp igjen. Party Booster: Fin form, bra rytter. I striden. Emperor: I knallform, må tas på alvor. Tom Fix: Ganskje jevn, skal regnes i trippelkampen. Celtic: Har aldri vunnet, gjør det neppe her heller. Sweet and Line: Fin form, regnes tidlig. Fendi: Tre seire i år, bør klare premie her. Rainbow Barrel: Liker forholdene, sjanse om hun kommer fint til på startsiden fra ytterspor.