Programtips til løpene på Øvrevoll torsdag 12. august kl 18.00

10.08.2010
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 12. august kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

1 LØP – NORSK RIKSTOTOS REKRUTERINGSLØP – 1170 GRESS

Triple Agent og Elusive Time ser ut til å være den toneangivende duoen her. Førstnevnte har startet fire ganger England og er feltets klart mest rutinerte. Danske Elusive Time har kun gjort en start, men da var han til gjengjeld overlegen og seiret med 9,5 lengder. Apilado og Mink’s Aisha viste fine takter i prøveløpet og får de to siste plassene på linjen.

Tips:

3 Triple Agent – 8 Elusive Time – 5 Mink’s Aisha outs: 4 Apilado

 

2 LØP – FEARNLYLØPET 2010 – 1800 GRESS

Theatrical Award er feltets klart beste hest, har lav vekt og vinner normalt dette. Skulle hun svikte ser fjorårsvinneren Working Class Hero klar ut. De to siste trippelplassene står trolig mellom vinneren fra 2008 Yorkshire Lad og Northern Pal. Firello årsdebuterer og trenger trolig løpet.

Tips:

3 Theatrical Award – 2 Working Class Hero – 1 Northern Pal outs: 5 Yorkshire Lad

 

3 LØP – MAIDENLØP  – 1800 GRESS

Vrient spilleløp. Debutanten Al Ghoutir har vært mye plaget av skader, men skal nå være i orden og trener fint, et dristig vinnertips. Montgomery leverte to godkjente prestasjoner i mai. Har siden hatt pause, men regnes tidlig på sin store kapasitet. Moon City var ikke mye slått av Montgomery i årsdebuten, kan få revansje nå. Woodland Music bør også være med i toppen her hvis han ikke finner distansen for lang.

Tips:

7 Al Ghoutir – 9 Montgomery – 5 Woodland Music outs: 6 Moon City

 

4 LØP – DEFINE AMATØRLØP – 1170 GRESS

Wattan er i kanonform for tiden og kan være en alternativ banker. Sist rakk han nesten frem på korte 900 meter, nå passer distansen bedre. Kjetil Kjær kjenner og rir hesten godt. Garderer man er hester som Aylar, Red Dragon og Dark Pride aktuelle.

Tips:

9 Wattan – 6 Aylar – 4 Dark Pride outs: 3 Red Dragon

 

5 LØP – EIVIND ECKBO LEGATS VANDREPOKAL – 1170  GRESS

Edge Of Eternity imponerte i debuten da hun cantret i mål 5,5 lengder foran konkurrentene. Hun har sikkert ikke problemer med den økte distansen og har et fint startspor hvis banen blir tung. Karakorun er på papiret eneste utfordrer. Hun har vunnet lett i sine to starter på gresset så langt og selv om hun ble slått på Jägersro har hun vist at hun har kapasitet. Vi tror det holder med disse to på forslaget, men advarer om at formen til 2-åringene varierer sterkt og her kan det komme en overraskelse.

Tips:

11 Edge Of Eternity – 1 Karakorun – 5 Sophies Love outs: 3 Ariann

 

6 LØP   SEE ME LØP – 1800 GRESS

Theoderich viste fin form sist da holdt lenge mot gode hester. Møter langt enklere motstand nå og kan ta sin tredje seier for året. Picture Perfect har levert to svake prestasjoner etter at hun tok en kruttsterk seier på nasjonaldagen, kommer fra stall i form og regnes tidlig. Svenskene Lucky Lucioni og Adios Me Plata har fin form og er farlige å utelate i et småvrient spilleløp.

Tips:

8 Theoderich – 13 Picture Perfect – 7 Adios Me Plata outs: 14 Lucky Lucioni

 

7 LØP – NORSK RISKTOTO CUP – GRUNN STAYER – 2400 GRESS

Topper er i likhet med resten av stallen til Lindstøl i hysterisk form. Vant på en bane som var litt for tung for ham sist og har ikke fått vekttillegg for det. Vi tror ha tar sin tredje strake seier og lar ham få tilliten som alenestrek. Bak favoritten er det jevnt, men hester som Tom Fix, Vivat og 6 Milliondollarbaby er ofte med i toppen i finaleløpene.

Tips:

7 Topper – 13 Tom Fix – 3 Vivat outs: 6 Milliondollarbaby

 

V5A-forslag 504 rekker:

1.avd: 1-5-6-7-8-9-10

2 avd: 3-4-6-9

3 avd: 1-11

4 avd: 1-2-3-4-7-8-12-13-14

5 avd: 7 Topper