Programtips til løpene på Øvrevoll torsdag 5. august kl 18.00

01.08.2010
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 5. august kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

1. LØP – HOUSE OF WINE HEKKELØPSSERIE III – 3200 GRESS

Gledelig nok hele 12 hester til start i dette hekkeløpet. Oscar så ut til å koble et grep om seieren da han ikke klarte den nest sist hekken på Øvrevoll. Zimon og Carius var begge positive sist, er ganske skkert med der fremme også her. Monfalcone har en topp jockey, må følges. Vi skulle gjerne ha hatt plass til Surfer, som vi tror kan gjøre mye positivt over hekk.

 

Tips:

8 Oscar – 5 Zimon – 1 Carius

Outs: 10 Monfalcone

 

2.LØP –  NORSK RIKSTOTOS REKRUTTERINGSLØP – 1170 GRESS

Ingen av disse toåringene har gått totoløp, og da er det ikke så mye å holde seg til. Vi likte Heather Honey i kvalifiseringen, nok til å gi henne tipset. Men det er for alle de startende en annen distanse, inkludert sving, i forhold til kval-løpet.

 

Tips:

2 Heather Honey – 1 Theatrical Sky – 6 Shakkmatt

Outs: 5 Royal Games

 

3.LØP –  V5A-1 – ROMOLA ELITELØP – 1730 GRESS

Flere formhester møtes, så dette er et oppgjør å glede seg til. Walzertraum er en topphest. Selv om han ikke kjenner Øvrevoll, gir vi ham et knepent tips. Lazy Lord, Quint Essentials og Archived er jevne og ærlige, og det skiller ikke så mye mellom disse. Den klare outsideren er The Pirate. Viser han sitt beste, er 84 et formtall som han matcher enkelt.

 

Tips:

7 Walzertraum – 1 Lazy Lord – 2 Quint Essentials

Outs: 3 The Pirate

 

4.LØP –  V5A-2 – DERBY DRØMMEN 3-ÅRSLØP – 1600 GRESS

I Derby Drømmen er det kanskje ikke så mange som drømmer om Derbyseier. Nærmest er nok Osorios Trial, som kan være i bildet om alt klaffer. I dette feltet ser Whatasurprise ut til å kunne by på litt kamp. Det kan også Ferrozzo på sitt beste, men de siste startene har vært nærmere et spørsmålstegn enn et utropstegn.

 

Tips:

1 Osorios Trial – 10 Whatasurprise – 6 Ionius

Outs: 9 Ferrozzo

 

5.LØP –  V5A-3 – NORSK OAKS – 2400 GRESS

Vi er blitt mektig imponert over Symbol of Arch. Seieren i 1000 Guineas var av det imponerende slaget. Det går selvsagt an å spekulere i om 2400 meter kan by på problemer, men måten hun har løpt på og avstamning gir pluss for distanseevnen. Tears Go By og Wellness var trippelhester i 1000 Guineas, det er ikke sikkert det blir så veldig annerledes nå. Avslutningen til Karibu Sana var meget god i siste start, kan være et godt trippelkort.

 

Tips:

2 Symbol of Arch – 11 Tears Go By – 3 Karibu Sana

Outs: 4 Wellness

 

6.LØP – V5A-4 – DD-1 – RAMBO’S SISTER LØP – 2160 GRESS

I et meget åpent løp gir vi tipset til treårige Caliente. Etter startmiss gikk hun strålende i Skandinavisk mesterskap, en slik prestasjon bør gi seier. Flying Falk holder sin flotte form, der fremme hver gang. Topper har flott form, og Head Above Clouds kan gjøre noe så sjeldent som å ta fire strake seire.

 

Tips:

7 Caliente – 9 Flying Falk – 11 Head Above Clouds

Outs: 2 Topper

 

7.LØP – V5A-5 – DD-2 – SUBARU CUP – SØLVDIVISJON SPRINT - 1170 GRESS

Her tror vi Fair Flair får årets første seier. I dette selskapet tror vi at hennes spurt blir utslagsgivende. Vi garderer med Evening Rose, som var uheldig med opplegget sist, samtidig som banen nok var i tyngste laget. Match Point har knallform, men fikk fem kilo for seieren sist (vant dog med tre kilo overvekt). Bello Secondo, Rapponghi og The One and Only er kandidater om man vil gardere bredere enn vi har tatt oss råd til. Sistnevnte ble ved en feil plassert som åttendehest forrige søndag i Gøteborg, men skulle hatt delt femte.

 

Tips:

2 Fair Flair – 12 Evening Rose – 7 Bello Secondo

Outs: 5 Match Point

 

8.LØP – SUBARU CUP – SØLVDIVISJON STAYER – 2400 GRESS

Alle trippelhestene fra Michelets Minneløp er på startstreken. Vi synes de har sjansen til å gjøre det bra også her. Den som står nærmest til å utfordre, er i våre øyne Beluga. Virker å være klart på gang og bør kunne enda mer enn formtallet på 80.

 

Tips:

3 Beluga – 2 Nosferatu – 4 What Budget

Outs: 5 Vamp

 

 

V5-forslag 480 rekker:

1.avd: Alle 8

2.avd: 1-10

3.avd: 2 Symbol of Arch

4.avd: Alle 15

5avd:  2-12