Ny mobilløsning fra Norsk Rikstoto

01.12.2010
Artikkelbilde

Norsk Rikstoto lanserer nå en ny mulighet for å spille på hest fra mobilen din. Fra og med i dag har vi gleden av å tilby en BETA-versjon på vår nye mobilløsning.

Det er nettspillavdelingen, med nettspillsjef Morten Tønnessen og Siri Nordby i spissen, som bringer gladnyheten om det forbedrede produktet. Den nye mobilløsningen erstatter WAP-løsningen, som legges ned fra 1.desember.

 

Ny teknologi
- Den nye mobilløsningen har ny teknologi, bedre grensesnitt og forbedret betalingsløsning. I samarbeid med Nets, tidligere BBS, tilbyr vi nå betaling for mobilspill med VISA, forteller Tønnessen.

Ønsker innspill
Du kan fremdeles spille registrert ved å logge deg inn på spillkontoen din fra mobilen. Dersom du har brukt WAP-løsningen vår vil du se at den nye løsningen er bygget opp på samme måte. For ytterligere å forbedre produktet ønsker nettspillavdelingen innspill fra deg som kunde.

Betaversjon
- Løsningen er en BETA-versjon, det vil si at vi ikke anser den som 100 prosent ferdig. Vi jobber med å forbedre løsningen, blant annet ønsker vi muligheten for å lagre kortnummeret. Vi tar gjerne i mot kommentarer og innspill så mobilløsningen kan bli enda bedre, understreker Nordby.

10 millioner i omsetning
Denne forbedringen er bare første trinn i et utviklingsløp som vil fortsette utover i 2011 i følge Tønnessen. Spill på mobil har ikke vært særlig mye benyttet av Rikstotos kunder så langt, og omsetningen for 2010 vil ligge i underkant av 10 millioner kroner.

Som internett
- Det kan være flere årsaker til dette, blant annet at kundene ikke har tatt i bruk mobilen som handelskanal. Det er litt som internett var i begynnelsen, man brukte det til å lese nyheter og spille. Etter hvert som nyttetjenestene, for eksempel banktjenester, kommer, tar kundene også i bruk andre tjenester i kanalen, forklarer nettspillsjefen.

 

Prøv den nye mobilløsningen ved å taste inn m.rikstoto.no på mobilen din.

 

Den nye mobilløsningen erstatter WAP løsningen som legges ned fra 1. desember. Den tidligere løsningen var knyttet til Mobilhandel fra Telenor som nå avvikles. Dersom du mener at du har penger på Mobilhandelskontoen kan du gjøre følgende:

  • Sjekk saldo: send sms med "saldo" til 2500
  • Overføre penger til bankkonto: send sms med "utbetal bank" <beløp> <kontonummer>” til 2500.

NB: Penger på Mobilhandel må overføres innen 31.12.10 for da avvikler Telenor Mobilhandel