Omtaler av hestene til start på Øvrevoll Galoppbane fredag 10. desember kl 15.00

08.12.2010
Artikkelbilde
Big Master

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll fredag 10. desember kl 15.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

Starthester 10. desember:

 

 

1.løp:

Delily: God på 1600 meter sist fredag. Er like god på sprint, stor sjanse til å ta årets første seier.  Pannacotta: Har vist en del fart. Men formen virker å være nokså fjern. Orzini: Starter annenhver måned. Mangler nok en del på toppformen. Bit Noble: Er med i teten lenge. Har ikke vunnet på et par år, men vi har god tro på trippel. Requested: Fin seier sist. Er ikke lett å ri, men er langt fremme i dette selskapet. Mainline: Formen peker feil vei. Kan litt, men vi vil gjerne se det først.

 

2.løp:

Dutchess of Bogstad: Finner ikke formen. Vi tviler, selv om motstanden er svak. Tar av blinkersen. Noble Knight: Mye slått hver gang, får nok premie her. Bittersweet: Spennende stamme, men må forbedre seg en del for å hevde seg. Zafir Zaid: Går stort sett til sitt formtall. Det kan være nok til en plass i toppen.  Frontino: Godt løp i mai, siden har det ikke fungert. Dette er dog et svakt felt, og da er han ikke uten sjanse. Chairman Stephen: Ingen stjerne, men her bør han kjenne sin besøkelsestid. Knepen favoritt. Jackie Ant: Står hardt til på vekten, vi tror ikke det går.

 

3.løp:

Arn: Fint kval-løp. Trolig hardt å vinne, men vi tror han vil gjøre et godt løp direkte. Milly: Bra start på karrieren. Det er hardere i mot her, så en premie må være bra. Nomine de Jour: Mye slått i debuten. Det blir hardt også her. Wings of Thunder: Flott start på karrieren. Meget god sjanse, kan være en banker for de friske. Thakeham: Ok løp i England, regnes i trippelspillet. Ecological: Har ikke imponert, vi tror det bare er snakk om en premie. Norwegian Reward: Misset i kriteriet, ellers bra. Brukbar trippelsjanse. The Oboist: Kan klare trippel, i hvert fall premie. Fabian: Fint kval-løp. Ikke uten sjanse selv om motstanden er ganske hard. Younevercatchme: Ganske rask, trenger nok et par løp. Silouette: Ok debut, her ser det litt for hardt ut.

 

4.løp:

Chorusso: Bra løp tredje sist. Trolig bare premie. Kan blinkers hjelpe? Indian Pacific: Ganske jevn, ser ut som en god trippelsjanse. Setter også på blinkers. Ketchikan: Har med ett unntak imponert i høst. Drar trolig til tet og blir der. Azzah: Klar fremgang sist. Trippel med liknende løp nå. Ziwy Skate: Misset sist, har gjort det bra forut for det løpet. Premie. Most Wanted: Går trolig frem til lederen, legger seg i rygg på denne? Det kan gi god premie. Eaglecott: Er raskere enn en svensk igelkott (pinnsvin). Må forbedre seg en del for å hevde seg i toppen her.

 

5.løp:

Andy Capp: Vant sist det var sprint. Synes han bør regnes nå. Zirkon: Har aldri vunnet. Rett distanse, kanskje en ørliten luring. Siidhgar: Brukbar nest sist, ellers har det vært få lyspunkter. Premie? Lucky Flight: Langt unna formen. Dette er nok en bedre distanse, trolig hardt uansett. PS I Love You: Ok sist, kan være i nærheten av trippel. Lagoa do Pau: Misset starten helt forrige gang. Kan mye bedre, men dette er muligens i korteste laget. Ontherun: Best på sprint og jockeyforsterket. Obs! Phili Boy: Rask nok til å være med fremme. I striden. Bager’s First: Har neppe maksfart til å kjempe i toppen her. Cicinho: Sterk seier sist. Går også gode sprintløp, skal avgjort regnes. Red Hero: Må forbedre seg for å hevde seg her.

 

6.løp:

Home Straight: Slått med hals – hode – hals de tre siste gangene. Med i striden også nå.  Royal Hill: På vei tilbake i form.  Kan ta sin trippelplass nummer 49. Angie’s Nap: Rask og flink. Møter trolig noen som er litt for skarpe.  He’s Invincible: Bra Norges-debut. Bør nok regnes. Parbold Hill: Rask og god. Hardt å følge de aller raskeste.  Distant Beat: Meget god nest sist. Skal ikke glemmes. Chief Eric: Misset starten sist. Regnes om den biten går bedre. El Harra: Jevn og god, god sjanse i dette fine feltet. Recession Racer: Også veldig rask. Med på gardering i et åpent løp. Happy Larry: Flott høst. Regnes om han kommer seg frem fra utvendig spor. Woodland Music: God sist han gikk sprint. Her blir det jevnt, regnes.

 

7.løp:

Majestic Song: Flere gode løp i høst. Fin premiesjanse. So Trendy: Er alltid langt fremme. Bør være et godt trippelkort. Onkel Blaa: Ga seg mye sist. Får neppe fred her, og da tror vi det blir tøft. Zen Cat: Spurter nok forbi en del, men vi tror det kan bli hardt å gå helt til topps. Naja: Går på det jevne, kjemper om premie. Salute: Mye slått sist, trolig hardt å være med helt fremme.  Big Master: Imponerte sist. 2400 meter kan være litt langt, men han er sikkert med i striden. Sunceleb: Klar fremgang sist. Med liknende løp er det snakk om en mulig vinner. William Hepburn: Finner ikke storformen. Synes likevel han bør med på gardering. Aladar: Leter etter gammel form. Kan klare premie. Mohikan: Viser ikke den helt store formen. Neppe mer enn en liten premie.  Hakuna Matata: To gode løp i Sverige. Skal regnes også på Øvrevoll.