Omtaler av hestene til start på Øvrevoll Galoppbane fredag 3. desember kl 15.00

02.12.2010
Artikkelbilde
Rapponghi

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll fredag 3. desember kl 15.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

Starthester 3. desember:

 

 

1.løp:

Omar: Bra kval-løp. Kan kjempe om en premie i totodebuten. Shakkmatt: Har samlet sammen bra med penger uten å vinne. Bør være aktuell for trippel her. Hudson River: Greit kval-løp. Kan nok trenge et løp eller to. Heather Honey: Viste fremgang sist. Kanskje var det blinkersen som hjalp? Trippelaktuell. Red Eishin: Fin totodebut. Får premie og kan klare trippel. Royal Games: Toer i NM bak Poppi, skal normalt kjempe helt i teten nå. Facalani: Nokså mye slått så langt. Vi tror det blir tøft også her.  Valentino Rossi: Det så ut i kval-løpet som om han kan trenge et løp før han kan gjøre seg gjeldende. Milly: Meget bra totodebut. Vi tror hun er med helt i teten nå. Vår knepne vinner.

 

2.løp:

Scratch My Back: Er mye slått hver gang. Setter på blinkers, kanskje kan det hjelpe. Irish Lad: Er kapabel, men formen ser ut til å mangle helt. God rytter, som nok får en vrien oppgave. Sweet and Line: Opptrer litt ujevnt, kan på sitt beste være i trippelstriden her. Send an Invitation: Ni ganger på trippel i år, et godt trippelkort også her. De Luca: Rytteren må vinne for å ha sjanse til å bli champion. Kommer sikkert til å gi alt, ingen umulighet.  Ifannik Sacc: Vinner han dette løpet, er Veronika Aske sikret championatet. Gir helt sikkert alt, må regnes. Wonderful Bahare: Vil helst være med tidlig fremme. Får hun det uten å forbruke for mye krefter, kan det holde helt inn.

 

3.løp:

Windiana: Har ikke vunnet i år. På denne distansen tror vi den første triumfen ikke er langt unna. Surfer: Et par gode hekkeløp i år. Vi er litt usikre på om formen er intakt, avventer derfor. Onkel Blaa: Har ikke startet siden mai, da han vant. Ofte god etter pause, men vi tror 11-åringen skal få det hardt her. Amazer: Bra løp sist og har jockey som kommer til å gi alt for seier. Fin sjanse. Dubai Samurai: Har skuffet en del i høst, trolig mangler den store formen nå. Until June: Meget god form, skal regnes i tetstriden også nå, selv om formtallet aldri har vært høyere. Harmony Hall: Holder sin fine form, langt fra umulig her.  Aladar: Stor kapasitet, men nå virker formen å være bortblåst. Vestano: Fin periode i oktober. Kan ha hatt godt av en pause, liten luring. Salute: Brukbare løp i den danske provinsen. Litt vrient å plassere i dette selskapet, men John Nielsens hester gjør det ofte godt på Øvrevoll på høsten.

 

4.løp:

Rapponghi: Imponerende sesong. Er sikkert med i striden også her. Red Colori: Har slått ut i full blomst. Bør være favoritt, selv om det ikke mangler mye til de øvrige. Female Spring: Er også i knallform. 1100 meter kan være litt kort, men hun må ikke regnes bort.  Parbold Hill: Er meget rask. Vi tror det blir hardt å vinne, men er neppe mye slått. Yorkshire Lad: Best på gress og litt for kort. Det skal normalt bli vrient. Ticmosic: Flott supersprint sist. Må alltid regnes, men er her bare en av flere. Alight: Lite startet treåring. Ved første øyekast ser det tøft ut, men vi synes hun er verdt en gardering. Zaphir: Er rask og har gått mange fine løp. Det kan se ut som om formen er på hell. 

 

5.løp:

Northern Pal: 1750 meter er en fin distanse. Henter mange på slutten om ikke banen blir for rask. Archived: Slått av gode hester i Sverige. Kjemper alltid helhjertet, god trippelsjanse. Dalmeny: Fin formutvikling. Strekes tidlig etter sitt fine løp sist. Hot Wing: God i Derby Trial. Ser ut til å være best på gress, trolig hardt nå. Vamp: Vi tror det kan gå litt fort i tet her. Spurter nok bra, men vi blir litt overrasket om det rekker helt frem. Fair Flair: Kan mye, men formen er neppe helt på topp. What Budget: Går ned i distanse i forhold til de siste startene. Spurter nok til en fin premie med jockey som har lyst til å bli champion. Omoto Sando: 40 av 57 ganger på trippel i karrieren. Er å regne med også nå. Tiger for Two: Fin form i hele høst. Skal regnes selv når formtallet bikker over 80.

 

6.løp:

Big Master: Får ofte premie, vinner sjelden. Vi tror på samme scenario her. Richelle: Har hatt en bra sesong. Skuffet litt sist på Täby, er formen litt på hell? Frontino: Har aldri vært på trippel, vi tror det blir tøft også her. William Hepburn: Vi har ventet på ham i høst, nå lurer vi på om vi må vente forgjeves. Extreme North: Bra ved seieren sist. Litt hardere i mot nå, premie?  Mohikan: Ganske jevn, mangler det lille ekstra på å få full klaff. Woodland Music: Vant sist på sprint. Med samme taktikk nå, tror vi det fort kan bli ny gevinst. Coneyboy: Bra i Danmark. En meget god trippelkandidat. Zafirah: Formen er nok ikke den aller beste. Skal likevel ikke glemmes helt. Artistic Light: Skuffet sist, men bør ha en fin oppgave her. Kanskje kan siste løp indikere litt dalende form. Get Over It: Brukbart løp sist. Dette ser hardere ut, og vi tror ikke på mer enn premie.

 

7.løp:

Lagoa do Pau: Bra løp i nest siste start. Pluss for jockeyen, god sjanse. Delily: Fin form, men i våre øyne er hun klart best på sprint. Cicinho: Har også fin form, men er også han bedre på kortere løp i våre øyne. Ovation: Har ikke formen på plass, og det er nok litt langt. Prøver blinkers, kanskje kan det hjelpe noe. Andy Capp: Fin sprintseier, har også gått bra på denne distansen. The Bishop’s Joy: Brukbart løp sist, bør klare premie i dette nokså enkle laget. Bager’s First: Litt forbedret sist, men med overvekt bør det bli tøft. Marcelis: Klar fremgang sist, brukbar sjanse. Phili Boy: To litt svake løp etter flere bra innsatser. Vi synes han skal regnes. Definite Romance: Formen virker ikke patent, vi tror det blir vrient. Lucky Flight: Har ikke form, vi avventer. Rambo’s Cinderella: God nest sist, med i striden med liknende løp.