Omtaler av hestene til start på Øvrevoll Galoppbane fredag 17. desember kl 15.00

16.12.2010
Artikkelbilde
Intricate Talent

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll fredag 17. desember kl 15.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

Starthester 17. desember:

 

1.løp:

Majestic Song: Gikk godkjent på høy vekt nest sist. Billig selskap, men det er tøft å bære over 70 kilo. Lagoa do Pau: Fem kilo overvekt skal normalt bety at dette blir litt hardt. Athirat Sacc: Har ikke imponert på Täby. Det kan virke litt tungt.  Rambo’s Cinderella: Bra seiersløp, svak etterpå. Overvekt gjør at vi ikke tror på mer enn trippel. The Bishop’s Joy: Også han har overvekt. Men han er en av få som viser litt form, så det bør være en brukbar sjanse likevel. Azzah: Sterkt løp nest sist. Prøver blinkers, skal ha sjanse her.

 

2.løp:

Simian: Går gode løp nesten hver gang. Passerer millionen om han vinner, er med helt i toppen. Alight: Er urutinert i denne gjengen. Viser fremgang og er avgjort ikke borte her. Female Spring: Fine løp i høst. Dette kan være litt kort til å gå til topps. Happy Larry: Flott sesong. Med i en tett trippelkamp. Chief Eric: Tøft å vinne mot så raske sprintere, men trippel er innen rekkevidde. Ticmosic: Lynrask av gårde sist, men det holdt ikke inn. Må nok moderere seg noe om det skal gå bra helt til mål.

 

3.løp:

Nomine de Jour: Trenger flere løp. Arn: Meget god debut. Klar trippelsjanse denne gangen også.  Facalani: Ser ut til å kunne kjempe om en av de minste premiene.  Favoritten: Fin seier sist. Bør klare trippel nå. Cavallina: Debuterer i totoløp. Maks en liten premie.  Fabian: Kruttsterk debut. Enklere i mot nå, bør vinne om seieren sist ikke tok på for mye.  Nobel Penang: I beste fall en liten premie. Heather Honey: Fin seier sist. Et lite trippelhåp. Chelsea: Har ikke imponert, det ser hardt ut.

 

4.løp:

Chorusso: OK løp til annen sist, selv om han var mye slått. Kan fikse en ny premie.  Chairman Stephen: Suveren sist i svakt selskap. Galopperte likevel så bra at det bør være god sjanse for to strake. Richelle: Har et fint løp. I våre øyne en klar trippelkandidat. Get Over It: Bra løp nest sist. Regnes i et åpent løp. William Hepburn: Vinner nok løp i høst, trodde vi i september. Nå begynner det å haste. Ziwy Skate: To svake løp etter seieren. Må forbedre seg mye fra de to siste startene for å hevde seg her. Requested: Flott form, spørsmålet er distansen. Har aldri gått så langt, men bør strekes på sin fine form. Aries: Tre gode løp før han misset sist. Laget er ikke avskrekkende, bør med på gardering.

 

5.løp:

Miss Montana: Først i mål i tredje siste start, men fikk ikke beholde seieren. Vi tror hun er med i striden her. Send an Invitation: Vant sist han hadde proffjockey. Har det nå igjen, derfor tror vi på god sjanse. Ifannik Sacc: Har meget god form. Det bringer ham til en ny trippelplass. Siidhgar: Går opp i distanse, vi tviler på om det hjelper. Zen Cat: Har ofte en bra spurt, mulig trippel nå. De Luca: På det jevne, neppe mer enn premie. Irish Lad: Viste fremgang sist, kan blande seg i leken.

 

6.løp:

Mohikan: Har skuffet litt på Øvrevoll i år. Neppe mer enn premie. Aladar: Fortsetter å skuffe, vi venter til vi ser fremgang. Intricate Talent: Klart positiv sist, regnes om hun takler distansen. Dubai Samurai: Var med lenge sist. Ørliten outsider denne gang. Windiana: Har ikke vunnet i år, men har vært seks ganger på trippel. Kommer den syvende nå? So Trendy: Fin form, står fint til. Med helt i toppen. Sunceleb: Viser endelig litt form, må regnes.  Pilgrim: Har gjort nittedøl av seg. Skal aldri regnes helt bort.

 

7.løp:

Buen Rumbero: Sterkt løp  sist. Med i striden.  Rapponghi: Har hatt en veldig fin sesong. Passerer 200 000 i år om han er blant de to, og det kan han fort være.  Dalmeny: Fin form, hevder seg trolig høyt oppe også her. Archived: Har hatt en god sesong, muligens er formen litt på hell? Hot Wing: Rått løp sist. Gjentar han den prestasjonen, vinner han på ny.  Northern Pal: Har et fint løp, men vi tror ikke formen er den aller beste. Vamp: Klart slått de siste gangene. Vi tror ikke på mer enn premie. Fair Flair: Flink hoppe, som ser ut til å være et godt stykke unna formen.