Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp- fredag 10. desember kl 15.00

07.12.2010
Artikkelbilde
Ketchikan

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane fredag 10. desember kl 15.00, her er programmets tips for løpene.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

1. LØP – NOARK AMATØRLØP – 1100 DT

Etter tre strake annenplasser tror vi det er tid for Delily. Formen er meget god, og en seier vil være fortjent. Requested var også dyktig i siste start. Sammen med veteranen Bit Noble er de kandidater til trippelplassene. De øvrige kan matche våre tips på sitt beste, men ser ut til å mangle form.

 

Tips:

1 Delily – 5 Requested – 6 Mainline

Outs: 4 Bit Noble

 

2.LØP – MAIDENLØP – 1750 DT

Uten å fornærme noen, er ikke dette av de skarpeste maidenløp vi har sett. Chairman Stephen og Zafir Zaid går nok til formtallet sitt på sitt beste, men har likevel skuffet. Frontino vinner hvis han går som han gjorde i mai, men siden har det ikke vært så mye å skryte av. Det trenger ikke være så mye fremgang som skal til for å havne i trippelstriden her.

 

Tips:

6 Chairman Stephen – 4 Zafir Zaid – 2 Noble Knight

Outs: 5 Frontino

 

3.LØP – V5-1 – RACING POST YEARLING BONUS LØP – 1600 DT

Wings of Thunder debuterte så sent som 30. september. Har gått tre sterke løp mot tøff motstand og får tipset. Også Norwegian Reward har imponert, mest som annen i Heatherwold Cup på Derbydagen. Vår favoritt, Ecologial og dansktrente Thakeham og The Oboist har sjanse på en bonus på 10 000 pund om de vinner. Den har de nok lyst på.

 

Tips:

4 Wings of Thunder – 7 Norwegian Reward – 6 Ecological

Outs: 5 Thakeham

 

4.LØP – V5-2 – KNOSSOS LØP – 1600 DT

Ketchikan har økt formtallet sitt med 20 kilo. Han har høy vekt, men det ser ut til å være mer å gå på. Tet fra start til mål er et sannsynlig scenario. Most Wanted gikk bra sist og er i stand til å forstyrre vår favoritt i tet. I så fall kan det gå litt i forteste laget underveis.

 

Tips:

3 Ketchikan – 6 Most Wanted – 5 Ziwy Skate

Outs: 2 Indian Pacific

 

5.LØP – V5-3 – KNIFE EDGE LØP – 1100 DT

Cicinho var meget god sist fredag. Har ikke fått vekttillegget og legger fort vekk på til to strake. Andy Capp og Phili Boy har levert best på sprint, og de blir våre garderinger på V5. Har man råd med flere, kan Zirkon være aktuell. Annenplassen bak Wattan var bra, selv om det er en stund siden. Lagoa do Pau tapte alt i starten sist, ikke helt borte her.

 

Tips:

10 Cicinho – 1 Andy Capp – 2 Zirkon

Outs: 8 Phili Boy

 

6.LØP – V5-4 – DD-1 – KIR ROYAL LØP – 1100 DT

Treåringene Home Straight og Happy Larry er med i tetbildet så å si hver gang. Her er det imidlertid flere som lurer i vannskorpen. He’s Invincible gikk en god norgesdebut, og El Harra er en meget anstendig sprinter. Små marginer avgjør, og vi velger å gardere dette løpet på V5.

 

Tips:

1 Home Striaght – 10 Happy Larry – 4 He’s Invincible

Outs: 8 El Harra

 

7.LØP – V5-5 – DD-2 – KRAJAN LØP – 2400 DT

Big Master var knallgod sist og har ikke fått tillegg for seieren. Er nok litt bedre på kortere løp, men er helt klart med i striden også på 2400 meter. Vi garderer kun med Sunceleb, som spurtet strålende sist. Hakuna Matata har gått to gode løp i Sverige, kanskje er han hakket bedre i vårt naboland? So Trendy og William Hepburn bør være aktuelle om man vil gardere bredere.

 

Tips:

7 Big Master – 8 Sunceleb – 9 William Hepburn

Outs: 12 Hakuna Matata

 

 

 

 

 

V5-forslag 462 rekker:

 

1.avd: 4-7-5-6-8-1-9

2.avd: 3 Ketchikan

3.avd: 10-1-8

4.avd: Alle 11

5.avd: 7-8