Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp- fredag 17. desember kl 15.00

14.12.2010
Artikkelbilde
Hot Wing

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane fredag 17. desember kl 15.00, her er programmets tips for løpene.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

1. LØP – LADY BARCLAY LØP – 1750 DT

Hvis Azzah går like bra som i nest siste start, bør det holdt til en plass i toppen. Setter på blinkers. Majestic Song møter enkelt lag, men godt over 70 kilo er mye å bære. The Bishop’s Joy bærer overvekt, men han er en av få som viser litt form. Totalt et litt uoversiktlig løp med hester som ikke så ofte møter hverandre.

 

Tips:

6 Azzah – 1 Majestic Song – 4 Rambo’s Cinderella

Outs: 5 The Bishop’s Joy

 

2.LØP – LAKE PARVA LØP – 1100 DT

Det er ofte jevnt når disse gode sprinterne møtes. Simian blir millionær om han vinner, og vi tror sjansene er til stede. Alight trengte løpet sist, vi tror hun matcher sitt formtall. Happy Larry og Ticmosic kjemper om å være best på stallen, det kan bli jevnt.

 

Tips:

1 Simian – 2 Alight – 4 Happy Larry

Outs: 6 Ticmosic

 

3.LØP – V5-1 – NORSK RIKSTOTOS 2-ÅRSLØP – 1600 DT

Fabian var rett og slett knallgod i debuten. Slo meget gode Wings of Thunder og er en klar banker for oss. Favoritten fra samme stall bør være kandidat til plassen nærmest vår vinner. Det er også Arn. Tapte mye for Fabian, men var likevel flink. Kanskje er trippelen i dette løpet nevnt?

 

Tips:

6 Fabian – 4 Favoritten – 8 Heather Honey

Outs: 2 Arn

 

4.LØP – V5-2 – LE CARTIER LØP – 1600 DT

Chairman Stephen var totalt overlegen sist og kan godt legge på til to strake. Vi er imidlertid usikre på hva prestasjonen er verdt, for motstanden var begrenset. Derfor garderer vi. Richelle er jevnt bra og en god trippelkandidat. William Hepburn er nå ute etter formtall 62, og jockeyen har tre kilo lettelse. Et spennende objekt, synes vi. Requested har to strake, men har aldri startet på så lang distanse. Får plass på linjen, selv om vi tror sprint er en fordel.

 

Tips:

2 Chairman Stephen – 3 Richelle – 7 Requested

Outs: 5 William Hepburn

 

5.LØP – V5-3 – LOS LOMAS LØP -2300 DT

Ifannik Sacc har hatt fin form i høst. Bør ha en god sjanse til å matche formtall 47. Send an Invitation har vært ni ganger på trippel i år, nå kan det bli tosifret. Zen Cat  møter billig lag, men har nokså mange kilo å bære på. Miss Montana kan mye, er i det minste en god trippelkandidat.

 

Tips:

3 Ifannik Sacc – 2 Send an Invitation – 5 Zen Cat

Outs: 1 Miss Montana

 

 

6.LØP – V5-4 – DD-1 – LOKE LØP – 2300 DT

Intricate Talent viste endelig litt av hennes kapasitet sist. Sammen med den andre treåringen, So Trendy, tror vi de kommer til å dominere løpet. Windiana står uten seier i år, men har flere ganger vært i nærheten. Pilgrim er en typisk outsider. Kan mye på sine beste dager.

 

Tips:

3 Intricate Talent  - 6 So Trendy – 5 Windiana

Outs: 8 Pilgrim

 

7.LØP – V5-5 – DD-2 – TAKK FOR I ÅR LØP – 1750 DT

Hot Wing gikk et fantomløp sist. Vi satser på ungdommen og gir ham vår tillit. Det er mange formsterke hester i mot, og både Buen Rumbero, Rapponghi og Dalmeny skal regnes om man ønsker å gardere. Da ønsker vi lykke til med de siste strekene på kupongene på Øvrevoll i år.

 

Tips:

5 Hot Wing – 1 Buen Rumbero – 3 Dalmeny

Outs: 2 Rapponghi

 

 

 

 

 

V5-forslag 448 rekker:

 

1.avd: 6 Fabian

2.avd: Alle 8

3.avd: Alle 7

4.avd: Alle 8

5.avd: 5 Hot Wing