Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp- fredag 3. desember kl 15.00

30.11.2010
Artikkelbilde
Woodland Music

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane fredag 3. desember kl 15.00, her er programmets tips for løpene.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

1. LØP – NORSK RIKSTOTOS 2-ÅRSLØP – 1100 DT

Vi likte Milly så godt i debuten, at vi setter henne først på linjen nå. Royal Games var annen i NM. Selv om det var langt frem til Poppi, tror vi på en fremskutt plassering her. Også Shakkmatt ble toer sist bak en topphest og bør være på trippelen. Heather Honey var forbedret sist. Kanskje var det blinkersen som hjalp?

 

Tips:

9 Milly – 6 Royal Games – 4 Heather Honey

Outs: 2 Shakkmatt

 

2.LØP – AGRIA AMATØRLØP – 2400 DT

Veronika Aske har sjansen til å avgjøre championatstriden blant amatørene fredag. Seier med Ifannik Sacc vil sørge for at tittelen er helt klar. Her tror vi Send an Invitation kan være den hardeste i mot, kanskje også Wonderful Bahare om hun får ligge i fred underveis. Kjetil Kjær er fortsatt i bildet om han vinner med De Luca og vil nok gi alt for å gå til topps.

 

Tips:

6 Ifannik Sacc – 4 Send an Invitation – 5 De Luca

Outs: 7 Wonderful Bahare

 

 

3.LØP – V5-1 – JOURNEYMAN LØP – 2400 DT

Vi tror at dette fort kan bli en duell mellom Ski og Gråberg. Både Amazer og Until June har fin form og jockeyer som har noe å kjempe for. Vi garderer med Windiana og Harmony Hall. Førstnevnte har ikke vunnet i år, men er sjelden langt unna på denne distansen.

 

Tips:

4 Amazer – 6 Until June – 7 Harmony Hall

Outs: 1 Windiana

 

4.LØP – V5-2 – JOUP LØP – 1100 DT

Red Colori har imponert ved de to seirene han har tatt. Får kamp av flere i dette jevne sprintløpet, ikke minst Rappinghi og Ticmosic fra Sundbye-stallen. Vi er også veldig spente på hva Alight kan prestere i dette selskapet, en klar outsider.

 

Tips:

2 Red Colori – 1 Rapponghi – 6 Ticmosic

Outs: 7 Alight

 

5.LØP – V5-3 – JADEITE LØP – 1750 DT

Løpene i denne klassen er alltid åpne. Northern Pal har normalt fordel av 150 meter ekstra i forhold til de siste løpene. Tiger for Two og Archived hadde et durabelig oppgjør for noen uker siden, er fort med i striden. Dalmeny var god sist og blir vår siste hest på linjen i kamp med flere.

 

Tips:

1 Northern Pal – 9 Tiger for Two – 3 Dalmeny

Outs: 2 Archived

 

6.LØP – V5-4 – DD-1 – JAME LØP – 1750 DT

Vi likte Woodland Music så godt sist, at vi tror på ny seier. Er nok like god på denne distansen som på sprint. Espen Ski vil nok gjerne gi kamp med Big Master, men vi stoler på vår favoritt. Se litt opp for danske Coneyboy. Har gjort flere sterke høstløp på Øvrevoll og har form som bør gi en plass i toppen.

 

Tips:

7 Woodland Music – 1 Big Master – 4 William Hepburn

Outs: 8 Coneyboy

 

7.LØP – V5-5 – DD-2 – HØSTFINALE MILER – JERN – 1600 DT

Per-Anders Gråberg rir Lagoa do Pau. En hest i ok form får toppjockey på ryggen, det synes vi er interessant. Fightet med Rambo Cinderella i nest siste start, det kan fort bli en ny strid mellom disse. Flere av hestene er best på sprint, og de kan lett få melkesyre på oppløpet.

 

Tips:

1 Lagoa do Pau – 12 Rambo’s Cinderella – 8 Marcelis

Outs: 9 Phili Boy

 

 

 

 

 

V5-forslag 540 rekker:

 

1.avd: 4-6-1-7

2.avd: 2-1-7-6-3

3.avd: Alle 9

4.avd: 7 Woodland Music

5.avd: 1-12-9