Simian ble millionær

17.12.2010
Artikkelbilde
Simian

Med seier ville Simian passere millionen i annet løp. Det holdt med liten margin, og dermed var det 3 220 kroner i tillegg til grensen for syvsifret antall kroner. Samtidig var det et fint punktum på en ny fin sesong for Wido Neuroth.

-          Simian er en ærlig og fin hest, som alltid gjør sitt beste, sa en fornøyd trener. Det har han også god grunn til. Han tok sitt championat nummer 13, og minst like imponerende, det 12. strake championatet i Skandinavia!

Kun nokså ville teorier kunne frata Espen Ski årets championat på Øvrevoll. Den ørlille tvilen stoppet Espen allerede i første løp. Med Majestic Song ble det en meget klar seier tross drøye 71 kilo.

Majestic Song

-          Ingenting er klart før det er klart, så det er deilig å få det avgjort. Nå skal jeg stå på resten av dagen, sa Espen etter sitt femte championat på de siste seks årene. Nå er det kun Walter Buick og Janos Tandari som er foran på listen, og begge er helt klart innen rekkevidde.

Fabian 

Fabian imponerte i debuten for en uke siden. Den andre strake seieren var like sterk.

-          Han har lært en del bare fra løpet for en uke siden. Det blir utrolig spennende å se hvor langt dette kan rekke neste år, sa seirende jockey Per-Anders Gråberg.

Aries 

Aries har hatt en absolutt brukbar høstsesong. Toer i NM, ikke så mye slått av Buckham, var bra. I tillegg er det blitt to seire, den siste kom på finaledagen etter tet stort sett fra start til mål.

So Trendy har hatt flott form i hele høst. Nå ble det en fortjent seier, selv om det var så vidt båten bar.

So Trendy 

-          Vi har vært litt uheldige i flere løp, så nå fikk Mari Vaadan beskjed om å holde seg unna trøbbel. Det gikk bra, og det var moro, sa trener Cathrine Erichsen.

Send An Invitation 

I fjor ble Grey’s Anatomy hos Niels Petersen årets siste vinner. Samme trener fikk æren av å vinne siste løp også i år. Buen Rumbero holdt unna for favoritten Hot Wing, og dermed var årets sesong vel i havn.

Takk for i år, god jul og godt nytt år og vel møtt torsdag 14. april 2011.

Buen Rumbero

 

MAJESTIC SONG fjerde, annen i siste sving. Overtok teten tidlig på oppløpet og vant sikkert med toppvekt. ATHIRAT SACC tet. Holdt fint helt inn til sikker annenplass. THE BISHOP’S JOY sist lenge. Avsluttet meget bra til tredje. AZZAH bra med til oppløpet, ga seg en del.

 

SIMIAN annen gjennom svingen. Slo kloa i lederen, men måtte strekke på seg for å holde unna for FEMALE SPRING. Hadde langt frem ut på oppløpet, men spurtet storstilt. ALIGHT litt sen ut av boksen, men raskt frem til tet. Holdt fint til tredje, spennende siden hun er lite startet.

 

FABIAN fjerde, avanserte før siste sving. Overtok teten tidlig på oppløpet og var i særklasse. ARN femte med et godt stykke frem. Fin spurt til annen. CHELSEA foran hele veien, holdt bra til tredje. FAVORITTEN slet med å få kontakt med de fremste, skuffet litt tross fjerde.

 

ARIES førte hver meter. Holdt unna til en knepen seier. REQUESTED dannet lenge baktroppen. Spurtet flott og var ikke mye slått. Litt treg start av CHAIRMAN STEPHEN. Gikk lett bak de fremste, men var ikke villig til å passere de som var foran seg. CHORUSSO fremme til oppløpet, ga seg en del.

 

SEND AN INVITATION fjerde, frem til lederen i siste sving. Ble angrepet, men holdt sikkert unna. ZEN CAT innledet rolig, men var tredje allerede i siste sving. Spurtet fint til sikker annen. IFANNIK SACC tet, gikk på det jevne til tredje. MISS MONTANA og DE LUCA med i første halvdel av løpet, begge ga seg.

 

SO TRENDY tidlig i front. Holdt seg foran hele veien, selv om hun ble knallhardt angrepet oppunder mål. MOHIKAN annen, ned på fjerde. Kom tilbake langs railen og var bare hode unna å vinne. DUBAI SAMURAI tredje, annen i siste sving. Så en stund ut som en vinner, men det ebbet ut siste 100. PILGRIM på det jevne til fjerde.

 

BUEN RUMBERO tredje. Satte fart på oppløpet og gikk unna til sikker seier. HOT WING fjerde. Prøvde seg på innsiden, men der var det ikke plass. Dermed gikk ”toget” mens han prøvde seg lenger ut i banen. Tapte nok løpet på det. DALMENY og RAPONGHI dominerte løpet til oppløpet, kunne ikke være med i årets siste seiersstrid.