Veronika sikret championatet

03.12.2010
Artikkelbilde
Ifannik Sacc

Veronika Aske visste at om hun vant med Ifannik Sacc, da var championatet klart blant amatørene. Etter tet fra start til mål var tittelen i havn.

Nå er jeg bare så utrolig glad. Dette hadde jeg aldri trodd da sesongen startet. Synes det gikk litt for fort underveis, men det ordnet seg jo. Nå ligger det an til en ørliten feiring, sa en svært glad Veronika.

Red Colori har hatt en flott høstsesong. Nå tok han den tredje strake sprintseieren, et stort løfte foran neste sesong.

En fin type. Han fikk et hardt løp, men det tror jeg herder ham foran neste sesong, sa trener Wido Neuroth.

Bak vinneren gikk Rapponghi et nytt flott løp. God både på 1100 meter og 1600 meter er en god egenskap.

Red Colori

 

Heather Honey har brukt tid på å få klaff i sin første sesong. Fredag var det klart for den første gevinsten.

Blinkers kombinert med lenger distanse har slått positivt ut. Kanskje blir det et løp til, men hun vil uansett snart få en lang pause. Tror dette kan bli en hoppe som kan gjøre mye bra i løp for norskoppdrettede, mente trener Arne O Karlsen.

Heather Honey

 

Until June har hatt en flott sesong. Hun tok nå sin tredje seier for året og tangerte dermed 2009.

En flott og ærlig hoppe, som alltid gjør sitt beste. Syntes nok det var veldig kaldt ute og ville nok så fort som mulig inn i varmen igjen, sa trener Niels Petersen.

Until June 

Hot Wing gikk sterkt både i 2000 Guineas og Derby Trial. Så langt hadde han prestert best på gress, men nå var det klart for et toppløp også på sand.

Dette var gøy. Jeg er litt overrasket, selv om jeg visste at han har fin kapasitet, sa trener Isidro Vergara.

Hot Wing

 

Big Master hadde kun en seier i karrieren før fredag. Nå ble det en overlegen triumf, og Espen Ski tok en viktig pinne i kampen om championatet.

Denne tittelen skal bli meg, så det er bare å ri som f.., sa Espen etter gevinsten.

Big Master 

 

Cicinho vant V5-finalen, og dermed ble det ingen dobbeltvinnere. Alle de tre i toppen av jockeylisten tok hver sin seier, og dermed er det status quo blant disse. Vi gratulerer Øvrevoll Hesteeierforening, som hadde et meget sterkt V5-forslag til bare 100 kroners innsats.

Cicinho

 

HEATHER HONEY rett til tet. Dro godt unna og de andre fikk aldri tak i henne. Sikker seier. MILLY femte, avanserte fint langs railen og tok en sikker annenplass. FACALANI tredje, holdt posisjonen helt til mål. Flere prøvde seg bakfra, men det var ikke noe ekstra skubb i dem. Dog får OMAR et pluss for fin spurt.

 

IFANNIK SACC rett til tet. Holdt seg fremme hele veien og holdt unna til sikker seier. SWEET AND LINE tok det pent til å begynne med. Avsluttet fint til klar annen. IRISH LAD avsluttet også bra til tredje og viste klar fremgang. WONDERFUL BAHARE annen, ga seg på oppløpet.

 

UNTIL JUNE litt sen ut av boksen. Smøg frem innvendig og fikk luke tidlig på oppløpet. Avgjorde på enkleste vis. WINDIANA tredje, tet i siste sving. Kunne ikke stå i mot vinneren, men holdt de øvrige bak seg. SURFER sist til bortre langside. Avsluttet fint og klarte siste trippel på det. ONKEL BLAA og DUBAI SAMURAI førte an til å begynne med, sistnevnte holdt til et stykke inn på oppløpet.

 

RED COLORI ikke så rask fra start. Kom opp på tredje tidlig på oppløpet og tok seg greit forbi de to ledende. RAPPONGHI fikk en dårlig start. Gikk siden sterkt innvendig og spurtet flott til annen. ALIGHT rask ut av boksen, annen gjennom svingen. Holdt fint til tredje. TICMOSIC til tet, men det hadde nok gått litt for fort.

 

HOT WING koste seg i rygg på leder. Satte fart tidlig på oppløpet og var helt suveren. DALMENY tet, holdt meget bra til annen. OMOTO SANDO fremme hos lederen, kunne ikke holde stillingen helt selv om han gikk greit til mål. Bra avslutning av VAMP til fjerde.

 

BIG MASTER rett til tet. Dro unna og stakk igjen da de andre kom nærmere. Helt suveren. ZAFIRAH sist innledningsvis, spurtet strålende og klarte annen. RICHELLE nærmest lederen, holdt meget bra til tredje. CONEYBOY tredje, kunne ikke helt forsvare seg.

 

Tidlig tetkjenning var melodien denne løpsdagen. Så også med CICINHO, som ledet hver meter. DELILY var nærmest og holdt farten greit til annen. Fin spurt til tredje av THE BISHOP’S JOY, mens PHILI BOY holdt farten. LAGOA DO PAU tapte alt i starten.