Ingen norsk suksess

13.07.2010
Artikkelbilde
Wakayama - foto Stefan Uppstrøm

Det ble ingen stor norsk suksess på Täby mandag. I Breeders’ Trophy Stayer for fireåringene vant storfavoritten Ellis Lad (Mikael Tjernstrøm/Manuel Santos), mens Aeroline (Niels Petersen/Per-Anders Gråberg) og Windiana (Wido Neuroth/Jan-Erik Neuroth) tok de to siste av i alt syv premier. Førstepremien var meget pene 402 900 svenske kroner.

Prince Fasliyev (Niels Petersen/Per-Anders Gråberg) var det norske håpet i Swedish Open Mile. Han lå fremme lenge, men det buttet en del siste 300. Erroll (Patrick Wahl/Leonoard Rios) var først i mål, men måtte vente på en protest før seieren var klar. Her var førstepremien 250 000 svenske kroner, mens Prince Fasliyev ble femte og tok de siste pengene.

Treåringene hadde sitt Breeders’ Trophy Mile. Det ble en sikker seier til Wakayama (Lennart Reuterskiold/Per-Anders Gråberg). 314 750 svenske kroner ble belønningen. Dancing Party og Symphonias Wilmar var med i striden til et stykke inn i oppløpet, men klarte ikke å holde stillingen. Mens Holly Golightly (Arnfinn Lund/Jacob Johansen) spurtet storslaget og kapret fjerdeplassen på det.