William Buick vant Dubai Sheema Classic (GR 1)

29.03.2010
Artikkelbilde
Dar Re Mi og William Buick

William Buick red et prikkfritt løp på Lord Andrew Lloyd Webbers Dar Re Mi og vant Dubai Sheema Classic (GR 1) med hele 3 millioner USD i førstepremie.

William Buick red et prikkfritt løp på Lord Andrew Lloyd Webbers Dar Re Mi og vant Dubai Sheema Classic (GR 1) med hele 3 millioner USD i førstepremie. Dette var hans første storløpsritt for hans nye arbeidsgiver John Gosden. Med startspor 14 fikk han allikevel en fin reise hele tiden rett bak Dettori på Cavalryman. Midtveis i løpet var det 10 lengder opp til lederen men ut på oppløpet nærmet Dar Re Mi seg hele veien og vant med 3/4 lengde foran favoritten Buena Vista og Spanish Moon.

UAE Derby endte dessverre med en alvorlig kodeskade for Timely Jazz som lå ypperikg plassert som annenhest da uhellet skjedde. Hesten ble etter undersøkelse på dyrehospitalet dessverre avlivet.

Hovedløpet Dubai World Cup ble vunnet Gloria De Campeao trenet i Frankrike av P Bary. Hingsten var annenhest i fjorårets utgave av Dubai World Cup. Gloria De Campeao var nese foran Lizard's Desire og med Alybar som tredje. Vinneren eies av svenske Stefan Friborg som bor i Brasil og han har hatt fantastisk suksess som hesteier.