Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp- fredag 12. november kl 15.00

09.11.2010
Artikkelbilde
Female Spring

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane fredag 12. november kl 15.00, her er programmets tips for løpene.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

1.LØP – NORSK RIKSTOTOS REKRUTTERINGSLØP – 1100 DT

Marked by Zorro var strøket sist. Har så fine betingelser her at vi setter ham først. Aventurin møtte gode hester i siste start. Enklere i mot her, klar trippelsjanse. Heather Honey har skuffet litt, men bør være på trippelen her.

 

Tips:

3 Marked by Zorro – 1 Aventurin – 5 Song d’Amour

Outs: 2 Heather Honey

 

2.LØP – GAMBIT LØP – 1600 DT

Extreme North har levert sterke innsatser i Danmark. Kan fort være nok til å vinne i dette laget om han takler vår dirttrack. Blant mange outsidere er vi litt spente på Golden Pool. Knallgod i fjor høst, forbedret sist. Most Wanted har denne gang et fint spor, leder nok lenge. Ziwy Skate gikk bra i maidenløpet sist, regnes i trippelspillet.

 

Tips:

7 Extreme North – 9 Ziwy Skate – 2 Most Wanted

Outs: 4 Golden Pool

 

3.LØP – V5A-1 – HØSTFINALE STAYER JERN – 2400 DT

Meget jevnt og en vrien start på V5. Clauses Mistral var knapt slått sist og står bedre til vektmessig nå. Ifannik Sacc og Wonderful Bahare har vunnet i høst, kan gjøre det igjen i overkommelig lag. Desert Fuse er jevn, kanskje det beste trippelkortet. Party Booster får på blinkers og er en luring.

 

Tips:

3 Clauses Mistral – 2 Ifannik Sacc – 7 Desert Fuse

Outs: 5 Wonderful Bahare

 

4.LØP – V5A-2 - GEHT PANACHE LØP – 1100 DT

Red Colori og Happy Larry vant begge i siste start. Liker distanse og underlag, og vi satser på at en av dem dobler til to strake. Det er mange som lurer i vannskorpen, ikke minst lurer vi på hva Parbold Hill kan gjøre på en sprint. Men når V5 ser vrien ut, må vi gå ned i noen av løpene.

 

Tips:

1 Red Colori – 6 Happy Larry – 5 Agent Boo

Outs: 2 Parbold Hill

 

 

5.LØP – V5A-3 - HØSTFINALE MILER SØLV - 1600 DT

Female Spring har levert to kruttsterke løp i Sverige. Selv i dette tøffe feltet, har vi tro på at treåringen kan vinne. Det er på ingen måte noen opplagt vinner, men da flere av konkurrentene later til å ha litt diffus form, lar vi det stå til i V5. Rapponghi har bedre form enn tallene fra de to siste løpene viser. Northern Pal har mange gode løp på denne distansen og sandbane, men han risikerer å komme litt mye på etterskudd.

 

Tips:

3 Female Spring – 1 Rapponghi – 6 Quint Essentials

Outs: 11 Northern Pal

 

6.LØP – V5A-4 – DD-1 – GIGOLO LØP – 1750 DT

Vi var nær ved å gi tilliten til So Trendy. 66 kilo på en treårig hoppe er imidlertid mange kilo, så vi valgte i stedet å gardere bredt. Reaching Nirvana var bra sist og Zen Cat overrasket mange fredag. Etter to seire var Ketchikan helt borte sist, er han tilbake?

 

Tips:

6 So Trendy – 9 Reaching Nirvana – 11 Wood Top

Outs: 3 Zen Cat

 

7.LØP  - V5A-5 – DD-2 – GROM LØP – 1100 DT

Wattan er høstens slager på Øvrevoll. Det er dårlig spor nå, men slik han presterer gang etter gang, tipper vi ham på ny. Midnight Eagle var toer etter Wattan, vant deretter suverent på Täby. Er i knallform og kan slå Wattan. Tahayab prøver sprint, har vist at hun er rask nok til å være med her. Requested blir vi ikke helt klok på, og Royal Hill har vunnet før i enkelt lag med høy vekt.

 

Tips:

12 Wattan – 8 Midnight Eagle – 2 Requested

Outs: 1 Tahayab

 

 

V5-forslag 396 rekker:

 

1.avd: Alle 9

2.avd: 1-6

3.avd: 3 Female Spring

4.avd: Alle 11

5.avd: 12-8