Full fres på fredag

13.09.2010
Artikkelbilde
Elusive Time

Ut september gjelder det å ha tunga rett i munnen. I hvert fall når det gjelder når man skal møte opp til løp på Øvrevoll. Men fortvil ikke, snart blir det system over det hele. I denne uka er det fredag kveld som gjelder. Neste uke er det torsdag og søndag, med årets siste stordag. Så blir det enklere med fredag kl. 15 fra og med 1. oktober.

Det er kriterie- og Derbyhelg på Bjerke, med auksjon av travhester fredag kveld. Vi fikk en forespørsel om å avholde løp og synes det kan være spennende, blant annet med to V5-spill, sa direktør Hans Petter Eriksen.

Onsdag fyller trener Arnfinn Lund 75 år. I denne omgang nøyer vi oss med å gratulere den suverent mestseirende treneren på Øvrevoll gjennom alle tider. Neste søndag får han vel fortjent sitt jubileumsløp, da med litt mer om Arnfinns fantastiske karriere på Øvrevoll.

Fredag er det et fint toårsløp som innleder kvelden. Deretter er det krevende spillenøtter i de fleste løp. De fire første løpene går på gresset, mens de fem siste er plassert på sandbanen. Dette har selvfølgelig med det faktum å gjøre at det blir mørkere for hver dag. Og nå på fredag er det jo kun 14 uker til julaften!

Våre forslag til bankere blir Smokey Storm og Happy Larry. Begge er meget gode sprintere. Smokey Storm liker distanse og underlag, det samme viste Happy Larry at han gjør ved seier sist torsdag. Det ser imidlertid ut til å være flere fallgruver, så vi tror ikke V5 blir alt for enkel. Skulle det bli noen kroner i pluss, kan det jo være godt å huske at det er galopphester som skal opp på auksjonen lørdag kveld.