Full fres på fredag

28.09.2010
Artikkelbilde
Ticmosic

Resten av sesongen er det fredag som gjelder på Øvrevoll. Start kl 15.00, første løp kl 15.10. Før barne-tv er hele løpsdagen over. Da kan man gå hjem eller bruke et par timer på Sherryhaugen. Senere i høst blir det trolig quiz, kanskje også annen underholdning. Med snille værguder vil det bli løp helt frem til 17. desember, og i så fall er det 12 løpsdager igjen av sesongen.

 

 

Vi kan ikke skilte med et like flott program som det vi fikk servert søndag. Men før V5 får vi første se flere meget gode toåringer på gresset, deretter skal spesialist Ticmosic ut mot raske konkurrenter på sandbanen. Små felter, men kvalitet er noen ganger vel så bra som kvantitet.

V5 byr på flere avdelinger med relativt klare favoritter. Vi ser for oss en rekke med to-tre i favorittsjiktet, en halvdyp og en skrell. Da kan det bli fin utbetaling, og i hvert fall bedre enn hva V5 ga sist søndag. Det kan dreie seg om å treffe riktige løp å gardere, klarer man den biffen, kan det nærme seg femsifret i gevinst. Det kan imidlertid gi klart mindre, og vi har liten tro på de helt store summene.

Vi skriver oktober fredag, og da vil vi så smått se på kampen om de forskjellige championatene. Amatørene har trioen Cathrine Engebretsen, Kevin Parkin og Kjetil Kjær i tet, den samme trioen som leder an i kampen om den attraktive klokka. Men ryttere som Silja Støren, Veronika Aske og Victoria Allers vil ikke gi seg uten kamp. De siste årene har det vært vrient å ta opp kampen mot ryttere som Anna Pilroth og Sofie Langvad. Nå er disse borte, og i år forventer vi oss en reell strid helt frem til jul. Legg for øvrig merke til at det kun er seire i amatørløp som regnes når det gjelder kampen om amatørenes championat.