Omtaler av hestene til start 9 september

08.09.2010
Artikkelbilde

Her kan du lese litt om de hestene som starter på

Øvrevoll torsdag 9 september.

Vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til!

Kjøp programmets V5A tips her

 

Last ned programmet gratis her. 

 

Starthester 9. september:

 

1.løp:

Lord Rossmo: Møter nok noen som er for gode. Premie er aktuelt. Aries: Bra nest sist på samme distanse. Kan kjempe om en trippelplass. Due Amici: Trenger ganske sikkert flere løp i kroppen. Desert Rose: Flink treåring. Distansen er nok i grenseland, men på klassen er hun trolig i toppen. Galla Placidia: Høy kapasitet. Har aldri gått så langt, og vi er ikke sikre på om distansen er en fordel. Frontino: Løpet i mai er godt nok til å kjempe et stykke fremme. Ikke helt umulig. Lady Morgana. Har ikke fulgt opp fjoråret. Tilbake på en bedre distanse, nå er hun ikke sjanseløs. Distant Beat: Står nok 1600 meter greit om banen ikke blir for tung. Med i striden.

 

2.løp:

Theatrical Sky: Meget god debut. Klar trippelkandidat nå. Brown Beauty: Fint kval-løp og spennende stamme. Debuterer mot flere gode hester, men dette er en interessant hest å følge. Favoritten: Bra kvalifisering. Trenger nok et løp eller to. Heather Honey: Trener bra, må trolig nøye seg med å kjempe om en mindre premie. Poppi: Flott debut, vi tror hun legger på til to strake. Shakkmatt: Misset starten sist, fin debut før det. Aktuell for trippel. Setter på blinkers. Ariann: Har begynt karrieren bra. Kan sikre Lund en dobbel. Royal Games: Ga seg på slutten sist. Med i premiekampen. Sophies Love: Får premie hver gang. Det er det god sjanse for også her.

 

3.løp:

Archived: Har ikke riktig den formen han hadde tidligere på sommeren. Det er imidlertid lite som skiller, så premie kan det fort bli. The Pirate: Har ikke vunnet på to år. Løpet sist viste at formen ikke er så langt unna. Lazy Lord: Går gode flatløp hver gang. Kan være et godt trippelkort. Giant Sandman: Kanonløp sist han prøvde distansen. Hvis ikke Derbyløpene har satt for store spor, tror vi dette fort kan være vinneren. Quint Essentials: Gikk litt hardt ut sist. Dette er en oppgave hvor vi tror han kjemper ganske langt fremme. Saddle the Storm: Seks kilo bedre ute mot Giant Sandman fra Guineas. Det kan bety at han er med i fremste rekke. Yorkshire Lad: God norskfødt, som vi tror får det litt for tøft denne gang. Premie? Firello: Positiv årsdebut. Trolig hardt med noe mer enn en av de siste premiene. Half Pint Bill: Slett ikke dårlig sist over litt lang distanse. Spurtet ofte bra, kan være en spennende luring. Royal Power: Tre fine løp. Lopez har vunnet begge gangene han har prøvd, med i striden.

 

4.løp:

Calendar Girl: Virker ujevn. Kan overraske i et meget åpent felt. Mountain Cougar: Bra debut, siden har det ikke stemt. Men i dette selskapet må det være en god mulighet. Wattan: Har vært i form lenge. Vi tror på en ny god innsats. Severio: Starter ikke. Dutchess of Bogstad: Later til å være litt på gang, Premie er fullt mulig. Jim Beam: Vant på distansen i Danmark. Er litt ujevn, men med i striden på sitt beste. Rainbow Barrel: Bra innsats på Derbydagen, trippel på ny? Naja: Litt på gang, premie om det klaffer med posisjonene. Tom Fix: Bra i sommer. Det ser ut til at formen er litt på hell, men det er alltid skummelt å utelate ham. Richelle: Tok to strake. Vi tror det kan bli tøft å ta nummer tre i år, men det kan gå om alt klaffer. So Trendy: Går på det jevne. Har aldri vunnet, men en premie ser vi ikke bort fra. Mr Melodyclub: Starter ikke. Picture Perfect: Vant på 17. mai, siden har det ikke stemt like bra. På sitt beste er hun ikke langt unna her. Zafirah: Klarte å vinne på Derbydagen. Kjemper nok ganske langt fremme også her. Zafir Zaid: Har ikke vunnet på 40 starter. Det blir en overraskelse om han gjør det her.

 

 

5.løp:

Fair Flair: Etter mange sprintløp prøver hun nå en lenger distanse. Har gått et ok langløp før, så det kan være litt interessant. Egon: 14 av 23 på trippel. Men det har gått litt feil vei for Egon, så vi tror det blir tøft. Osorios Trial: Har litt kapasitet. Treåring som ikke gjør seg bort mot de eldre. What Budget: Flott løp på Derbydagen. Har ikke vært blant de to i år, det kan endre seg nå. Until June: For tøff oppgave sist. I våre øyne bedre på sandbanen, spillbar da. Dubai Samurai: Har vunnet på gress, men har totalt vært best på sand. Vinner løp i høst, men dette er kanskje litt tidlig? Tam O’Rito: Vi tror han trenger flere løp etter mye trøbbel. Beluga: Flott form. Hesten å slå om man vil vinne, slik vi ser det. Artie Bucco: God hest, men formen ser ikke ut til å være til stede. Nosferatu: Michelet-vinneren er mer sterk enn speedig. Med i striden i dette selskapet. Intricate Talent: Treåring, som innimellom går fine løp. Selv med litt overvekt bør ikke dette være håpløst.

 

6.løp:

Tahayab: Vi mener hun er best på sandbanen. Det blir nok en seier på dette underlaget i høst, men om den kommer nå er vi usikre på. Cool Match: Sandbane, fint spor og bra rytter. For første gang på lenge tror vi litt på ham. Ithica: Prøver blinkers, men vi tviler på om det rekker når formen først virker fraværende. Get Over It: Flink bak Go Go Gadget. En liten luring. Bonne Geni: Litt kort distanse, dessuten best i Sverige. Maks premie, tror vi. Killiney: Trener bra på sandbanen. Det kan være snakk om en luring. Emma: Bra rytter, men formen ser ikke ut til å være den beste. Woodland Music: Bra rytter, premiekandidat. Nobel Runner: Ingen form i år, vi tror det blir vrient. Lili Marleen: Bra form og flink rytter. Med i fremre skikt. King Minos: Det ser ut som en ganske krevende oppgave. Most Wanted: Viste sist at sandbanen er et klart pluss. Regnes meget tidlig.

 

7.løp:

Birdie: Vant sist, ikke helt borte her. Valparaiso: Liker underlag og distanse. Trolig med langt fremme. Victorian Art: Har så langt vært best på gress. Fin distanse, god premiemulighet. Ed Hardy: En del fart, men virker litt veik. Tøft å vinne, men premie kan det bli. John Keats: Lenge siden siste seier. Forbedret sist, liten luring. Happy Larry: Rett distanse og underlag. God seierssjanse. Solan: Prøver blinkers, kan det være løsningen? Royal Hill: Liker å gå løp med høy vekt mot enklere motstand. Vi tror det er løpets trippelkandidat. Imperial Skylight: Ujevn, på sitt beste er en trippel innen rekkevidde.  Chief Eric: Får nesten alltid premie. Muligens er det litt kort mot mange raske hester. Golden Pool: Har skuffet i år. Vi tror det kan bli en fin høst på sandbanen. Starter det med dette løpet? Requested: Kan være en luring når sporet blir bedre. Herfra ser det tøft ut.