Omtaler av hestene til start på Øvrevoll fredag 17. september kl 18.00

15.09.2010
Artikkelbilde
Fair Flair

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll fredag 17 september kl 18.00.

Vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til!

Kjøp programmets V5 A og V5 B tips her.

Last ned programmet gratis her. 

Starthester 17. september:

 

1.løp:

Without Fear: Flott kval-løp. Trolig med i tetbildet direkte. Aventurin: Kjemper normalt om en av de siste premiene. Cavallina: Trenger nokså sikkert et par totoløp. Marked by Zorro: Meget bra sist. Trippel, kan utfordre favoritten. Cheeky Chick: Trenger mer erfaring. Elusive Time: Har innledet karrieren strålende. Ny seier er meget sannsynlig. Facalani: Bra kvalifisering. Det er imidlertid tøft i mot, og en liten premie er bra. Majestic Max: Gikk løp allerede i mai. Vrien å plassere, bør nok med på trippelspillet.

 

2.løp:

Gifted Lass: Er satt opp en del i formtall og har i tillegg overvekt. Formen er meget bra, men disse motstanderne er tøffere enn hun vanligvis møter. Simian: Vinner nok løp i høst. Muligens blir det først når han får sand som underlag. Faahem: Et litt spennende bud på myggvekt, men trolig litt for hardt å vinne. Smokey Storm: Har møtt de aller beste flere ganger. Går ned en klasse og har god sjanse på årets første seier. Latakia: Kapabel, men skjør hoppe. Klart trippelkort på sitt beste. The One and Only: Viste i nest siste start at han er rask, selv om det muligens er litt i korteste laget for å være perfekt. Outsider. Evening Rose: Rask hoppe, har ikke fått det helt til i år. Høsten pleier å være en god tid for henne, bør ikke glemmes.

 

3.løp:

Bager’s First: Har aldri vært på trippel. Med fint spor, god rytter og grei distanse kan det kanskje gå denne gangen. River Landing: Klar fremgang sist, liknende løp bringer ham i striden. Hallingdal Blue: Blinkersen sist var egentlig positiv. I svakt selskap tror vi på fremskutt plassering. Sonja: Kun to starter i år. Trenger nok et løp eller to til. Forever Fong: Viser lite, vi avventer. Lagoa do Pau: Er ganske rask, fin premiesjanse.  Zit Zaid: Det har ikke stemt i år, vi drøyer. Patricia: Bra rytter, litt fremgang. En ørliten fidus. Dark Pride: Vinner dette på beste innsats fra i fjor. Er hun på vei mot den formen? Ovation: Har aldri vært på trippel, vi tviler på om han er det nå også.

 

4.løp:

Rebel Heart: To strake seire tyder på toppform. Har fått syv kilo, men vi tror han er med i striden også her. Party Booster: Prøver en distanse som i våre øyne er litt lang. Setter på blinkers. Ifannik Sacc: Går også opp i distanse, trolig intet stort pluss. Men selskapet er enkelt, så premie kan det bli. Unique Case: Har ennå ikke tjent penger. Kanskje kommer de første kronene her. Hattan: 24 starter uten trippel, her kan det bli et lite jubileum. Sweet and Line: Knallgod i seiersløpet. Står distansen, god sjanse. Wonderful Bahare: Fin seier sist, trolig i bildet også her. Power Within You: Har ikke vist så mye, men selskapet er ikke av de verste vi har sett. Premiesjanse. Billsson: Liker tung gressbane. Bør oppjusteres om det regner mye frem mot torsdag. Archer’s Up: Det ser litt tøft ut. Prøver blinkers, kanskje det hjelper. 

 

5.løp:

Kleingeld: Har stort sett gått løp i Sverige i år. Treffer han starten, er ikke dette umulig. Premier Superstar: Har skuffet, vi må se noe positivt før vi anbefaler spill. Aaron’s Way: Kan bli mestseirende på Øvrevoll i år, i striden også her. Imperial Skylight: Et par brukbare løp, kanskje er 1100 meter i korteste laget. High Desire: Klart slått de fleste gangene, vi venter.  Vamos Catalina: Tjener nok sine første kroner i år, men vi tror det blir tøft å vinne.  Scottish Fun: Ikke trippel på to år, det kan bli tøft også nå. Aylar: Holder sin fine form. Må avgjort regnes tidlig. Chief Eric: Et meget godt trippelkort. Kan også vinne, men plass to eller tre er mest sannsynlig.  Navigation: Har løpt jevnt med de beste. Nå spørs det om han følger opp på sandbanen. Artistic Light: Meget gode løp på sandbanen i fjor. Uansett tror vi det kan bli tøft med kort distanse og fire måneders pause. Wattan: Fin form, har også vært god på sandbanen. Men med mange raske hester i mot tror vi sporet kan ødelegge.

 

6.løp:

Fair Flair: Positiv til seier sist. Denne distansen og dette underlaget kan også gå bra, med på gardering. Amazer: To strake på sanden i oktober i fjor. Bra hekkedebut sist, med i striden. Vestano: Har en viss kapasitet, men i våre øyne er det først og fremst premie som gjelder. Aladar: Viser ikke formen fra 2007. Vi må se mer før vi spiller. Flying Falk: Veldig god før i år. De siste startene har ikke vært like sterke, et spørsmål ved formen.  Windiana: Satte inn spurten for sent sist. Nå tror vi det kan bli årets første seier.  Until June: Tre strake på sanden i oktober i fjor. Smyger frem mot form, dypvannsfisk her. Timtaya: Fin seier sist. Kjemper helt i toppen også nå.

 

7.løp:

Happy Larry: Fikk tillegg for seieren sist da løpet ble skrevet ut på nytt. Likevel er han med helt i toppen også her. Home Straight: Har skuffet i sommer. Vi tror han er bedre på sandbanen og lanserer ham i trippelbildet. Female Spring: Operert i øyet siden sist. Fin premiesjanse. Galla Placidia: Lynrask på sanden. Første motbud om man dekker Happy Larry. Liberty Cash: Har ikke imponert. Kanskje kan miljøskifte være positivt. Red Colori: Flere fine løp i år. Dette ser litt kort ut, kanskje trippel. The Cube: Rask på sitt beste. Møter nok noen som er for gode her.

 

8.løp:

Tom Fix: Går ofte sine beste løp i første halvdel av sesongen. Vi velger å avvente. Bonne Geni: God i Sverige i juli. Har ikke slått til like sterkt på hjemmebane.  Whisperingline: Bra i Danmark fredag, premiesjanse. Get Over It: Bra løp i juli. Blinkers er et spennende utstyr på henne. Vivat: God nok på sitt beste, med på gardering. Wood Top: Etter mye trøbbel, ser det ut til å ha løsnet. Regnes  tidlig. Cromspring: Fremgang sist, vi tror det kan være snakk om en fidus.  So Trendy: Trener bra, lykkes ikke i løp. Vi synes det ser tøft ut.  Mohikan: Går ganske jevnt. En liten premie er aktuelt. Great Gambo: Er satt ned en hel ryggsekk i formtall. Men det hjelper jo ikke om hesten ikke vil vise gammel form. Soft Pearl: Aktuell om hun kan komme langt frem uten å sløse med krefter. Paramount: Litt forbedret i trøsteløpet til Svensk Derby. Ørliten luring.

 

9.løp:

Most Wanted: Tet på rett underlag og distanse. Sist var det spor 12, nå tror vi på suksess. Emma: Etter seieren i Danmark har svært lite stemt. Vi venter til vi ser noe som likner på form. Picture Perfect: Vant på nasjonaldagen, siden har det ikke vært noen grunn til å feire. Trenerens bursdag i neste uke kan kanskje være en passe anledning. Mizar: Lite startet i år. På gang, en hest vi tror det kan være lurt å ha på bongen. Tahayab: Bra i seiersløpet. Om formen  er så god, kan det bli seier. Men de siste startene har vært skuffende. Eaglecott: Forrige start for langt over ett år siden. Trenger sikkert løp.  Cool Match: Liker sand, og motstanden er ikke avskrekkende. Kommer han greit til, er han i striden. Lili Marleen: Har aldri vunnet, mest sannsynlig er det snakk om premie. Ziwy Skate: Brukbar nest sist, men ikke mer. Vi tror det blir tøft nå. Hakuna Matata: Litt ujevn, på sitt beste kan det nærme seg en trippel. Diktat Queen: Ikke på trippel i år, formen tilsier at det blir vrient også her. Apache Run: To måneders pause, trenger mest trolig løpet.