Omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 23. september kl 18.00

22.09.2010
Artikkelbilde

Her kan du lese litt om alle hestene som starter på Øvrevoll torsdag 23. september. Vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker lykke til.

 

Last ned programmet gratis her

 

Kjøp programmets V5 tips her

Starthester 23. september:

 

1.løp:

 Imperial Skylight: Brukbar sist, kjemper om premie på ny. Happy Larry: Tapte knepent sist. Er med i seiersstriden igjen. Chorusso: Har skuffet i år. Kortere distanse, men det spørs om det hjelper. Birdie: Skuffet i Gøteborg. Bra i seiersløpet, premie. Chief Eric: Flott form, kjemper langt fremme også nå.  Evening Rose: Går ned en klasse. Tross høy vekt, blir vi skuffet om hun ikke er med i toppen her. Red Colori: Mangler litt i finishen, kan være på trippelen. Home Straight: Overrasket mange sist. Litt verre spor, skal likevel regnes. Victorian Art: Virker ikke å være i sin aller beste form. Premie?

 

2.løp:

Swedish Time: Flere gode løp i Malmø, bør kjempe langt fremme her. Zit Zaid: Mangler litt på formen, kan kjempe om en liten premie. Dark Pride: Viser ikke det hun kan. På sitt beste er dette et ok løp for henne.  Premier Superstar: Har skuffet i år. Vi vil se mer før vi går til lukene.  Face the Fact: Vant direkte etter lang pause. Det er ikke alltid at en seier blir fulgt opp med en ny, men umulig er det selvsagt ikke. Bit Noble: God trippelsjanse. Men det er lenge siden forrige seier. Totte: Fikk endelig lov til å vinne nå. Trolig godt fremme i dette selskapet.  Fly Away: Er ganske rask, men risikerer å måtte bruke krefter fra utvendig spor. Premie? Patricia: Viser for lite, vi sparer pengene.  Cicinho: Er lite startet og kan ha litt å gå på. Likevel tøft.  River Landing: Et par gode sprintløp nå. Dette bør normalt rekke en god bit. Trippel?

 

3.løp:

Mind the Gap: Liker sandbanen og er bedre til å forsvare seg enn å angripe. Siste løp på sand ga klar seier, så se opp. Richelle: God på gress i juli. Flere gode i mot, men premie bør det i hvert fall bli. Artistic Light: Flott come back etter fire måneders pause. Elsker underlaget, og denne distansen bør passé. Trippel, kanskje seier.  Artie Bucco: Kanongod i 2008. Har ikke imponert like mye etter det, men han er kapabel om lysten til å løpe fort skulle dukke opp. Medallic: Går på det jevne, trolig bare premie. Eller vil blinkers gjøre utslaget? Vestano: God mot sterk motstand sist. Er på gang og skal avgjort regnes. Mekong: Seiersmaskin fra 2008. Siste løpet var ikke ille, vaker som en gjedde i sivet. Zafirah: Fin seier på Derbydagen. Er ujevn, med på bred gardering. Dubai Samurai: Vi tror han vinner løp i høst. Dette er muligens litt tidlig. Common Diva: Dagens klareste outsider. Kapabel hoppe, men årsdebut i slutten av september kan bety at hun trenger løpet.

 

4.løp:

Lord Rossmo: Litt tøff motstand, kan klare premie. Ingvild: Lang pause, står hardt til. Neppe.  Noble Knight: Kan litt mer enn hittil vist. Dog tror vi premie er maks.  Loire: God på Täby i fjor og bra i dansk 2000 Guineas. Interessant nykommer Alight: Meget bra debut til hun satte på bremsene. Kanskje hesten med størst fart, men vi tror det er fare for at hun gir seg siste 200. Montgomery: Har nesten vunnet maidenløp før. Det er neppe langt unna denne gangen heller. Mountain Cougar: Har skuffet mye, kanskje er han bedre på sand enn gress?  Intricate Talent: Har en fin oppgave nå. Trippel, kanskje også seier.

 

 

 

 

 

5.løp:

Northern Pal: Liker sand og er ofte god etter pause. Men det er tøff motstand, så det kan bli hardt å vinne.  Illusive Spirit: Går ofte bra uten å få fullklaff. Tøft å vinne, god premiesjanse.  Egon: Meget god unghest, har ikke helt fulgt opp. Må finne tilbake til gamle takter for å hevde seg.  Rapponghi: Er blitt litt lur. Enkelte knallsterke løp, men det mangler nok litt på formen fra den gang han satte banerekord. Lazy Lord: Flott sesong i år. Alltid i bildet, dukker nok opp også nå. Quint Essentials: Sand og høst har fungert bra. Med helt i toppen. Massenzio: Jevn og flink. 1600 meter er trolig akkurat grensen når det gjelder distanse. Archived: Klart slått i de siste startene. På sitt beste klarer han formtall 80 greit. Suffolk County: Som nummer 1 er han ofte god på sand etter pause. Må regnes.

 

6.løp:

Lucky Flight: Viser svært lite, vi må se mer først. Earthshine: Møter noen som vi tror blir for gode. Premie er et greit mål. Phili Boy: Bra sprintløp nest sist, dette tror vi blir i lengste laget. Rambo’s Cinderella: Går jevnt bra. Premie, kanskje også trippel. Party Booster: Positiv sist på litt lang distanse, ørliten fidus. The Bishop’s Joy: Premiekandidat, neppe mer. La Reine du Bal: Viser ikke all verden. Vi står over. Ovation: Må vise mer før vi iler til lukene. Hallingdal Blue: Forbedret med blinkers, god trippelsjanse. Ketchikan: Klinte til sist da blinkers kom på. Trolig en vinner med liknende innsats. Send an Invitation: Den tredje strake hesten i omtalen  som reagerte positivt på blinkers. Står nærmest til å slå Ketchikan. Orson: Fin annenplass i juni. Ikke helt borte om han viser liknende form.

 

7.løp:

 Westamericantiger: Virker å være på gang, garderingsstrek. Hakuna Matata: Bra løp i mai, har vært så svak etterpå at vi avventer. Tahayab: Fikk for langt frem sist, avsluttet bra. Vi tror hun er nærmere de beste nå. Tom Fix: Flott sesong i fjor. Formen virker å være et stykke unna, kun med om man garderer bredt. Zavann Zaid: Formen er neppe på topp, det ser litt hardt ut. Valparaiso: 1600 meter på sandbanen er ikke så dumt, bør vurderes relativt tidlig. Cool Match: Kommer til å satse på teten. Får han den langs railen, tror vi på seier.  Most Wanted: Slo Cool Match torsdag. Det er farten underveis som avgjør den innbyrdes kampen. Går det for fort, kan en tredje kandidat dukke opp. Mizar: Skuffet sist. Vi vil gi ham en sjanse til, for betingelsene er slett ikke dårlige. Reaching Nirvana: Har vært god etter lang pause før. Med mange formhester i feltet, er det mulig at han trenger et løp i kroppen. Woodland Music: Karrierens første seier sist. Kan legge på til to om løpet blir overpacet. Red Dragon: Premiekandidat fra dette sporet, neppe mer.