Programtips til torsdag 23 september kl 18.00

19.09.2010
Artikkelbilde
Quint Essentials

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 23. september kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

1. LØP – ZEB LØP – 1100 DT

Home Straight og Happy Larry hadde en fin duell fredag. Begge er trolig langt fremme også her. Det er nok også Chief Eric, som har begynt å skjønne hvordan man skal vinne løp. Evening Rose går ned en klasse, det kan gi årets første seier.

 

Tips:

8 Home Straight – 2 Happy Larry – 6 Evening Rose

Outs: 5 Chief Eric

 

 

2.LØP – ZUCCINI DANCER LØP – 1100 DT

Face the Fact vant i sitt come back etter over ett års pause. Ikke unaturlig om hesten er forbedret med det løpet i kroppen. Motstanden denne gang er ikke avskrekkende. Bit Noble var toer bak vår favoritt, og Totte har begynt å vise litt. Outsider blir Swedish Time, som har flere fine løp bak seg på Jägersro.

 

Tips:

5 Face the Fact – 6 Bit Noble – 7 Totte

Outs: 1 Swedish Time

 

3.LØP – V5-1 – ZAFOIR LØP – 1750 DT

I våre øyne en vrien innledning på V5. Vi likte Artistic Light så godt etter lang pause, at vi tror det kan bli seier. Økningen til 1750 meter er normalt ikke noe problem. Mind the Gap vant sist han forsøkte sandbanen, vil sikkert prøve å lede hver meter. Vestano viste fremgang torsdag, og Medallic setter på blinkers. Den klare outsideren blir Common Diva, som gjør årsdebut og første start i Skandinavia.

 

Tips:

3 Artistic Light – 1 Mind the Gap – 6 Vestano

Outs: 10 Common Diva

 

4.LØP – V5-2 – MAIDENLØP – 1600 DT

Intricate Talent går fine løp og er temmelig sikkert helt der fremme. Et knepent vinnertips. Loire har levert sterke innsatser i Danmark, fire måneders pause gjør oss litt usikre. Montgomery hevder seg i slike lag, kan vinne nå. Vi tror det er litt langt for Alight og hopper over Mountain Cougar på V5 etter flere skuffende løp.

 

Tips:

8 Intricate Talent – 4 Loire – 7 Mountain Cougar

Outs: 6 Montgomery

 

5.LØP – V5-3 – ZHIKHAR LØP – 1600 DT

Det var særdeles vrient å lande ned på en banker. Til slutt stoppet vi ved Quint Essentials. Har bra form, pleier å bli bedre utover høsten og er dessuten best på sandbanen. Men vi har følt oss sikrere på en banker tidligere. Aller helst ville vi i det minste ha tatt med Lazy Lord, men noen ganger må man gjøre et valg.

 

Tips:

6 Quint Essentials – 5 Lazy Lord – 7 Massenzio

Outs: 8 Archived

 

6.LØP – V5-4 – DD-1 – ZELOSO LØP - 1600 DT

Feltet inneholder en trio, som alle tok klare seire i siste start. Vi nøyer oss med Ketchikan, Send an Invitation og Hallingdal Blue på V5 og tror det bør rekke. Førstnevnte imponerte stort og kan være et alternativ som banker.

 

Tips:

10 Ketchikan – 11 Send an Invitation – 4 Rambo’s Cinderella

Outs: 9 Hallingdal Blue

 

7.LØP – V5-5 – DD-2 – ZILLAH LØP – 1600 DT

Vi ser for oss at dette løpet kan bli litt overpacet. Da tror vi Woodland Music kan speede forbi Cool Match og Most Wanted. Tahayab avsluttet sterkt på torsdag, ser ut til å være på gang. Fine betingelser for Valparaiso, mens Reaching Nirvana har tre strake. Liker ikke sommeren, og det skal bli spennende å følge ham utover høsten.

 

Tips:

11 Woodland Music – 7 Cool Match – 8 Most Wanted

Outs: 3 Tahayab

 

 

V5-forslag 540 rekker:

 

1.avd: Alle 10

2.avd: 8-4-6

3.avd: 6 Quint Essentials

4.avd: 10-11-9

5.avd: 11-7-3-8-6-1