Cat Junior på Täby

Skrevet av Birger Christensen,  18.04.2011
Artikkelbilde
Cat Junior

Det ble andreplass for Cat Junior på Tæby, han ble slått av Aces Star ridd av Fredrik Johansson.

 

www.galoppsport.se

 

 

Onsdag starter Cat Junior på Täby i V4-1. Per-Anders Gråberg rir den Niels Petersen-trente hesten, som er ute for å få et løp i kroppen før Pramms Memorial.

-          Dette var et fint løp for ham vektmessig, og det skal bli spennende å se hvor han står mot noen av toppene i Skandinavia, sier Niels. Av motstanderne onsdag står både Maybach og Eldfote igjen i Pramms, så det blir en fin pekepinn.

Det er spill fra Norge til løpene på Täby.

 

Bra sport på Klampenborg

Det var mye fin sport å se da Klampenborg åpnet portene lørdag for sesongen 2011. Fjorårets kriterievinner på Øvrevoll, Elusive Time, vant enkelt i årsdebuten. Han er nå i trening hos Fransisco Castro og ble lørdag ridd av Elione Chaves. Samme duo vant også sprintløpet med gode Exhibition foran Øvrevoll-kjenningen Master Chef. Den tredje vinneren vi nevner er Nottingham (Johan Reuterskiold/Annelie Holstenius), som vant enkelt over mange gode milere.

Sporten var god, men ikke spillet. V5-omsetning på 81 000 var lite å juble for.

 

Valmir tok fire

Valmir de Azeredo sikret seg hele fire seire under løpene på Jägersro søndag. Hans seierskvartett var Panama Jack, Halos in the Hall, Luckyreno og Icedance. For Panama Jack var det den femte rake seieren i Sverige, og han nærmer seg nå sprinteliten.

For tredje løpsdag på rad etter sitt come back, ble det også seier for Fredrik Johansson. Denne gangen ventet han helt til siste løp, hvor han seiret på araberen Siba.

 

Tredje og sjette i Tyskland

Wido Neuroth hadde to hester til start i Krefeld søndag. Først ute var Vivere Cosi i et maidenløp, som fikk en fin tredje. Deretter ble det en sjetteplass for den fine treåringen Apilado i gruppe 3-løpet Grosser Preis der Krefelder Wirtschaft. Jan-Erik Neuroth satt på ryggen av begge hestene.