Omtaler av hestene til start torsdag 14. april

13.04.2011
Artikkelbilde
Big Master

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 14. april kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

Starthester 14. april

 

Det er sesongstart på Øvrevoll torsdag. De fleste hestene har ikke startet på over fire måneder, så grunnlaget for å vurdere hestene opp mot hverandre kan være litt spinkelt. Men vi gjør selvsagt et forsøk.

 

1.løp:

Zen Cat: Har ofte en god avslutning på lager. Dette selskapet er ikke verre enn at det bør bli en plass et stykke fremme. Wood Top: Gikk et par bra løp i fjor, men falt litt ut av det på slutten. Får nok en god premie. Monfalcone: Har vunnet på åpningsdagen før og er ofte tidlig i form. Vant finaleløpet over hekk i fjor, bør være favoritt nå. I starten 4. november hadde banen frosset og løpet gikk på dirttracken uten hindre  Hakuna Matata: To løp på Täby i februar uten å imponere. Løp i kroppen er dog alltid positivt, så vi tror på en bra trippelsjanse. Onkel Blaa: Går inn i sin tiende sesong på banen! Kan vinne om han får dirigere i front, men som 12-åring tror vi han trenger løp i kroppen. Noble Knight: Tar av blinkersen. Virker litt entaktet og har aldri vunnet. Tror på premie.

 

2.løp:

Tesseron: Starter ikke.  Quick Brazileira: Debuterer. Kan bli en bra norskfødt hest på sikt, trenger nok løpet nå. Moorland Boy: Var overlegen i sin Sverige-debut, dog i billig selskap. Hardere i mot nå, men vi tror likevel på en plass i toppen. Majestic Max: Slått av to gode hester på Øvrevoll, seiret foran en tøff motstander i Gøteborg. Trolig med i toppen. Grey Commander: En Derbyhest hos Haugen. Treneren tror han trenger noen løp i kroppen.  Norwegian Reward: Gikk sitt beste løp på Derbydagen. Finner han den formen, er han med i toppen nå. Ariann: Gikk ganske jevnt i fjor. Vi tror det kan bli trippel, men må være forbedret for å vinne. Favoritten: Har det høyeste formtallet og står således fint til. Med i striden, men for oss ingen sikker vinner.

 

3.løp:

Indian Pacific: Vinner sjelden, men har vært på trippelen ti ganger. Kan kjempe om siste trippelplass nå. Marked by Zorro: Normalt har treåringene det tøft mot eldre hester på våren. Men vi er litt inne på at det kan bli et bra resultat denne gang. Chorusso: Uærlig, viser ikke det han kan. Har på sitt beste vist formtall 78, så det kan være skummelt å utelate ham. Most Wanted: Liker seg i tet og kan få det her. Vant tre løp i fjor, ikke umulig her heller.  Lucky Lucioni: Vant tre løp i fjor, pleier å trenge et par løp i kroppen. Athirat Sacc: Ujevn. God da han ledet hele veien i januar på Täby. Bør regnes i et åpent løp. Majestic Song: Møtte gode hester i flere løp i fjor. Da motstanden ble den rette, vant han lett. God sjanse nå.

 

4.løp:

Ticmosic: Elsker underlag og distanse. Er ofte tidlig i form og skal regnes. Filligree: Interessant nykommer. Kan nok trenge et løp under nye forhold.  Faahem: Fint seiersløp i februar. Liten vekt, kjemper fort i toppen. Yorkshire Lad: Bra norskfødt. Her tror vi motstanden er litt for skarp, så premie bør være målet. Red Colori: Avsluttet fjoråret med tre strake seire. Formen rapporteres god, og vi tror han er med helt i toppen. Female Spring: Flink hoppe, som ofte er med i striden. I det minste en god trippelsjanse. Alight: Viste stor fart i fjor. Treffer hun med utgangstempoet, som noen ganger kan være litt høyt, ender det nok i toppen.

 

 

 

 

5.løp:

Midnight Eagle: Har et løp i kroppen. Opptrer ujevnt, med i striden på vist besteform. High Desire: Har vært ti ganger på trippelen. Kjemper om en plass blant de tre også nå. Royal Hill: Vant et liknende løp på åpningsdagen i fjor. Har høy vekt, men vi tror likevel han er med helt i toppen. Delily: Har fire strake annenplasser. Ikke umulig at hele programraden blir to-tall.  Aylar: Tidlig i form i fjor. En gardering i et løp hvor det trolig blir tett i mål. Aragorn: Har ikke startet på nesten ett år. Trenger mest trolig et løp i kroppen. Liberty Cash: Jevn med stallkamerat Aylar. Liker gress enda bedre, men er likevel ikke uten sjanse. Hawkleaf Flier: Har ikke vist noe på en stund. Trenger nok løp i kroppen. Pecoiquen: Har kunnet mye mer enn formtall 59. Men det er ikke så lett å tro hardt på hester som ikke viser noe i løpsbanen.

 

6.løp:

Bittersweet: Har vist fint lite. Dog har motstanden vært hardere enn denne gang, så vi gir henne en liten sjanse. Dark Pride: Flere fine løp i 2009. Inntil videre vil vi se litt mer av den formen før vi spiller. Clauses Mistral: Eneste gang på trippel i nest siste start. Mulig gardering i et litt åpent løp. Shotgun Charlie: Har vunnet på Øvrevolls åpningsdag. Formen var ikke all verden i fjor, så vi tror det kan bli hardt å gå til topps nå. Postcard: Fikk endelig klaff i sin siste start i fjor. Kan legge på til to strake. Definite Romance: Stallkamerat med de to sistnevnte. Brukbar i 2009, siden har det gått tungt. Vi må se mer før vi prøver oss. The Bishop’s Joy: Avsluttet fjoråret brukbart. Vinner sjelden, men mener at vi har et godt trippelkort. Carnet Apache: Vant i provinsen i Danmark i fjor. Svak form på høsten, vi tror han trenger løp. Samarin: Har møtt mye bedre hester, men også vært mye slått. Trenger nok flere løp. Marcelis: Med i striden i siste start i fjor. Synes han skal ha en plass på bongen.

 

7.løp:

Common Diva: Startet en gang på Øvrevoll i fjor. Med nesten syv måneder siden siste start, tror vi hun trenger løpet. Lista Lightning: Bra kapasitet. Er ikke forsert hardt, og trenger nok et løp eller to i kroppen. Mind the Gap: Fine betingelser. Liker spor, underlag og distanse. Har flyttet til Sverige, så spørs det hvordan han reagerer på det. Lady Morgana: Har vært best på gress, men også gjort det bra på sandbanen. Treneren tror mer på sin annen deltaker (Big Master). Intricate Talent: Fint seiersløp, har ellers ikke fått det helt til. Kan være verdt en strek om man garderer. Recession Racer: Trener fint.  Står 1600 meter ok, men er nok enda bedre om det er litt kortere. God trippelsjanse. Fighting Spirit: Trener ok. Det kan se hardt ut å vinne, men premie har vi tro på. Er blitt vallak i løpet av vinteren Caliente: Et par gode løp på sommeren i fjor. Vi tror hun trenger et løp eller to. Wattan: Fjorårets seiersmaskin. Nå starter sesongen på formtall 73, og det er tøffere enn i fjor. Men vi avskriver selvsagt ikke Wattan.  Big Master: Så lenge litt ut som en antivinner med en seier på 26 starter. Da slo han til med to klare gevinster på slutten av fjoråret. Nå tror vi han følger opp med en ny triumf. Vestano: Fine løp i oktober i fjor. Sporet er ikke det beste, men det kan være farlig å utelate ham.