Omtaler av hestene til start torsdag 21. april

Skrevet av Birger Christensen,  20.04.2011
Artikkelbilde
Most Wanted starter i dagens 3. løp

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 21. april kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

Starthester 21. april

 

1.løp:

Sophies Love: Gikk flere ok løp som toåring. Bra trippelkort, men vi tror det kan bli hardt å vinne. Mad Men: Interessant hest i livsdebut. Noen gode i mot, trolig hardt med mer enn premie.  Buddy Miracle: Flere fine løp i England i fjor, med i toppen nå.  Berta Isabel: Etter en fin kvalifisering i fjor, ble det skader og problemer. Outsider nå som er vrien å plassere. Like a Charm: To løp i England, kanskje siste trippel. Blowing Bubbles: Interessant hoppe, kjemper nok helt fremme.

 

2.løp:

Lazy Lord: Fin type, som alltid gjør sitt beste. Er normalt bedre på gress. Mulig trippelsjanse.  Tar av blinkersen. Rapponghi: Fire seire i fjor, har fortsatt banerekorden på distansen. Pleier å være tidlig i form, i bildet. Archived: Ny god sesong i fjor. I dette jevne eliteløpet er også han i bildet.  Giant Sandman: Topphest, men også toppvekt. Vi tror han vil vise seg å være i toppen blant banens milere, favoritt direkte. Hot Wing: Avsluttet fjoråret med to sterke løp. Er i stand til å true favoritten.

 

3.løp:

Facalani: Imponerte ikke som toåring. Vi tror han vil trenge løp i kroppen for å matche disse. Cool Match: Fire seire og fire annen i fjor var sterkt. Kan få et fint løp langs railen, tidlig gardering. Zafir Zaid: Har ikke vunnet på 48 starter. Vi blir overrasket om han seirer i start nummer 49. Ziwy Skate: Tok sin eneste seier på Täby i fjor høst. Kjemper om en mindre premie, tror vi. Ingvild: Ikke på trippel siden toårssesongen, vi må se mer før vi spiller.  Most Wanted: Veldig fin årsdebut. Trenger feste i banen og har gjort det best når han er med fremme tidlig. God sjanse. Lot to Win: Ingen trippel på et par år. Vi tror det blir tøft også her. Get Over It: Avsluttet fjoråret svakt, vi tror hun trenger løp i kroppen. Arn: Treåring mot eldre, men motstanden er ikke verre enn at vi gir ham en god sjanse til trippel. Ketchikan: Vant sine løp i fjor fra tet. Tullet et par ganger i startboksen. Løpets klare outsider.  Reaching Nirvana: Tre seire på våren i fjor. Møter noen som er bedre enn han møtte da, men det skal nok i hvert fall være en brukbar trippelsjanse.

 

4.løp:

Flying Falk: God på våren i fjor, er ofte tidlig i form. Bør med på gardering. Hakuna Matata: Vant på åpningsdagen etter et par svake løp på Täby. Ørlite hardere i mot nå, kanskje bare trippel? Head Above Clouds: Opptrer ujevnt. Sjanse på sitt beste, en av flere outsidere i løpet. Onkel Blaa: Rir for tet, vi tviler på at han får fred i front. Da blir det nok hardt å holde unna. Big Master: Fikk et litt knotete løp i årsdebuten. Med i tetbildet lenge, kanskje helt inn. Dubai Samurai: Er også god på sitt beste, men trenger ofte et løp i kroppen. Dette løpet er litt skummelt, mange opptrer ujevnt.  Windiana: Vant ikke løp i fjor, men var ganske jevn. Kan således være et fint trippelkort. Vamp: Nokså klart best på gress. Likevel ikke helt uten mulighet. 

 

5.løp:

Jackie Ant: Har vist beskjeden form så langt. Distansen er nok den rette, men vi tviler på at det holder. Ovation: Har aldri vært på trippel, det skal holde hardt også her.  River Landing: Har litt fart, med på gardering. Dropper blinkersen. Zirkon: Bortvist fra start tre av siste fem starter. Kan klare trippel om han vil være med.  Dark Pride: Er ganske rask, men det er lenge siden siste suksess. Begynner alderen å ta ut sitt? Totte: Gikk godt i september. Tar av blinkersen, i trippelbildet. Firefox: Starter ofte, men ser ut til å like det. Møter ikke verre motstand enn at det kan bli en fin premie. Delily: Var tredje i mål i løpet som ble annullert sist. Trener bra og er et temmelig sikkert trippelkort. Phili Boy: Vant lett rett før jul. Med tilsvarende innsats tror vi på ny seier. Mainline: Har så langt ikke imponert. Neppe mer en liten premie. Marcelis: Det er muligens litt kort, klart slått i årsdebuten. Gameboy: Klart slått i løpene i fjor høst. Det ser hardt ut tross god jockey. Starter med jernsko.

 

6.løp:

Samarin: Mye slått hver gang. Må ha flere løp før vi spiller. Sweet Soul Diva: Har ikke vist noe på lenge. Vi velger å spare pengene.  Hattan: Litt fremgang i siste start i fjor. Må likevel vise mer før vi skal få troen. Emperor: Flink på hekk i fjor. Er nok best på gress, men han bør gjøre et godt løp mot nokså svak motstand. Irish Lad: Ser ut til å ha mistet formen. Inntil videre velger vi å avvente. Ifannik Sacc: Bra på Øvrevoll i fjor høst. Vår favoritt. Siidhgar: Har ennå ikke vært på trippel. Får nok problemer med det også her. Desert Fuse: Vinner ikke så ofte lengre, men får en del premier. Det tror vi på også nå. Clauses Mistral: Gikk et bra løp som annen bak vår favoritt i fjor høst. Mistet formen etterpå, kan være en liten luring. Milliondollarbaby: Klart best på gress, likevel tror vi på premie i dette selskapet. Between Friends: Flink over hekk ved et par anledninger i fjor. Kan også prestere på flatt, liten outsider.

 

7.løp:

Chief Eric: Gode sprintløp i fjor, fint spor nå. Tidlig på bongen for de spillere som garderer. Distant Beat: Er nok noe bedre på gress. Premiesjanse. Wattan: Imponerte enormt i årsdebuten. Normalt like god på sprint. Har ikke fått tillegg for seieren og bør ha en stor sjanse. Artistic Light: Sprintet bra en gang i fjor, men er nok bedre når det er litt lenger løp. Merseyside Star: Har vunnet på sprint, men tror nok at det er bedre med litt lenger distanse. Premie?  Home Straight: Hadde en fin høstsesong i fjor. Er ofte i nærheten av de beste, regnes også her. Royal Hill: Bra til annen i løpet som ble annullert, god trippelsjanse også nå. Desert Rose: Har gått flere gode løp, for oss kan dette være en meget spennende outsider. Starter med jernsko.  Faahem: Høy vekt, men langt enklere i mot enn sist. Interessant om man garderer. Requested: Flott avslutning på fjoråret. Bør med på trippelbongen. Montgomery: Vant på sprint, likevel tror vi han er bedre på 1600 meter. Ionius: Har ikke vist noe på lenge, ser tøft ut nå.