Omtaler av hestene til start torsdag 28. april

Skrevet av Birger Christensen,  27.04.2011
Artikkelbilde
Bittersweet

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 28. april kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

Starthester 28. april

 

1.løp:

Hayley Cropper: Tre sterke løp i fjor. Spennende årsdebut, bør vinne.  Milly: Møter flere gode hester, kjemper om tredje. Without Fear: Er dessverre strøket.  Ariann: Motstanden er hard. En trippelplass er dog mulig. Cawett Cove: Løpets annetvalg etter strykning, kan kanskje utfordre favoritten.

 

2.løp:

Zafir Zaid: Femte sist torsdag. Fin premiesjanse, neppe så mye mer. Intricate Talent: Dette løpet ser ut som en veldig fin oppgave, vår favoritt mot grei motstand. Red Hero: Samme navn som vinneren av Oslo Cup i 1992, har så langt ikke vist noe som skal rekke.  Findus Zaid: Har møtt mye bedre hester, likevel virker dette som en for tøff oppgave. Miss Kitty Grey: Skimmel hoppe, som gjør sitt første løp på Øvrevoll. Uttalelsene fra England tyder på at det kan være litt langt. Vi tror likevel på fin premie her. Illusive Spirit: Sikker trippelhest, kan vinne om han viser sitt beste. Soul of Gold: Svak på Jägersro, må vise mye mer om hun skal fikse noe mer enn en liten premie.

 

3.løp:

Fricoteiro: Vant kun ett løp på Øvrevoll i fjor, men det var i årsdebut på denne løpsdagen. Må helt klart regnes, jockeyens valg i løpet. Nosferatu: Sterk sesong i fjor. Må være helt på topp for å vinne her. Omoto Sando: Skal ha løp i kroppen før hekkeløp senere i år. Møter trolig litt for skarp motstand på flatt her. Distant Star: Flink hoppe, som vi tror får det tøft med å være helt i toppen i dette selskapet. Theatrical Award: En absolutt topphoppe, som har gjort det bra i årsdebuten før. Regnes direkte. Bank of Burden: Vant St Leger i fjor høst. Lyktes ikke i Dubai i vinter, men tror det kan være farlig å utelate ham her.

 

4.løp:

Rapponghi: Bra årsdebut sist torsdag. Med i trippelstriden. Red Colori: Har fire strake. Den femte er ikke så langt unna. Alight: Er dessverre strøket. Ticmosic: Liker bane, distanse og underlag. Om formen er god, er han i trippelstriden. Caerus: Veldig god i 2009, ikke like sterk i fjor. Kanskje litt kort? Simian: Fin slutt på fjoråret. Kan vinne på sitt beste. Filligree: Viste stor fart i Øvrevoll-debuten, trolig trenger hun et løp til før formen er på topp.

 

5.løp:

Liberty Cash: Ble stående i boksen sist, trener bra og er en outsider. On the Piste: Første start på Øvrevoll, en soleklar outsider.  Bandear: Viser ikke form som skal rekke her. Athirat Sacc: Er dessverre strøket. Aragorn: Var med i løpet som ble annulert 14. april, hadde før det ikke startet på nesten ett år, trenger trolig løpet.  Aylar: Ganske stabil og god jockey. Mulig trippel. Delily: Kom litt kjelkete til sist torsdag, aktuell for trippel. Hawkleaf Flier: Prøver seg på sprint, vi tviler på om hun er rask nok. High Desire: Mangler litt fart på å følge de aller raskeste. Midnight Eagle: Først i mål i det innstilte løpet, skummel også nå.

 

 

 

 

 

 

 

6.løp:

Shotgun Charlie: Grei årsdebut, kandidat for trippel. Definite Romance: Har ikke vist noe på ganske lenge, trolig kun premie. Soraya: Treåring som vi tror trenger et par løp for å herde seg mot den eldre garde. Postcard: Svak årsdebut, skummel om han får teten. Ziwy Skate: Fin innsats sist torsdag. Skal være en god trippelsjanse. Cicinho: Sterkt seiersløp, trolig er dette en riktig distanse. Må regnes. Bittersweet: Vant greit i årsdebuten. Har trolig mer å gå på, bør være favoritt. Carnet Apache: Formen virker ikke å være på topp, neppe mer enn premie. Indian Pacific: Har ikke formen i senit, neppe helt i toppen. Send an Invitation: Trenger sterk rytter og får det nå. I striden. Zen Cat: Relativt jevnt, aktuell på trippelbongen.

 

7.løp:

Vestano: God i årsdebuten, bør hevde seg i toppen her. What Budget: Flink hoppe, som vi tror trenger løpet. Merseyside Star: Slet i årsdebuten, trenger trolig flere løp. Court Circle: Vant i siste start I England, men det er lenge siden. Blir sikkert bra, men ofte trenger hester med så lang pause et løp i kroppen. Oppdrettet etter samme omskrift som Entangle. Dancing Party: Har gått i tøffe selskap, en spennende outsider. Buckham: Veldig kapabel, men har slitt mye med skader. Med på gardering. Tiger for Two: Bra sesong i fjor, ikke borte i årsdebuten.  Mind the Gap: Vil gjerne til front, det kan fort koste litt mer enn ønskelig. Hot Marta: Flink hoppe, som nok trenger løpet. Northern Pal: Pleier å trenge et løp før formen er på topp. Dalmeny: Avsluttet fjoråret flott. Sporet er ikke det beste, så vi tror det blir tøft å vinne. Fair Flair: Har ofte en sterk spurt. Tror det kan bli litt langt frem i årsdebuten.