Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp- torsdag 14. april kl 18.00

11.04.2011
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 14. april kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

1. LØP – ART PROSPECTOR LØP – 2400 DT

Det er alltid litt spenning rundt hvem som blir årets første vinner. Monfalcone satset mest på hinderløp i fjor. På slutten av sesongen ble det fart over sakene, og vi tror han kan vinne også i flatløp. Zen Cat hadde en godkjent høstsesong, vi tror på en god trippelsjanse. Hakuna Matata har gått to løp i år uten å imponere. Likevel er løp i kroppen en fordel.

 

Tips:

3 Monfalcone – 1 Zen Cat – 2 Wood Top

Outs: 4 Hakuna Matata

 

2.LØP – 3-ÅRS NOVISELØP – 1600 DT

De tre ustartede hestene trenger trolig et løp eller to i kroppen. Av de fem hestene med en viss rutine, har Favoritten og Norwegian Reward de høyeste formtallene. Vi prøver imidlertid med Moorland Boy, som var helt suveren i sin Sverige-debut for en drøy måned siden. Majestic Max var god tredje på Øvrevoll og seiret deretter i Gøteborg.

 

Tips:

3 Moorland Boy – 4 Majestic Max – 8 Favoritten

Outs: 6 Norwegian Reward

 

3.LØP – V5-1 – AFRICAN HERON LØP – 1600 DT

Majestic Song avsluttet fjoråret med en sterk seier. Rapportene er positive, og vi vinnertipper. Marked by Zorro hadde en flott sesong i fjor. En treåring har som regel vondt for å hevde seg mot eldre hester tidlig i sesongen, men her kan det gå. Athirat Sacc har vunnet på Täby etter nyttår, og Most Wanted kan være skummel fra tet.

 

Tips:

7 Majestic Song – 2 Marked by Zorro – 4 Most Wanted

Outs: 6 Athirat Sacc

 

4.LØP – V5-2 – ALOMAR LØP – 1100 DT

Red Colori blir vår første banker denne sesongen. Imponerte stort på slutten av fjoråret, vi tror det er litt å gå på. Alight og Ticmosic var tetpar sist de møtte vår favoritt, kan nok være nærmere nå. En spennende outsider er Filligree. Gjør debut på Øvrevoll og kan bli et fint tilskudd til sprinteliten. Faahem er også interessant med seier i kroppen.

 

Tips:

5 Red Colori – 1 Ticmosic – 7 Alight

Outs: 2 Filligree

 

5.LØP – V5-3 – AXE LØP -1100 DT

Royal Hill vant på åpningsdagen i fjor i et løp som likner litt på dette. Delily har fire strake annenplasser, går trolig bra også denne gang. Arnesen-duoen Liberty Cash og Aylar kan være verdt en strek på V5, og Aragorn var tidlig i form i fjor.

 

Tips:

3 Royal Hill – 4 Delily – 5 Aylar

Outs: 7 Liberty Cash

 

6.LØP – V5-4 – DD-1 – ABERFELDY LØP – 1600 DT

Seks av feltets ti hester er trent i Sverige. Charlotte Sjøgren har en trio til start, og vi tror mest på Postcard. Var suveren da han tok livets første seier i november. . Marcelis holdt stand lenge sist gang han var ute, og The Bishop’s Joy bør være et godt trippelkort. Bittersweet har så langt ikke imponert, men nå er motstanden langt enklere enn i fjor. Shotgun Charlie har vunnet på Øvrevolls åpningsdag før, men har da hatt løp i kroppen.

 

Tips:

5 Postcard – 10 Marcelis – 7 The Bishop’s Joy

Outs: 1 Bittersweet

 

7.LØP – V5-5 – DD-2 – AMOLO LØP – 1600 DT

Big Master tåler høyt tempo. Avsluttet fjoråret med to sterke seire, blir vår klare favoritt. Mind the Gap liker distanse og underlag, har god statistikk når sporet har vært godt. Kommer ut i ny regi. Recession Racer går nesten alltid fine løp, distansen kan være ørlite for lang til å være ideell. Vestano har et fint løp, men sporet trekker noe ned. Wattan var strålende i fjor, og det kan være en feilvurdering å la ham stå over i årsdebuten.

 

Tips:

10 Big Master – 3 Mind the Gap – 11 Vestano

Outs: 6 Recession Racer

 

 

V5-forslag 504 rekker:

 

1.avd: Alle 7

2.avd: 5 Red Colori

3.avd: Alle 9

4.avd: 5-10-1-7

5.avd: 10-3