Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp- torsdag 21. april kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  18.04.2011
Artikkelbilde
Wattan

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 21. april kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

1.LØP – 3-ÅRS MAIDENLØP – 1100 DT

Buddy Miracle og Blowing Bubbles er to ukjente kort for Øvrevolls publikum. De har imidlertid vist så vidt fin form i England, at vi tror de kjemper i toppen. Berta Isabel gikk et virvlende kvalifiseringsløp i fjor, fikk siden problemer. Får stå som en outsider nå. Sophies Love er en trippelkandidat, men det ser litt hardt ut å vinne.

 

Tips:

3 Buddy Miracle – 6 Blowing Bubbles – 1 Sophies Love

Outs: 4 Berta Isabel

 

2.LØP – BLUE CHIEF ELITELØP – 1600 DT

Et lite, men ganske så eksklusivt felt. Vi tror Giant Sandman vil vokse seg inn i milereliten i år, favoritt nå tross toppvekt. Hot Wing, Archived og Rapponghi møttes i fjorårets aller siste løp. Da var Hot Wing best tross uheldig opplegg, er den vi ser som nærmest til å true favoritten. Lazy Lord er på ingen måte sjanseløs, i hvert fall ikke om en trippelplass.

 

Tips:

4 Giant Sandman – 5 Hot Wing – 2 Rapponghi

Outs: 3 Archived

 

3.LØP – V5-1 – BACCALAO LØP – 1600 DT

Most Wanted vant i V5-1 sist torsdag, kan fort gjenta bedriften. Løpet virker som en grei oppgave, om da ikke Cool Match legger for mye press i tetkampen. Ketchikan tok fire klare seire i fjor, men tullet seg også bort ved enkelte tilfelle. Derfor en soleklar outsider for oss. Arn virker lovende, men treåringene har ikke statistikken på sin side mot eldre hester på våren.

 

Tips:

6 Most Wanted – 2 Cool Match – 9 Arn

Outs: 10 Ketchikan

 

4.LØP – V5-2 – BONNE GAZ LØP – 2400 DT

Big Master og Hakuna Matata gikk begge gode løp på åpningsdagen. Det kan fort komme til å stå mellom disse to, men synes det er flere spennende kort i feltet. Ikke minst ser vi på Vamp som en interessant utfordrer. Møter svakere motstand enn han pleier. Flere av de øvrige er ujevne, men kan ganske mye når det klaffer. På V5 spekulerer vi i at det kan skje noe.

 

Tips:

5 Big Master – 2 Hakuna Matata – 7 Windiana

Outs: 8 Vamp

 

5.LØP – V5-3 – BEL EPONINE LØP -1100 DT

Et nokså svakt felt. Phili Boy var suveren i sin siste start i fjor, vinner med tilsvarende prestasjon. Delily gikk fint på åpningsdagen i løpet som ble annullert (passerte mål som tredjehest). Vinner sjelden, men er i det minste et soleklart trippelkort. River Landing og Firefox er de øvrige vi spanderer strek for i V5. Sistnevnte starter flittig og møter ikke det helt store selskapet nå.

 

Tips:

9 Phili Boy – 8 Delily – 7 Firefox

Outs: 3 River Landing

 

6.LØP – V5-4 – DD-1 – BETTY LØP – 2400 DT

Flere av hestene i dette løpet avsluttet fjoråret svakt. Vi tror mange trenger løp i kroppen for å finne tilbake til sin beste form. Ifannik Sacc viste fine takter, bør ha en meget grei oppgave nå. Desert Fuse kan en del, og Emperor hadde en kjempefin sesong i fjor. Milliondollarbaby var ikke på trippel i fjor, det kan hun klare allerede nå. Between Friends vant det første hekkeløpet i 2010, ikke uten sjanse i dette laget.

 

Tips:

6 Ifannik Sacc - 8 Desert Fuse – 10 Milliondollarbaby

Outs: 4 Emperor

 

 

7.LØP – V5-5 – DD-2 – BABY’S TANGO LØP – 1100 DT

Wattan startet 2010 med formtall 55. Var nede i 51, før det snudde. Men da snudde det til gagns. Etter den første seieren i juli, tok det helt av, og først da var det blitt syv triumfer, ble det julepause. I årsdebuten var han fenomenal, og han har ikke fått tilegg for seieren. Vår banker denne gang. Chief Eric gikk to flotte sprintløp bak Red Colori i fjor, en kandidat til seieren om favoritten svikter. Royal Hill var annen i mål i løpet som ble annullert sist torsdag, og Home Straight gikk mange fine løp i fjor. Om man velger å gardere, kan også Requested være en kandidat.

 

Tips:

3 Wattan – 1 Chief Eric – 7 Royal Hill

Outs: 6 Home Straight

 

 

 

 

 

V5-forslag 480 rekker:

 

1.avd: 6-2-10

2.avd: Alle 8

3.avd: 9-8-3-7

4.avd: 6-8-10-4-11

5.avd: 3 Wattan