Dramatisk i Danmark

Skrevet av Birger Christensen,  07.08.2011

Søndagens Scandinavian Open Championship på Klampenborg ble et spennende oppgjør, hvor tysktrente Ovambo Queen vant med Gaetan Masure på ryggen. Bank of Burden (Niels Petersen/Per-Anders Gråberg) delte annenplassen med Peas and Carrots, som ble ridd av Fredrik Johansson. Det var veldig trangt midt på oppløpet, og Bank of Burden mistet fart i den situasjonen.

I Golden Mile ble det seier til Dan Tucket (Tine Hansen/Sara Slot). Palermo (Cathrine Erichsen/Espen Ski) var betrodd, men skuffet.

Yvonne vant igjen

Lørdag kveld red Yvonne Durant ett løp på Täby. Etter en glimrende finishridning ble det seier for Yvonne på Mister Admiral. Evigunge Maybach vant et løp over 2000 meter med Per-Anders Gråberg på ryggen.

Fin 3. plass til Victoria Allers på The Curragh

Hun red hesten Jigalo inn til en fin tredje plass i det 2400 meter lange løpet. Vant gjorde hollandske Jadey Pietrasiewicz på hesten Danehill Tapdancer, foran tyske Berit Weber på hesten Silver Suffle. Victoria ligger nå på en flott 3. plass i Fegentrisammendraget. Det er nå 8 løp igjen i årets Fegentriserie, og det blir spennende å se hvordan det går i den siste delen av turneringen. Svenske Tina Henriksson leder nå foran tyske, Berit Weber.

Invasjon til Malmø

21 norsktrente hester tar turen til Svensk Derby og andre store løp på Jägersro kommende søndag. I selve Derbyløpet er det Without Fear, Apilado og Fabian som skal forsvare de norske fargene. Motstanden er tøff, men vi tror våre tre kommer til å hevde seg bra. Vi bringer he oversikten over de norske hestene som starter, sortert på trenere:

Niels Petersen: Fabian, Super Sub, Prince Fasliyev, Buen Rumbero, Tatoosh, Match Point

Wido Neuroth: Apilado, Walinda, Alyshakeys, Silvani, Saddle the Storm, La Zona

Arnfinn Lund: Without Fear, Symbol of Arch, Omoto Sando

Are Hyldmo: Well Fitted, Home Straight, Archived

Jan Bjørdal: Desert Rose

Kjell Erik Swartling: Caerus

Isidro Vergara: Song d’Amour