Programtips til løpene på Øvrevoll torsdag den 11. august kl 17.45

Skrevet av Birger Christensen,  08.08.2011
Theatrical Award

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 11. august kl 17.45 her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

1.LØP – 2-ÅRSLØP – 1370 GRESS

Her blir det spennende å se Funinthesand. Mor er Funny Legend, den mestvinnende hoppa i Skandinavia gjennom tidene. Spennende stamme har også Rago, og vi tror begge disse vil hevde seg direkte. Det nærmer seg flere av de større løpene for toåringene, og det er spennende å se hvor de står i bildet.

Tips:

3 Funinthesand – 4 Rago – 7 Arrghh

Outs: 5 Vainqueur

2.LØP – TOP ACTION ELITELØP900 GRESS

Alight og Light the Fire er nok de to raskeste fra start. På rask bane kan sistnevnte holde helt inn, men Alight er for oss et sikrere kort. Simian er god, selv om han har vært aller best på sandbanen. Cruikadyke er også en god sprinter, trippelaktuell.

Tips:

4 Alight – 5 Simian – 1 Cruikadyke

Outs: 6 Light the Fire

3.LØP  – ØVERLANDSELSKAPSLOKALER FEGENTRI WORLD CUP GENTLEMEN RIDERS -  900 GRESS

900 meter er litt kort for de fleste av hestene i det mannlige Fegentri-løpet. Promise har gått to flotte løp bak veldig gode hester. Treåringene begynner å ta igjen de eldre på formtall-stigen, og vi gir Kjetil Kjær sjansen på hjemmebane. Palindromic er rask og har trukket det fordelaktige yttersporet. Edouard Monfort er en topprytter. Vant Svensk Grand National for to måneder siden, har sjansen på Liberty Cash. John Keats har vunnet på denne distansen på Øvrevoll, får siste plass på linjen.

Tips:

5 Promise – 13 Palindromic – 3 John Keats

Outs: 8 Liberty Cash

4.LØP – V5A-1 – ARIAT FEGENTRI WORLD CUP LADY RIDERS – 1980 GRESS

Et jevnt og spennende Fegentri-løp for de kvinnelige rytterne. Vi tror danske Rikke Munk Sørensen har et fint løp med Rambo’s Cinderella. Red hesten til annenplass for ikke så lenge siden, har ofte en fin spurt. Victoria Allers er Norges representant i årets Fegentri-serie, kan klare verdifulle poeng med Fendi. Billsson og Desert Fuse har gode ryttere, det gir dem plass på linjen.

Tips:

5 Rambo’s Cinderella – 9 Fendi – 2 Desert Fuse

Outs: 4 Billsson

5.LØP – V5A-2 – FEARNLEYLØPET – 1800 GRESS

Theatrical Award vant Fearnleyløpet i fjor, og vi tror hun gjør det samme igjen. Buckham er meget god på denne distansen, er et godt bud på plassen nærmest favoritten. Wattan og Ferrozzo bør kjempe med Northen Pal om den siste trippelpassen.

Tips:

2 Theatrical Award – 4 Buckham – 8 Ferrozzo

Outs: 6 Wattan

6.LØP – V5A-3  – NOKIA N9 ELITELØP -  1800 GRESS

Et kjempeflott eliteløp over den krevende distansen 1800 meter. Mikado står oppført med null seire i år, men var først i mål i Gøteborg 5. juni. Slo en så god hest som Bank of Burden i fjor høst, et knepent vinnertips. Vi har sans for Royal Power, som stort sett alltid gjør sitt beste. Hot Wing er også meget god, sjanse tross toppvekt. Tumaco avsluttet fort på Täby sist, vinner ikke så ofte, men kan klare det her.

Tips:

6 Mikado – 7 Royal Power – 4 Tumaco

Outs: 5 Hot Wing

7.LØP – V5A-4 – DD-1 – CHAMPAGNEGALOPPEN-  2400 GRESS

Også dette løpet holder fin klasse. Det er jevnt også her. Tipset går til Court Circle, som var positiv i Michelets Minneløp. Det var også Vamp, som helt sikkert er med i teten også nå. Fair Flair har hatt et strålende år. Har startet tett, og det kan muligens komme en reaksjon. Holly Golightly og What Budget er to flinke hopper, og Half Pint Bill er stabil. Vestano er i form, men har vært klart best på sandbanen i år.

Tips:

9 Court Circle – 2 Fair Flair – 4 Vamp

Outs: 7 Holly Golightly

8.LØP – V5A-5 – DD-2 - MOODS OF NORWAY DERBY 2011 HEKKELØP  – 3200 GRESS

Nosferatu blir favoritt etter flere gode løp på hekk. På V5 garderer vi med Monfalcone og Calvados, som innimellom gjør så gode løp, at de kan utfordre favoritten. Flere er løfterike på hekk, men å slå alle i vår trio tror vi blir vrient.