Fredrik snart friskmeldt

Skrevet av Birger Christensen,  26.02.2011
Artikkelbilde

-         Jeg er friskmeldt fra 8. mars. Da skal jeg slutte med blodfortynnende medisiner, og fra den dagen kan jeg trene for fullt igjen. De siste prøvene som legene tok, har vært kanonbra, så nå er jeg veldig optimistisk.

En veldig glad Fredrik Johansson har fått gode rapporter de siste dagene. Han har trent en del de siste ukene, men først nå kan han ta i for fullt. Etter skuldeskaden i Hellas for snart halvannet år siden, har det vært mye som har gått i mot for Fredrik. 2010 var et svart galoppår. Men nå går det bokstavelig talt mot lysere tider.

-         Har lagt full fokus på å bli frisk. Først nå som jeg vet at jeg kan komme tilbake for alvor, er det noe poeng i å spekulere om de detaljer som vil dukke opp. Som det har vært skrevet har jeg avsluttet samarbeidet med Wido Neuroth, men det er intet annet som er planlagt. Nå er jeg bare glad for at de helsemessige rapportene er så positive, så får jeg bruke våren til å finne ut hvordan det videre løpet skal legges, avslutter en glad Fredrik Johansson.