Cathrine ble lunsjdronning

Skrevet av Birger Christensen,  06.07.2011
Artikkelbilde
Cathrine Erichsen med Vestano (arkivbilde)

Tre hester hadde Cathrine Erichsen til start i lunsjløpene onsdag. Det kunne ikke ha gått bedre.

 

Cathrine hadde to starthester i V4-1. Det endte i en klar dobbeltseier, med Vestano som sikker vinner foran Chief Eric. Vestano innledet sesongen med tre strake annenplasser på sandbanen, fulgt av tre mindre bra løp på gresset. Tilbake på sand var det klart for årets første gevinst.

 Vestano

-          Han er klart best på det underlaget han fikk nå. Dessuten passet det Vestano veldig bra, at løpet gikk fort i front. Da kunne han avvente til midt på oppløpet før han avgjorde, sa Cathrine.

20 minutter senere var treneren tilbake i vinnerpaddocken.

-          Vi har ventet lenge på Noble Knight, som ikke hadde vunnet på de 20 første startene. Nå gikk det rette veien, og det var deilig å få hull på byllen. Morsomt å se Mari Vaadan, som er blitt en mye sterkere rytter. Hun får vi høre mye om fremover, mente Cathrine.

Noble Knight 

Phili Boy var denne gang langt bedre med fra start enn forrige torsdag. Da holdt det til en knepen seier i den tredje V4-avdelingen.

-          Jeg var litt bekymret etter den forrige starten, men det var tydelig at Phili Boy ikke likte sprut. Nå gikk han fritt, og da var han mye bedre. Ros også til Kjetil Kjær, som rir stadig bedre, sa trener Linda Dahl.

Phili Boy

Den siste vinneren i lunsjen ble Wood Top. Men seieren satt langt inne med nese og hode til de to nærmeste utfordrerne.

-          Han er litt spesiell og liker ikke å komme i front for tidlig. Nå holdt det med et nødskrik, mye takket være Rafael Schistl, som klarte å holde ham i gang, fortalte trener Are Hyldmo.

Wood Top

 

 

VESTANO tok det pent fra start. Frem som fjerde før siste sving i rygg på tettrioen. Avgjorde greit midt på oppløpet. COOL MATCH tet i et bra tempo. Holdt godt helt inn til mål som ganske sikker annen. MODERN MASTERPIECE også med der fremme, klarte å sikre seg den siste trippelplassen. HOT MARTA var den tredje som var med fremme, holdt greit til fjerde. Hestene i baktroppen klarte aldri å hevde seg.

 

NOBLE KNIGHT midt i feltet, frem som tredje før siste sving. Overtok teten tidlig på oppløpet og dro i fra til enkel seier. Hardere kamp om annen, som gikk til WILLIAM HEPBURN etter en bra avslutning. LORD DEVIL fjerde, falt litt tilbake, for så å komme igjen med en bra spurt til tredje. EAGLECOTT holdt best av tethestene og var ikke langt unna tredje. SOVIET MOON ledet til oppløpet, hadde da gjort sitt, selv om det holdt til siste premie.

 

PHILI BOY tredje, frem til tet før svingen. Ble angrepet, men svarte helhjertet opp helt til målstreken. OH FELIA LO midt i feltet. Spurtet flott og ga vinneren hard kamp. Bra spurt til tredje av FOREVER FONG, mens ORZINI holdt ok til fjerde fra tet til å begynne med.

 

 WOOD TOP tredje, overtok teten i den siste svingen. Ble hardt angrepet, men holdt unna med liten margin. FLYING FALK fint med innvendig som fjerde. Listet seg frem langs railen og nådde nesten frem til seier. CAWAKIMI hadde langt frem da hestene nådde oppløpet. Avsluttet meget bra til tredje. LORD ROSSMO fremme i tetbildet hele veien, gikk fint til fjerde. ONKEL BLAA i front til siste sving, hadde da gjort sitt.