Heder til Jannicke

Skrevet av Birger Christensen,  04.07.2011
Artikkelbilde
Jannicke med avlshingsten Galileo

Jannicke Sjuls Thoresen (30) fra Horten mottok fredag en stor æresbevisning. Hun har tilbrakt de siste fem månedene i Irland på Irish National Stud’s Management Course. Dit kom hun etter å ha blitt tildelt Margareta Wettermarks Minnesstipendium. Fredag var det avslutning, og da ble Jannicke tildelt prisen som kursets nummer 1 på ”The Graduation Ceremony”.

-         Det var utrolig gøy. Det var 22 deltakere fra 11 forskjellige land, så det var selvsagt en stor ære å få vinne. Tror at det var helheten gjennom grundig jobbing og bra resultater på eksamen som gjorde utslaget, sa Jannicke.

-         Hva er din hestebakgrunn?

-         Først og fremst gjennom sprang og dressur, men jeg har også jobbet med galopp på Meridian Stutteri. Hele oppholdet i Irland var en stor opplevelse, og jeg må først og fremst få takke Kirsten Rausing, som har vært til enorm hjelp for meg. Dette har gitt mersmak, og jeg har allerede fått tre tilbud om jobb, ett av dem i Norge. Nå skal jeg imidlertid ta meg en god ferie, og da får jeg også tid til å tenke litt over fremtiden, berettet den glade prisvinneren.