Norsk knalldag i Gøteborg

Skrevet av Birger Christensen,  31.07.2011
Artikkelbilde
Fair Flair

 

De norsktrente hestene tok godt for seg under løpene i Gøteborg søndag. Pål Jørgen Nordbye tok med seg to hester til Sveriges nest største by og vant med begge. River Landing (Per-Anders Gråberg) vant klart, mens Fair Flair (Rafael de Oliveira) gikk til topps i løpet med høyest førstepremie. Her var det tett over mål, men førstepremien på 60 000 svenske kroner gikk til Sørkedalen.

Wido Neuroth gikk til topps med toårige Bomar (Jan-Erik Neuroth). Her var førstepremien på 27 500 kroner, men de fikk også med seg Racing Post-bonusen på 10 000 pund. Millevini fra samme stall fikk med seg en annenplass.

Løpsdagen ble innledet med seier til The Sydney Arms. Morten Arnesen trener, og Mette Hanssen fikk som så ofte før med seg en seier fra Gøteborg. Her var det 35 000 svenske kroner å hente.

 

 

Bilder fra Sverige kan du se og laste ned her. Ved bruk på hjemmesider, skriv: Bilde: Stefan Olsson/Svensk Galopp

 

 

 

 

Victoria i Deauville

Victoria Allers red to Fegentriløp i Deauville i helgen. Svenske Tina Henriksson vant det ene løpet der Victoria ble tredje, mens det ble firedobbelt fransk i det andre før Victoria som beste utenlandske rytter ble femte.