Omtaler av hestene til start på Øvrevoll onsdag 6. juli kl 12.00

Skrevet av Birger Christensen,  05.07.2011
Artikkelbilde
Artistic Light og Vestano starter i 1 løp

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll onsdag 6. juli kl 12.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

Starthester onsdag 6. juli:

 

1.løp:   Home Straight: Går gode løp på sandbanen. Vi tror imidlertid ikke at økingen i distanse er noen fordel. Neppe mer enn premie.  Requested: Gikk et fint løp på Jägersro i siste start. Går bra på 1600 meter, men er nok aningen bedre på litt kortere løp. Vestano: Tre gode løp på sand ble fulgt av tre svake løp på gress. Tilbake på sandbanen nå, regnes tidlig. Cool Match: Er nok også best på sand. Vi er imidlertid usikre på om formen er til stede, skummel på sitt beste.  Dalmeny: Gode løp i fjor høst. Ser ut til å ha mistet godformen, vi avventer. Artistic Light: Vant sist hun gikk på sandbanen. Vi tror hun er med i toppen nå. Al Maradi: Har gått ett løp på to år. Trenger trolig flere gjennomkjørere. Egon: Meget god hest med litt tvilsom form. Har ikke vunnet på et par år. Hot Marta: God hoppe som liker seg i front. Formen er derimot ikke den aller beste, så vi tviler litt.  Modern Masterpiece: Har kun startet to ganger. Løpet på Øvrevoll er ikke godt nok til å blande seg i teten, men det kan selvsagt være fremgang i en så sparsomt startet hest.

 

2.løp:   Lord Devil: Går noenlunde jevnt, men ser ut til å mangle speed i sluttfasen. Neppe mer enn premie. Reaching Nirvana: God for ett år siden, i nærheten av trippel. Ziwy Skate: Bra i seiersløpet, svak etterpå. Litt ujevn, regnes på en god dag. Pannacotta: Har aldri vunnet, gjør det neppe her heller. Soviet Moon: Har ikke vist all verden, vi tror det blir tøft. Tortuga: Svak så langt, må vise mer før vi tror på henne.  William Hepburn: Forbedret sist. Distansen burde passé bedre nå, så se litt opp. Eaglecott: Opptrer ujevnt. Går han som i seiersløpet i fjor høst, er han i striden. Siidhgar: Er mye slått hver gang, vi avventer. Noble Knight: Har aldri vunnet. Formen er fin, og vi tror ikke det er langt unna den første triumfen. Lagoa do Pau: Stallformen er bra. Har vunnet på Øvrevoll før. Ikke borte. Swedish Time: Svake plasseringer, men skinnet kan bedra. Er nemlig ikke så mye slått, mulig overraskelse.

 

3.løp:   Orzini: Har ikke startet siden januar, trenger nok løpet. My Million: Har ennå ikke tjent en krone. Kanskje blir det premie for første gang? Bit Noble: Er blitt 13 år. Riktig motstand, men han går ikke så ofte helt til mål som før. Bager’s First: Viser ikke så mye, men i dette selskapet kan det bli premie. Forever Fong: Tredjeplass som best så langt. Kan klare noe liknende . Troonie Legend: Har ikke startet på evigheter. Har en del fart, så det kan være en mulig gardering. Mainline: De tre siste løpene er så vidt brukbare, at vi tror det kan nå langt. La Reine du Bal: Vi tror det blir tøft selv med premie.  Phili Boy: Svak sist torsdag. Fikk sprut og ville ingenting. Vinner om han går som i seiersløpet. Archer’s Up: Ok i siste start, med om man garderer litt. Oh Felia Lo: Har ikke fått det til så langt, neppe mer enn en mindre premie. Might Be Destiny: 8 år, startet en gang i 2007 og to ganger i 2008…trenger trolig løpet. Siden selskapet er så svakt, kan man eventuelt spekulere i en gardering.

 

4.løp:   Marnie Oak: Treåring i ganske tøft lag, vi tviler. Sunceleb: Viser ikke den store formen, regnes om man garderer litt. Wood Top: Trippelkandidat på sin jevnhet. Kan vinne om alt klaffer. Send an Invitation: Knallgod på våren. På kapasitet velger vi å gardere, men han er ikke mer enn en outsider nå. Maraboux Javilex: Har skuffet så langt. Må vise mer om det skal bli en plass i toppen. Valentino Rossi: Viser lite, vi må se mer før vi spiller. Irish Lad: Har formen inne, er på trippel og kan også vinne. Flying Falk: Møter billigere lag enn han pleier. Om formen dukker opp, kan han være verdt en spennende strek. Lord Rossmo: Imponerer ikke. Tror dessuten at dette er for langt. Prøver blinkers. Onkel Blaa: Kan få løpet i tet uten for mye press. I så fall har han ikke mange foran seg i mål. Cawakimi: Fin seier sist torsdag. Nå er det sandbanen, hvilket er et spørsmålstegn. Takler hun den, kan hun fort vinne på ny.