Omtaler av hestene til start på Øvrevoll torsdag 14. juli kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  12.07.2011
Artikkelbilde
The Sydney Arms

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 14. juli kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

Starthester 14. juli:

 

1.løp: I og med at ingen av hestene har gått løp før, venter vi med å vurdere disse toåringene opp mot hverandre.

 

2.løp: Talwanda: Debuterer mot gode hester, det ser vrient ut. Al Neri: Kan kjempe om den siste premien. Promise: Får nok premie, men det spørs om det rekker til noe mer. Mad Men: Har ikke fulgt opp den gode debuten. Er med i trippelstriden. Max Manus: Har skuffet til nå. Den kortere distansen kan være et lite pluss. The Sydney Arms: Hoppe i flott utvikling. Her tror vi rett og slett på seier. Lady Rossmo: Flink hoppe, som nok er enda hvassere på sandbanen. Likevel er det god trippelsjanse nå. Miss Clodia: Vant sist etter en fin spurt. Skal normalt ikke kunne slå The Sydney Arms, men kan kjempe om trippel. Majestic Max: Er på vei til å bli en meget god sprinter. Vi tror det er den største trusselen mot vår favoritt.

 

3.løp: Massenzio: Perfekt distanse og underlag. Har startet kun en gang i år, og det kan være litt snaut. Tumaco: Har også sin beste distanse nå. Har kun vunnet en gang på Øvrevoll, men er ofte med i trippelstriden. Formen?  Rapponghi: Er ute på myggvekt. Ser ut til å nærme seg form, og da er en trippel i nærheten. Heureux: Syv kilo mindre på ryggen nå enn sist. Har formen inne og er en vinnerkandidat. Buen Rumbero: God hest i årsdebut. De andre har mye fart i kroppen, derfor kan det bli hardt i årets første start. Ticmosic: Er rask, men liker seg aller best på sandbanen. Premie? Hansinger: En av banens aller beste. Er i form og kommer til å være med helt der fremme. Livigno: Flott sesong i år. Møte noen av de beste på banen, og da kan det bli hardt å vinne.

 

4.løp: Soviet Moon: Har så langt ikke imponert. Det ser litt tøft ut.. De Luca: Veldig fin form, vi tror hun er med i fremste rekke. Troonie Legend: Gikk sitt første løp på over to år sist onsdag. Trenger mest trolig et par løp til. Between Friends: Har gått flere brukbare hekkeløp. Bra i flatløp sist, er verdt en strek. Rambo’s Cinderella: Litt kortere nå, det tror vi er en fordel. Bra sjanse.  Definite Romance: Har ikke helt fått det til i år tross en annenplass. Gress kan være positivt, en strek et stykke ute. Fendi: Tre bra løp nå. Det ser ut som en god sjanse for premie. Mr Timberlake: Greit løp søndag i Gøteborg. Skal regnes her om det klaffer med posisjonene.  Ovation: Har ikke vært på trippel. Det kan bli tøft også nå. Hattan: Viser ikke form. Prøver blinkers, kan det hjelpe? Ifannik Sacc: Virker å være best på sandbanen, kan klare premie. Naja: Høy vekt, god premiesjanse i ganske enkelt lag. Postcard: Er ganske ujevn. Det ser litt hardt ut. Pecoiquen: En god amatørrytter på ryggen, bør avgjort strekes. Clauses Mistral: Imponerer ikke, vi tror det blir hardt med mer enn premie.

 

5.løp: Requested: Klart slått sist av flere av dagens konkurrenter. Neppe mer enn premie. Zavann Zaid: Går brukbare løp, kan være i trippelstriden. Fighting Spirit: Liker sandbanen godt, kan være en spennende gardering. Vestano: Fin seier sist. Har ikke fått vekttillegget, meget god sjanse. Cool Match: Fin annen bak Vestano i forrige uke. Rytter med lettelse, i det minste trippelaktuell.  Ferrozzo: God hest som var flink i årsdebut. Spenningen ligger i sandbanen. Har kun en start på det underlaget, og det var ikke noe å skryte av. Men kapasiteten er stor, så det kan være lurt å streke ham. Lucky Lucioni: Starter ikke. Most Wanted: Fine løp på våren. Formen er muligens ikke like god nå, mulig premie. Lista Lightning: Svak sist han gikk på Øvrevoll. Neppe merr enn en liten premie. Hot Marta: Fjerde i forrige uke, noe av det samme denne gang?  Windiana: På det jevne, mangler litt speed. Lenge siden forrige seier. On the Piste: Starter ikke.

 

6.løp: Fraank: Kun en tredje i karrieren. Prøver blinkers, kanskje det kan hjelpe.   Wellmind: Har ikke vist det store så langt. Er lite startet, så det kan være rom for forbedringer. Sunceleb: Har ikke vist noe på en god stund. Neppe mer enn  premie. Equito Hill: Har ennå ikke tjent penger. Det er dog på kun tre starter, så man skal kanskje ikke være alt for negativ.  Lord Rossmo: Klart forbedret sist. Trippelkandidat nå. Younevercatchme: Slo et par brukbare hester sist. Med om man garderer litt. Ed Hardy: Viste litt av det han kan sist. Dette kan muligens være litt langt? Lili Marleen: Har aldri vunnet. Premie bør være bra.  Noble Knight: Overlegen i siste start. Det kan være litt langt, men det må uansett være en stor sjanse. Valentino Rossi: Møter normalt for gode hester nå.  Severio: Har en bra oppgave. Tidlig gardering.  Minnie McGinn: Trenger nok flere løp. Bandear: Møter noen som blir for gode.

 

7.løp: Marcelis: Svak på gresset sist. Premie ? Zit Zaid: Vant sist hun gikk denne distansen. Gardering i et åpent løp. Aylar: Har slitt litt i år. Kan mer, kommer formen med sommeren?  River Landing: God på sand før i år. Sjanse om han viser like mye på gress.  Dark Pride: Dette er normalt fine betingelser. Bør med relativt tidlig. Mainline: Skuffet sist på sand. Brukbar før det på gress, sjanse i et åpent løp. Habenaria: Har aldri vunnet. Er muligens best på sandbanen. Høy vekt, kanskje premie. Miss Success: Fin form. Har så langt vært best på sandbanen. Party Booster: Starter ikke. Red Hero: Tredje som best så langt. Kun med om man garderer bredt. Bit Noble: Henger med, men har ikke noe ekstra i finishen. Vi tviler. Azzah: Klar sjanse. Bra på gress og liker distanse og motstand. Zirkon: Vant på sandbanen for et par måneder siden. Det ser litt hardt ut å gjenta. Totte: Stallen har fin form. Holdt lenge sist på for lang distanse. He tror vi på god mulighet. Lagoa do Pau: Det kan være litt kort, ellers går flere hester på stallen bra nå.