Omtaler av hestene til start på Øvrevoll torsdag 21. juli kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  19.07.2011
Artikkelbilde
Edge of Eternity foran Golden Memory 2010

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 21. juli kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

Starthester 21. juli:

 

1.løp: Nickers: Et par gode løp i fjor. Har egentlig ikke fulgt opp, er nok aller best på enda kortere løp. Filligree: Litt uheldig i starten sist, meget god etterpå. Vi tror hun er helt i toppen. Chief Eric: Går gode løp, men er trolig hakket bedre på sand. Får en sterk jockey, neppe langt borte. Yorkshire Lad: Trippel tror vi mye på, kan vinne om det klaffer. Dancing Party: Bra distanse og underlag, regnes i et meget åpent løp. Zaphir: Løper ofte bra, men ser ikke ut til å ha lyst til å vinne så ofte. Premie. Modern Masterpiece: Fin debut, kanskje er 70 et litt høyt tall?  Illusive Spirit: Er jevn og flink. Har kun en seier, men er trippelaktuell. Prøver blinkers. Female Spring: Flink hoppe, som ser ut til å være best på sandbanen.  Bello Secondo: Har hatt utur, kan blande seg i striden om det klaffer med posisjonene. Egon: Leter febrilsk etter formen. Vi venter til vi ser fremgang.  Aquila Flyer: Bra come back. Strøket sist, regnes om han er tilbake for fullt. Wattan: Med to kilo lettelse er det ikke umulig at Wattan blander seg i kampen nok en gang.

 

2.løp: Light the Fire: Er den raskeste på denne distansen. Kan noen ganger tulle i startboksen, og det har han ikke råd til. Out the Wing: Rask hest, men det spørs om det rekker mot spesialistene. Premie? Ticmosic: Er veldig rask, har gått mange gode supersprinter. Bør klare trippel. Findus Zaid: Klarer ikke å følge de raskeste her. Alight: En av banens raskeste, kan vinne dette. Chips O’Toole: Er rask fra start, bør ha en mulighet i trippelkampen. Dark Pride: Fin form, rask i sitt selskap. Her møter hun nok noen som er for kjappe. Navigation: Skal ikke rekke til mot de skarpeste sprinterne. Happy Larry: Vinner nok neppe, men er kandidat til den siste trippelplassen.  Zit Zaid: Møter noen som er for skarpskodde.

 

3.løp: Dubai Samurai: Best på sand, men kan også prestere på gress. Premiekandidat. Court Circle: To bra og to svake løp. Outsider som er litt vrien å plassere. Vamp: Hevder seg hver gang i dette løpet. Vant i forfjor, toer i fjor. I toppen. Nosferatu: Beste hesten, men 69 kilo er tross alt en hel del å bære. Særlig på tung bane tror vi det er lurt med garderinger. Northern Pal: Ser ut til å være lit på gang. Har vært best på sand, men helt sjanseløst er det ikke. Nataniel: Fin debut, fulgte ikke opp gangen etter. Kan være en spennende gardering.  Brave Hawk: Bra løp sist han var på Øvrevoll. Bør nok vurderes relativt tidlig. Monfalcone: Stadig bedre på hekk, kan en hel del også på flatt. Skummel tross overvekt. Castle Sting: Fersk seier i Gøteborg. Her er det veldig hardt i mot. Hawk and I: To Øvrevoll-løp på det jevne. Kan klare premie.  What Budget: Tredje i fjor, vant løpet i 2008. Kan fort dukke opp i striden her. Pilgrim: To sterke seire på 1600 meter. Vi tror det kan være litt langt. Hvis det er feil, er han med i toppen. Dustin: Treneren har overrasket på Øvrevoll før med Sydney og Alpacco. Ny skrell på gang?

 

4.løp: Cawakimi: Fin seier på gresset. Så ikke ut til å trives på sandbanen, men avsluttet likevel godt til tredje. Kjenner banen nå, vår vinner. Amazer: Liker seg vanligvis ikke så godt på sommeren. Vi venter til det kommer en måned med bokstaven R i. Jumeirah: Treåring som har gjort det bra i Danmark. Også flink sist på Øvrevoll. Ikke helt umulig trossen liten overvekt. Big Master: Har gjort det aller best på sandbanen. Premie? Artie Bucco:  Ble skandinavisk mester på denne løpsdagen for tre år siden. Feirer han med en ny seier? Severio: Går gode løp hver gang nå. Endelig seier sist, kan det bli en dobling? Cavallina: Har startet karrieren greit. Er formtallet litt høyt? Surfer: Fire strake annenplasser, har ikke vunnet siden 2009. Det kan fort løsne her. Flying Party: Formen virker ikke å være på topp. Vi må se mer før vi spiller. Mohikan: Vinner nesten aldri. Derimot tror vi at en premie er realistisk. Brown Beauty: Prøver ny distanse. Det ser uansett litt hardt ut.  Hongkong Dancer: Ingen seire og syv annenplasser forteller en del. Står distansen, men er det mulig å få henne først i mål? Artistic Light: Skuffet litt sist på sanden. Det er normalt ingen fordel med gress. Milliondollarbaby: Viser ikke form og har en del overvekt. Vi avventer. Windiana: Klar fremgang sist. Tidligere var lenger distanse bare en fordel, så se litt opp.

 

5.løp: Härkila: Flink hoppe, som ikke er så langt unna de beste her. Premie? Symbol of Arch: En av våre beste hopper. Med i striden om seier. Tatoosh: Kjemper langt fremme, kan vinne om alt klaffer.  Dingle View: Går hun til sitt formtall 92, da blir det seier. Så langt har hun vunnet i mye enklere lag, vi tror hun får kamp nå. Fair Flair: Tre seire i år, men i noe enklere lag. Her bør en premie være fint. Grafitti: Topphoppe, vi tror hun kan hente alle på slutten. Hot Marta: Er ute i ulvelag, dette blir nok for tøft. Match Point: Fin form. Distansen er bra, i det minste en premie.  Freja: Er ganske bra, men motstanden er i hardeste laget.

 

6.løp: Noble Knight: Starter ikke. William Hepburn: Toer sist, dog en del slått. Er litt på gang, kan være aktuell om man garderer. Lord Rossmo: To gode løp på rad. Med i trippelkampen.  Mr Sabatini: Seier I siste start. Ser best ut på sandbanen. Ed Hardy: Er litt på gang, god premiesjanse. Mamaloca: Sterk spurt til seier sist. Kan gjenta her. Ziwy Skate: Formen er ikke den beste, det ser litt hardt ut. Majestic Song: God etter starttap nest sist. Skal nok ikke overses. Chorusso: Har hatt mye høyere formtall enn dette. Vi anbefaler strek om man velger å gardere. Sophies Love: Går på det jevne. Vi tviler på mer enn en mindre premie. Azzah: Er sjelden mye slått. Trippelkandidat på sin jevnhet. Maraboux Javilex: Litt fremgang sist, må gå enda en del frem for å hevde seg. Imperial Skylight: Liker gress, relativt tidlig gardering. Bittersweet: Formtallet har steget fra 40 til 64. Sist gang hun startet var hun suveren. Favoritt, kan være en grei banker. Silouette: Viser litt fremgang, vi tror det kun er snakk om mulig premie.

 

7.løp: Edge of Eternity: Topp toåring i fjor. Har skuffet i år, men har kapasitet til å være med I toppen. Gold Bridge: Er lite startet, og det er rom for forbedring. Setter dessuten på blinkers, luring. Vote for Me: Har skuffet i år. Kan en del, premie? Mad Men: Har etter seieren i debuten ikke imponert. Vi tviler på at det kan rekke til en fremskutt plass her. Golden Memory: Har gått mange gode løp i Sverige. Med i tetbildet her. Mink’s Aisha: Kan mye, men opptrer ujevnt. Kjemper om premie Manchego: Enorm spurt sist på Täby, kan være hesten som overrasker. Alvin: Flott toer i Dansk Derby. Har faktisk aldri vunnet, en fin anledning til å rette på det nå. Fabinho: Flere gode løp i Danmark, liten luring. Royal Games: Bra sist i Sverige. Vi tviler på seier, men premie vil ikke overraske. Mikkelangelo: Er klart på gang. 200 meter lenger enn sist er bare en fordel. Regnes.  Milly: Møter litt for skarp motstand. Song d’Amour: Bra årsdebut. Har nok ikke vist nok til å hevde seg her. Mistral: Er lite startet. Minioutsider. Arn: Skal normalt få problemer med å hevde seg her.