Omtaler av hestene til start på Øvrevoll torsdag 28. juli kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  27.07.2011
Artikkelbilde
Without Fear starter i det 3. løpet, Derby Trial

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 28. juli kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

Starthester 28. juli:

 

1.løp:

Majestic Max: Tredje på Klampenborg søndag. Ok sjanse om han fikser de tette startene. Miss Clodia: Gikk svært bra sist til annen. Har toppvekt, men vi tror hun fikser det. Red Eishin: Jevn og god i det siste. Bra trippelsjanse. Lady Rossmo: Er best på sandbanen, men er med fremme også her. Promise: I dette jevne feltet har hun i det minste en god premiesjanse.   Pika: Har møtt gode hester, skal ikke glemmes helt. Like a Charm: Bra bak Dingle View på Täby. Feltet er jevnt, ikke umulig. Aventurin: Er litt hardt ute her. Satser på penger, men det kan bli tøft.

 

2.løp:

Emperor: Er seiersløs i år. Går jevnt bra, god trippelmulighet. Zen Cat: Ser ut til å være best på sand. Kanskje premie. Flying Falk: Formen nærmer seg, og rytteren er flink. Tross høy vekt tror vi det er en god sjanse. De Luca: Gjør det ofte bra på gresset. Fair sjanse. Soul of Gold: Har ikke startet på en stund. Virker best på sand, men er for lite startet til å gi noe sikkert bilde. Desert Fuse: Jevn sliter. Neppe seier, men god premiemulighet. Marnie Oak: Treåring, er litt på gang. Ennå ser det litt hardt ut. Rambo’s Cinderella: Holder fin form. Beste distanse er nok litt kortere enn dette. Equito Hill: Treåring på gang, ikke umulig. Hakuna Matata: Vant årets første løp, formen har siden pekt feil vei. Vi tviler. Flyttet treningskvarter fra Øvrevoll til Hosle. Entourage: På gang. Hvis distansen går bra, kan det være en luring. Fraank: Statistikken er ikke den beste. Tross god rytter tror vi det blir tøft. Milliondollarbaby: Klarer distansen, går ok på gress. Bør regnes i et ikke alt for tøft felt.

 

3.løp:

Touz Price: Møtte eldre topphester i Norges-debuten. Spennende mot de beste treåringene. Bør strekes. Grey’s Experiment: Møter nok for hard motstand her. Ute for å få høyt nok formtall til å komme med i Norsk Derby 28. august? Norwegian Reward: Bra i 2000 Guineas. Kjemper om en liten premie. Manchester: Har vært matchet mot Derby. Her får vi et svar på hvor god han er. Distansen bør være et pluss.  Without Fear: En flott type. Vi tror han mestrer økningen i distanse, og i så fall kan han vinne. Cawett Cove: Toer i 2000 Guineas. Bør ikke ha problemer med lenger løp. Trippelkandidat. Marked by Zoro: Bra i Guineas. Vi er spente på om han takler den nye distansen. Premie. Heather Honey: Ser ut til å møte overmakten her. Bentley: Starter ikke.

 

4.løp:

Until June: Gjør sine beste løp på høsten. Står litt hardt til her, maks premie, tror vi. Archived: Går ofte gode løp på sandbanen. Hvis formen er litt på gang, ender han høyt oppe nå. Rapponghi: Har også gått mange sterke sandbaneløp. 1750 meter er litt i grenseland til å være litt langt, men han skal ikke overses. Caerus: Fikk det ikke til sist, men var knallgod gangen før. Dette er egentlig en fin distanse, skummel. Vestano: Har flott form og liker sand. Men dette er langt hardere selskap enn de to siste gangene, så det kan bli tøft å ta tredje strake. Buen Rumbero: Rapporteres i fint slag foran årsdebuten. Har et bra løp, men kan komme til å trenge løpet. Egon: Meget god hest som leter etter formen. Vi må se mer før vi spiller. Lazy Lord: Litt bedre på gress, men kan også prestere på sand. Synes ikke han skal avskrives. Artie Bucco: Har ikke vunnet på lenge. Er ikke uaktuell i trippelkampen.

 

5.løp:

Whisperingline: Vant sist hun var på Øvrevoll. Stabil og flink, god sjanse. Magic Cloud: Er ofte med i toppen, regnes i V5-spillets mest åpne løp. Aquila Flyer: Har skuffet litt, kun med om man garderer godt. Bello Secondo: Klart på gang. Knallspurt sist, regnes tidlig. Singalullaby: Kun en start på de siste to sesongene. Alt tyder på at han trenger løpet. Adios Mi Plata: Har Øvrevoll som sin favorittbane. Kan gå svakt andre steder, men må alltid tegnes her. Wattan: Starter ikke. Theoderich: Nesten ti måneder siden forrige start. Trenger nok løpet. Illusive Spirit: Jevn og flink. Ser ut som et godt trippelkort. Dzius: Kun tre starter på to år. Trenger ganske sikkert flere løp.  Medallic: Gjør det også bra for tiden. En tidlig gardering for oss. Quint Essentials: Har ikke fått det til i to hekkeløp. Men det hender at det går bra når hesten er tilbake på flatt. Formtall 81 og fire kilo lettelse, det ser spennende ut.

 

6.løp:

Exhibition: Har høy kapasitet. Men motstanden er så hard, at det trolig blir tøft å vinne. Emil: Går ofte gode løp i hardt selskap. Det føles som om det er bra med premie. Silverside: Spennende fransk gjest. Trives han på banen, kan han ende høyt oppe. Cat Junior: Starter ikke. Entangle: En fantastisk hoppe. Er som alltid vår favoritt, men så skuffer hun da også sjelden. Giant Sandman: Har en voldsom kapasitet. De som garderer, bør ta ham på alvor. Hansinger: Vant for en måned siden. Som alltid i striden. Elusive Time: Meget god treåring. Gjør nok en godt løp, men det er tøft å vinne.  Heureux: Toer i løpet i fjor. Er ofte helt på høyde med de beste. Gardering om man ikke stoler på Entangle. Alyshakeys: Vant Polar Cup i fjor. Har hatt en skade, ingen er trygge om hun viser toppform.

 

7.løp:

High Desire: Sviktet litt sist, kan fort være tilbake nå. Trippel? Delily: Ser ut til å være best på sand. Litt tøft her. Aylar: Årsbeste sist. Må tas på alvor nå.  Azzah: På det jevne, premiesjanse. Habenaria: I fremgang, skal ha mulighet for premie.  Berta Isabel: Viser ikke den store formen. Sist var det for hard motstand, men hun må forbedre seg for å vinne her. Aragorn: Har skuffet litt i år. Fine betingelser, er ikke helt sjanseløs. Miss Success: Starter ikke. Imperial Skylight: Har bra fart, dette kan være vinneren om favoritten svikter. Bittersweet: Fenomenal sesong. Ny distansen, men har vist fart nok til å ta årets sjette seier. Faahem: Fin form. Høy vekt, men motstanden er relativt enkel. Palindromic: Treåring som nærmer seg en seier. Om den ikke kommer her, skal han følges fremover. Loire: Like distansen. Om favoritten garderes, bør han regnes. Aaron’s Way: God mot topphester nest sist. Om Bittersweet garderes, bør hun vurderes. Dark Pride: Med fem kilo overvekt, ser det ut som maks premie.

 

8.løp:

Tesseron: Vi tror han trenger flere løp. Soraya: Møter noen som nok blir for gode. Green With Envy: Har ikke imponert. Premie, kanskje siste trippel. Mississippi: Må forbedre seg mye for å hevde seg. Well Fitted: Går jevnt bra. Kjemper om seieren. Brown Beauty: Kan klare premie. Kanskje kan blinkers hjelpe. Sir Costalot: God debut, har ikke fulgt helt opp. Uansett er dette feltet slik at vi tror på en god sjanse. Izuizorizuain’t: God premiesjanse, trippel i et heldig øyeblikk.  Hongkong Dancer: Syv annenplasser uten å vinne er ikke tilfeldig. Nesten garanti på trippel, men å vinne er fortvilet vanskelig.