Omtaler av hestene til start på Øvrevoll torsdag 7. juli kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  06.07.2011
Artikkelbilde
Theatrical Award kan bli første hoppe som vinner Valley Chapel Memorial

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 7. juli kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

Starthester 7.juli:

 

1.løp: Milly: Går bra mot de norskfødte. Litt hardere i mot nå, mulig trippel. Marked by Zorro: Beste hesten, men har også toppvekt. Løpet i 2000 Guineas var så bra, at vi tror på fin sjanse. Al Rannan: God sist på Täby. Tapte for en god hest, står fint til. Well Fitted: Brukbar i årsdebuten. Er i nærheten av trippel.  Hayley Cropper: Vant storløp i fjor høst. Formpilen peker litt feil vei, må forbedre seg fra de siste løpene for å hevde seg nå.  Mistral: Har kun startet to ganger, og det er lenge siden. Løpene i fjor var slett ikke dårlige, men på grunn av årsdebut tror vi neppe det blir seier. Etteranmeldt i Skandinavisk Mesterskap.

 

2.løp: Cilla: Vant et hekkeløp i fjor høst i billig lag. Dette ser vrient ut. Szuma: Seier sist på Strømsholm. Motstanden nå er mye tøffere, så det blir vanskelig å gjenta. Nosferatu: Vinner på flatt og hekk. Starter nokså tett, men han ser ut til å tåle det. Klar sjanse. Calvados: Sterkt løp her oppe på 17. mai. Kan vinne med en tilsvarende prestasjon. Milliondollarbaby: Bra sist på flatt. Har ennå ikke vist nok over hekk. Amazer: Gikk bra da rytteren falt 17. mai. I trippelbildet. Zimon: Går fine hekkeløp uten å vinne, mulig trippel. Volo Cat: Meget god flatløper. Hekkedebuten var bare sånn passe, men kapasiteten finnes. Quint Essentials: Debuterte på hekk samtidig med Volo Cat. God på flatt, regnes om han hopper litt bedre. Dow Jones: Starter ikke. Wing Commander: Kan bli brukbar på sikt. Trenger flere hekkeløp for å matche de beste her, tror vi. Flying Party: Bærer liten vekt, likevel er nok dette for tøft. Monfalcone: Er blitt riktig bra på hekk. Vi tror han er med i seiersstriden.

 

3.løp: Bittersweet: Kanonløp sist torsdag. Ny distanse nå, men det forundrer oss ikke om hun vinner på ny. Totte: Bra nest sist. Vi tror 2400 meter kan bli i lengste laget. The Bishop’s Joy: Bra på 2200 meter i Gøteborg. Med om man garderer Bittersweet. Zen Cat: Fin seier sist. Mye vekt, men han er neppe langt unna. Manits Lo: To starter etter lang pause. Ørliten fidus. Desert Fuse: Vi er ganske sikre på at han klarer premie på sin jevnhet. Dog tviler vi litt på seier. Clauses Mistral: Fikser distansen. Liten luring på myggvekt. Emperor: 11 ganger på trippel i fjor, sjanse på tilsvarende også her. Naja: Bra toer i amatørløpet sist. Skal med om man garderer. De Luca: To seire i år. Gjør nok et bra løp også her. Carnet Apache: Skuffet sist, men er bedre på gress. Aktuell for trippel. Silouette: Det ser litt tøft ut for en treåring. Men hun er lite startet, og det er rom for fremgang. Ifannik Sacc: Går på det jevne. Premie, kan snuse på trippel. Rambo’s Cinderella: Har avsluttet fort de to siste gangene. Bra sist på 2160 meter, regnes ganske tidlig.

 

4.løp: Chips O’Toole: Gikk noen knallgode sprintløp da han kom til Sverige. Har møtt de beste og er en gardering. Lady Lily: Har vunnet på Øvrevoll før. Vinner ikke så ofte, men hun er ofte med i premiebildet.  Livigno: Viser litt av det han kan. Motstanden er aningen hvassere nå, likevel er han verdt en strek. Female Spring: Rask og god hoppe. Det er knallhardt i mot, så vi tror mest på premie. Alight: Med i toppen hver gang. Tøffere felt har hun aldri møtt, så trippel bør være flott. Desert Rose: Veldig god sprinter, som trolig møter noen som er litt for skarpe.  Match Point: Gikk bra sist på samme distanse. Vi hadde trodd mer på henne om det hadde vært 200 meter lenger. Distant Beat: Går jevnt og bra hver gang. Muligens litt tøft å vinne, men hun er neppe mye slått. Heureux: 69 kilo er mye, og distansen er litt kort. Likevel er dette en kanon som temmelig sikkert kjemper helt der fremme. Opening Night: Litt turbulent sesong, det ser litt hardt ut.  Desert Rally: Flott løp sist på Täby. Er i storform, men 1170 meter kan være litt i korteste laget.  Parbold Hill: God sprinter. Vi tror hun møter litt for gode konkurrenter nå.  Filligree: Tre gode løp på rad. Møter noen racere, men kan ikke utelukkes. Majestic Max: Feltets eneste treåring. Vi tror han blir en toppsprinter, men kanskje er det litt tidlig for seier. The One and Only: Flott årsdebut bak Tatoosh. Kommer han fint til fra spor 15, er det ikke umulig. Men 1170 kan også være litt for kort.

 

5.løp: Half Pint Bill: Gjør alltid sitt beste. Litt sen åpning sist, med i striden på ny. Wattan: Har hatt en utrolig utvikling. Det ser knallhardt ut, men Wattan har overrasket før. Daychan: Går gode løp hele tiden. Absolutt aktuell i trippelkampen. Fair Flair: Tre strake seire sier sitt. Tidligere har hun slitt når formtallet er kommet over 80, men formen er så god, at vi tror det kan bli fire på stripe. Hot Wing: I knallslag. 66 kilo er mye, kanskje blir det bare premie nå? Medallic: Møter gode hester på liten vekt. Tøft å vinne, men en premie er nok innen rekkevidde. Distant Star: Må være mye forbedret for å blande seg i seierskampen.  Archived: Har slitt med halsproblemer. Bedre nå, men trenger nok et løp.  Artie Bucco: Tre gode løp i år. Må være enda et hakk hvassere for å vinne, men premie kan vi tro på. Royal Power: Møtte for gode hester sist. Dette er riktigere motstand, vi tror det er god vinnersjanse. Lazy Lord: Fikk en liten skade i forrige uke. Med i striden om alt er bra. Pilgrim: Ikke så lett å plassere. God på sitt beste, men det er tøft å vinne mot så mange gode hester.

 

6.løp: Perks: Meget god hest, som hittil ikke har strukket til mot de aller beste. Maks en liten premie.  Alnitak: Riktig flink, men finner nok noen som er for gode.  Mulan: Flott toer i Walter Nilsens Minneløp. Trippelaktuell. Theatrical Award: Går nesten alltid meget gode løp, med i striden. High Flyer: Starter ikke. Aces Star: Jevn og flink. Fikk det ikke helt til i Norsk Derby i fjor, men han er en outsider nå. Bank of Burden: Vant i Walter Nilsens Minneløp, kan vinne på ny. Touz Price: Svært spennende nykommer. Burde vinne på vist form, men det er mange harde motstandere. Handsome Hawk: Toer i dette løpet i fjor. Litt forbedret sist, god premiemulighet. Master Kid: Vant i siste start. Dette selskapet er klart hardere, vi tror det blir vrient her.

 

7.løp: Aventurin: Det han har vist på Øvrevoll, har ikke vært godt nok. Vi tror det blir vrient. Miss Clodia: Kan være med i kampen på sitt beste. Mot mange gode eldre hester kan det bli hardt å vinne. Yorkshire Lad: Gikk bra i en tett strid. Kan vinne om det klaffer. Dancing Party: Kjempet godt sist, det er ikke helt umulig nå. Zaphir: Annenplassen sist bak Livigno var bra. Tidlig strek.  Rapponghi: Er sluppet ned i formtall. Prøver blinkers, en liten luring. Bello Secondo: Var uheldig sist da salen skle. Regnes nå. Song d’Amour: Hard motstand, vi tror neppe det blir mer enn en liten premie. Merseyside Star: Jobber seg i form. Er verdt en gardering. Aaron’s Way: Møtte eliten sist. Gikk så vidt bra at hun må regnes mot klart enklere motstand. One Cool Buck: Det er muligens litt kort, premie? Chief Eric: Har et ok løp, men formen er litt usikker. Svingen kommer fort, og da er heller ikke sporet det beste.

 

8.løp: Alfredo: Trenger nok flere løp. French Fantasy: Fint løp mot gode hester sist. Vinner med en tilsvarende prestasjon. Facalani: Har ikke tjent penger i år. Kan få noen kroner nå. Max Manus: Starter ikke. Alicia Island: Brukbart kvalifiseringsløp, luring tross totodebut. Minnie McGinn: Må vise mer før vi spiller. Assertion: Bra i den skandinaviske debuten. Fin sjanse. Sir Costalot: Bra debut. Dette er nok litt kort, kan klare premie. Millevini: Har skuffet i år. Må vise mer før vi satser.  Palindromic: Har gjort det brukbart, klar trippelsjanse. Tesseroni: Kan mer enn vist i debuten. Likevel vrient. Mississippi: Trenger nok flere løp.

 

9.løp: Tahayab: Ganske jevn, bør få premie. Mamaloca: Jevn og flink, nesten alltid i pengene. Trippelmulighet. Strike Command: Går han like bra på Øvrevoll som på Jägersro, er dette vinneren. Aquila Flyer: God i årsdebut etter lang pause. Regnes i et meget åpent løp.  Illusive Spirit: God toer på samme distanse. Skal med på bongen.  Loire: Vant i billig lag. Må vise mer for å kunne klare en fremskutt plassering nå. Ed Hardy: Trener bra, viser ikke så mye i løp.  Imperial Skylight: Bra sist som annen, gardering. Divine Spirit: Jevn og flink. Sjanse i sin Øvrevoll-debut. Royal Hill: Kun to lengder slått sist, trippelaktuell. Fighting Spirit: Vi tror dette er litt kort. Men noe stryk er det ikke snakk om, for dette er kanskje kveldens jevneste løp.  High Desire: Seier sist torsdag. Har ikke fått tillegget, fin sjanse på ny.