Programtips til løpene på Øvrevoll torsdag den 14. juli kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  11.07.2011
Artikkelbilde
Noble Knight vant overlegent sist onsdag

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 14. juli kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her 

Last ned programmet gratis her.

1.LØP – 2-ÅRS MAIDENLØP – 900 GRESS  

At toåringene ikke går kvalifiseringsløp, gjør det vanskeligere å tippe. Petersen/Gråberg hadde den første toårsvinneren, de kan fort få en ny seier. Second Floor er en rask hoppe, som fort kan være med fremme. Men holdepunktene er ikke så sterke, så vi føler oss på tynn is.

 

Tips:

1 Wikileak – 4 Second Floor – 6 Cincinnatus

Outs: 3 Accomplished

 

2.LØP – 3-ÅRSLØP – 1170 GRESS

The Sydney Arms var god i 1000 Guineas og vant deretter lett i Gøteborg. Blir relativt klar favoritt her. Majestic Max har møtt hardere felt enn dette, kan utfordre vår favoritt. Miss Clodia vant sist torsdag, dette ser ut som en god trippelsjanse. Lady Rossmo er enda bedre på sand, så vi tror ikke det er snakk om mer enn en mulig trippelplass.

 

Tips:

6 The Sydney Arms – 9 Majestic Max – 7 Lady Rossmo

Outs: 8 Miss Clodia

 

3.LØP – V5A-1 – PISTACHIO ELITELØP – 1370 GRESS

Toppvekterne Hansinger og Heureux har et par uker frem til Polar Cup, som er ett av høydepunktene for sesongen. De skal gi konkurrentene en hel del kilo, men vi tror de makter det. Livigno har fortsatt god form, og Massenzio gikk bra på 17. mai. Flere andre lurer i vannskorpen, men vi satser på en duo når det gjelder V5.

 

Tips:

7 Hansinger – 4 Heureux – 1 Massenzio

Outs: 8 Livigno

 

4.LØP – V5A-2 – HESTEFOTO.NO AMATØRLØP 1800 GRESS

Et særdeles vrient løp å vurdere. Pecoiquen har en god amatørrytter, bør ha en fin sjanse her. Rambo’s Cinderella, Naja og Between Friends er hester som bør hevde seg i dette selskapet, men det trenger ikke å være store forbedringer før mange kan gripe sjansen. De Luca har fått formtall 57, men kan godt tenkes å klare det tallet.

 

Tips:

14 Pecoiquen – 5 Rambo’s Cinderella – 12 Naja

Outs: 4 Between Friends

 

5.LØP – V5A-3 – POKE N HOPE LØP – 1600 DT

Vestano var tilbake på sandbanen i lunsjen onsdag, og da ble det en lett seier. Espen Ski red et fint ritt og sitter opp igjen. Vår banker, siden vektene ble satt før seiersløpet. Cool Match var god toer bak Vestano sist, er trolig litt nærmere nå. Ferrozzo imponerte sist etter lang pause. Har kun ett løp på sandbanen, og det var meget svakt. Gikk like etter godt på gresset, så det er mulig at sand er et minus. Siste plassen på linjen går etter litt nøling til Lucky Lucioni.

 

Tips:

4 Vestano – 5 Cool Match – 7 Lucky Lucioni

Outs: 6 Ferrozzo

 

6.LØP – V5A-4/DD-1 – ALFA DEKOR NOVISELØP  – 1980 GRESS

Vi har ventet på at Noble Knight skulle slå til, og det gjorde han i lunsjen sist onsdag. Da var han så suveren, at vi tror det blir seier på ny. Younevercatchme imponerte i sitt livs andre start, bør være langt fremme i dette feltet. Severio møter noe enklere motstand enn hun pleier, god trippelsjanse. Lord Rossmo var klart forbedret sist, får siste plass på linjen i kamp med flere.

 

Tips:

9 Noble Knight – 6 Younevercatchme – 5 Lord Rossmo

Outs: 11 Severio

 

7.LØP – V5A-5/DD-2 – NORSK RIKSTOTO CUP – SPRINT JERNDIVISJON 1170 GRESS

Her bør man ha mange streker på V5 om man skal føle seg sikker. Totte varierer fra sprint til 2400 meter. Har formen inne, og sprint bør gå bra. Azzah har bra fart. Har mye vekt, men den tynger ikke like mye på en kort distanse. Zit Zaid vant sist hun gikk på denne distansen, og Miss Success går jevnt og bra. Det er lite som skiller, så vi håper det beste og garderer fullt ut.

 

Tips:

14 Totte – 12 Azzah – 8 Miss Success

Outs: 2 Zit Zaid

 

 

 

 

 

V5-forslag 450 rekker:

 

1.avd: 7-4

2.avd: Alle 15

3.avd: 4 Vestano

4.avd: 9 Noble Knight

5.avd: Alle 15