Programtips til løpene på Øvrevoll torsdag 7. juli kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  04.07.2011
Artikkelbilde
Royal Power

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 7. juli kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 A tips her 

 

Kjøp programmets V5B spill her

Last ned programmet gratis her.

1.LØP – 3-ÅRSLØP  – 1730 GRESS

Marked by Zorro var meget god som fjerde i 2000 Guineas. Viser form i området rundt sitt formtall, og det burde bety en plass i toppen. Al Rannan var god sist på Täby, har ikke vært like god på Øvrevoll. Mistral årsdebuterer. En outsider etter sin fine seier i fjor høst. Av de øvrige er nok Milly den som er nærmest sitt formtall.

 

Tips:

2 Marked by Zorro – 3 Al Rannan – 1 Milly

Outs: 6 Mistral

 

2.LØP – V5A-1 – HOUSE OF WINE HEKKELØPSSERIE II3200 GRESS

Nosferatu vinner på flatt og hekk, holder en flott form. Tross toppvekt er han med i toppen. Calvados var god toer bak Omoto Sando på nasjonaldagen, ser ut til å ha utviklet seg siden i fjor. Monfalcone er jevn og flink, og vi tar også med de to dyktige flatløperne Volo Cat og Quint Essentials. De imponerte ikke i hekkedebuten, men her er det rom for fremgang.

 

Tips:

3 Nosferatu – 4 Calvados – 13 Monfalcone

Outs: 8 Volo Cat

 

3.LØP – V5A-2 – NORSK RIKSTOTO CUP – STAYER JERNDIVISJON – 2400 GRESS

Bittersweet var i en klasse for seg torsdag. Fikk syv kilo for seieren, men får ikke tillegget her, da vektene var satt før det siste løpet. Distansen er eneste uromomentet, men slik Bittersweet gikk sist, gir vi henne tillit på V5. Rambo’s Cinderella gikk bra sist på en nesten like lang distanse, mens Zen Cat og De Luca går helt til mål.

 

Tips:

1 Bittersweet – 14 Rambo’s Cinderella – 10 De Luca

Outs: 4 Zen Cat

 

4.LØP – V5A-3 – ØVREVOLL SPRINT CUP – 1170 GRESS

Heureux vant dette løpet i fjor. Han er en god vektbærer, og derfor tror vi det kan bli ny seier tross 69 kilo på ryggen. The One and Only hadde en flott årsdebut som toer bak Tatoosh. Fin sjanse også nå. Livigno og Desert Rally viser flott form. Kanskje er det litt kort for sistnevnte, men de to siste løpene har vært solide. Det er flere som lurer i vannskorpen, men vi må nøye oss med en kvartett på V5.

 

Tips:

9 Heureux – 15 The One and Only – 11 Desert Rally

Outs: 3 Livigno

 

5.LØP – V5A-4/V5B-1 – SUBARU CUP SØLVDIVISJON – 1600 GRESS

Et glimrende løp, hvor det skiller svært lite på hestene. I V5-B må vi satse på Royal Power som banker, mens vi får råd til noen hester i V5-A. Fair Flair har tre strake og må regnes på ny. Det må også Half Pint Bill, som avsluttet fort sist. Daychan er med i toppen hver gang, og Hot Wing er skummel tross toppvekt. Wattan har gått fra 51 til 80 i formtall på ett år. Det ser tøft ut, men han slutter visst aldri å overaske.

 

Tips:

10 Royal Power – 4 Fair Flair – 3 Daychan

Outs: 1 Half Pint Bill

 

 

6.LØP – V5A-5/V5B-2  – VALLEY CHAPEL MEMORIAL (L) – 2160 GRESS

De tre fremste i Walter Nilsens Minneløp møtes her i Valley Chapel Memorial. Disse tre kompletteres med Rune Haugens nye treåring Touz Price på V5. Vi vinnertipper Bank of Burden, men tror at Theatrical Award kan by på solid motstand. Mulan var positiv toer forrige gang han gikk på Øvrevoll. Skal man ha med flere på sin kupong, kan fjorårets Derbytreer High Flyer være aktuell. Handsome Hawk ble nummer to i dette løpet i fjor.

 

Tips:

7 Bank of Burden – 4 Theatrical Award – 3 Mulan

Outs: 8 Touz Price

 

 

7.LØP – V5B-3 – NORSK RIKSTOTO CUP – SPRINT BRONSEDIVISJON – 1170 GRESS

Aaron’s Way møtte vår desiderte elite sist. Vi synes hun leverte et veldig godt løp, og i rett selskap kan det fort bli årets første seier. Vær litt oppmerksom på Bello Secondo. Sist ble løpet ødelagt, da salen skle. Zaphir var ikke så langt bak Livigno sist, har fine betingelser nå.

 

Tips:

10 Aaron’s Way – 5 Zaphir – 2 Miss Clodia

Outs: 7 Bello Secondo

 

 

8.LØP – V5B-4 – DD-1 – MAIDENLØP – 1170 GRESS

Vi satser på en duo som later til å være på full fart fremover. French Fantasy gikk godt sist i et løp som Livigno vant. Et liknende løp gir seier, tror vi. Assertion var knapt slått i den første starten i Skandinavia. Sir Costalot og Palindromic henger med, men imponerer ikke så veldig. Ønsker man å gardere, kan kanskje Alicia Island være aktuell. Debuterer i totoløp, men gikk et godkjent kvalifiseringsløp.

 

Tips:

2 French Fantasy – 7 Assertion – 8 Sir Costalot

Outs: 5 Alicia Island

 

9.LØP – V5B-5 – DD-2 – OLIVIAS CHOICE LØP – 1370 GRESS

Den flotte galoppkvelden avsluttes med et vrient oppgjør. Strike Command har gått sterke løp i Malmø, er alltid i bildet. High Desire vant sist torsdag foran Imperial Skylight, og Aquila Flyer var god i sitt come back. På V5 dekker vi fullt ut, for her er det ingen som sjokkerer om de skulle gå til topps.

 

Tips:

3 Strike Command – 12 High Desire – 8 Imperial Skylight

Outs: 4 Aquila Flyer

 

 

 

 

 

V5A-forslag 480 rekker:

 

1.avd: 3-4-8-13-9

2.avd: 1 Bittersweet

3.avd: 9-15-3-11

4.avd: 10-4-1-3-5-2

5.avd: 7-4-8-3

 

 

V5B-forslag 480 rekker:

 

1.avd: 10 Royal Power

2.avd: 7-4-8-3

3.avd: 10-5-7-2-3

4.avd: 2-7

5.avd: Alle 12