Programtips til løpene på Øvrevoll torsdag den 28. juli kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  25.07.2011
Artikkelbilde
Bittersweet

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 28. juli kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her 

Last ned programmet gratis her.

1.LØP – 3-ÅRSLØP  – 1170 GRESS

Miss Clodia gikk veldig bra sist, kun slått av The Sydney Arms med en lengde. Majestic Max gikk et bra løp til tredje på Klampenborg søndag, god mulighet hvis ikke startene kommer litt tett. Red Eishin og Lady Rossmo ser ganske jevne ut på gresset, og Like a Charm er heller ikke uten sjanse.

 

Tips:

2 Miss Clodia – 1 Majestic Max – 4 Lady Rossmo

Outs: 3 Red Eishin

 

2.LØP – PETITE FRISØRENE NOARK VANDREPOKAL2400 GRESS

Flying Falk er på vei mot formen. Har en god rytter og bør ha en fin sjanse. Vekten er høy, men motstanden så vidt svak at vi gir ham tipset. De Luca har bra form. Hun står distansen og regnes tidlig. Milliondollarbaby gikk ok torsdag, bør klare trippel nå. Rambo’s Cinderella har fin form, men 2400 meter kan være i lengste laget. Flere av de øvrige har så langt vært klart best på sandbanen.

 

Tips:

3 Flying Falk – 4 De Luca – 8 Rambo’s Cinderella

Outs: 13 Milliondollarbaby

 

3.LØP  – V5A-1 – DERBY TRIAL – 2160 GRESS

Derby Trial er i år en flott styrkeprøve med mange av seierskandidatene til selve Derby. Vi vinnertipper Without Fear, som har to flotte seire på Øvrevoll i år. Manchester har hele tiden vært matchet mot Derby og bør sette pris på lenger distanse. Er nok ganske jevngod med stallkameraten Cawett Cove. Touz Price får stå som en stor outsider. Med tanke på at forrige start var Øvrevoll-debut og motstanden var tøff, synes vi løpet var bra.

 

Tips:

5 Without Fear – 4 Manchester – 6 Cawett Cove

Outs: 1 Touz Price

 

4.LØP – V5A-2 – RED HILL LØP– 1750 DT

Et litt spesielt løp på sandbanen. Mange gode hester, men hvor de fleste er et stykke unna formen. I slag er Vestano med to strake seire. Motstanden er klart hardere denne gang, da han startet sist før han fikk vekttillegget. Vi spekulerer litt i at det kan skje noe her og tipper Caerus først. Stallformen er stigende, og dette er en meget god hest på sitt beste. Lazy Lord og Archived lurer i vannskorpen, og det er også flere luringer.

 

Tips:

4 Caerus – 8 Lazy Lord – 2 Archived

Outs: 5 Vestano

 

5.LØP – V5A-3 – ROSSO AVANTI LØP – 1600 GRESS

Meget åpent. Adios Mi Plata går nesten alltid veldig gode løp på Øvrevoll, vant sist hun var her. Bello Secondo er klart på gang, avsluttet fort til annen sist torsdag. Quint Essentiuals lyktes ikke i sine to forsøk på hekk, er nå nede på et formtall som gjør ham spennende. Magic Cloud har gjort det bra på Øvrevoll, bør være en tidlig strek.

 

Tips:

6 Adios Mi Plata – 4 Bello Secondo – 2 Magic Cloud

Outs: 12 Quint Essentials

 

 

6.LØP – V5A-4  – DD-1 – POLAR CUP (GR3) -  1370 GRESS

Årets Polar Cup er blitt et kjempeflott løp. Vi er dog ikke i tvil om vårt førstetips. Entangle er en kanon. Hun har aldri vært dårligere enn nummer to på Øvrevoll. Tapte på samme distanse for Symbol of Arch med nese, men ga da vinneren syv kilo. Var også slått av Heureux på målfoto, men var da treåring og ga Heureux syv og et halvt kilo. Nei, Entangle er vår favoritt. Kvartetten Hansinger, Heureux, Alyshakeys og Cat junior møttes for en måned siden. Førstnevnte vant, men det skilte ikke mye. Giant Sandman er god på distansen, må også regnes. Silverside gir løpet internasjonalt preg. Han er god, men vi tror han får det tøft mot vår hjemlige elite.

 

Tips:

5 Entangle – 7 Hansinger – 9 Heureux

Outs: 4 Cat Junior

 

7.LØP – V5A-5 – DD-2 – NORSK RIKSTOTO CUP -  GRUNNDIVISJON SPRINT - 1170 GRESS

Bittersweet imponerte enormt torsdag. Har ikke fått tillegg for seieren, vi tror hun vinner på ny. Distansen er kortere enn hun pleier å løpe, men hun har vist fart nok til å gå til topps også på sprint. Imperial Skylight fulgte brukbart med sist, motstanden nå er ikke verre enn at vi tror på trippelplass. Faahem har formen på plass. Møter hester han bør kunne kjempe mot tross drøye 73 kilo. Aylar er på gang, fin trippelsjanse nå.

 

Tips:

10 Bittersweet – 9 Imperial Skylight – 3 Aylar

Outs: 11 Faahem

 

8.LØP – MAIDENLØP – 1600 GRESS

Vi synes tre hester skiller seg litt ut i dette maidenløpet. Well Fitted har gått så vidt bra de siste gangene mot brukbare hester, at vi tror den første seieren kan komme. Toeren i fjorårets Oaks, Hongkong Dancer, har syv annenplassser. Er med i toppen, men vil hun først over mål? Sir Costalot har gått tre brukbare løp, bør klare trippel. Flere er lite startet og kan vise fremgang.

 

Tips:

5 Well Fitted – 9 Hongkong Dancer – 3 Green With Envy

Outs: 7 Sir Costalot

 

 

V5-forslag 432 rekker:

 

1.avd: 5-4-1-6

2.avd: Alle 9

3.avd: Alle 12

4.avd: 5 Entangle

5.avd: 10 Bittersweet