Ski vant Svensk Oaks og andre notiser

Skrevet av Birger Christensen,  24.07.2011
Artikkelbilde
Jive og Espen Ski, foto Stefan Uppstrøm

Espen Ski seiret lørdag kveld i Svensk Oaks med Jive, i trening hos Jessica Long. Etter hendelsene i Norge var det en sterkt preget jockey som ble intervjuet etter seieren.

- Jeg red for Norge i dag, sa Espen, som også vant med Trick or Treats Ride for Roses i Altamiraløpning (Lennart jr Reuterskiold). Førstepremiene i de to løpene var henholdsvis 253 000 og 122 500 svenske kroner. I Oaks ble Walinda (Wido Neuroth/Jan-Erik Neuroth nummer fire, mens samme trener og jockey ble toer med Handsome Hawk. Han var kun en lengde slått av Luca Brasi. Prince Fasliyev (Niels Petersen/Per-Anders Gråberg) ble toer bak den nye storsprinteren Verde Mar.

 

 

Bilder fra Sverige kan du se og laste ned her. Ved bruk på hjemmesider, skriv: Bilde: Stefan Olsson/Svensk Galopp

 

 

Seier til Topper

 

13 år gamle Topper slutter aldri å imponere. Søndag var Jens Erik Lindstøl på Klampenborg. Banen var søkktung, og det har Topper vunnet på før. Nå vant han til drøyt 21 ganger pengene med Nathalie Mortensen på ryggen. Majestic Max gikk bra til tredje med Carlos Lopez som makker, mens Espen Ski vant det første løpet for trener Bent Olsen på Reggae Dancer.

 

Annen til Victoria

 

Victoria Allers red søndag et Fegentri-løp i Køln. I det 15 hester store feltet ble det en flott annenplass til Victoria på Call for Liberty. R King vant løpet på Siesta, en snau lengde foran Victorias hest. Call for Liberty sto i nesten 15 ganger i vinnerodds.

 

 

Sir Lando i Tyskland

Wido Neuroth tok også turen til Tyskland i helgen. Sir Lando startet i Gruppe 1 løpet Grosser Preis von Berlin i Hoppegarten. Vinneren Danedream var overlegen og vant med 5 lengder ned til Scalo på andreplassen, Sir Lando ble så 1 lengde bak denne på en sjetteplass. Dominique Boeuf red Stall Perlens hingst denne gang.

 

Stor dag for William Buick

Lørdag vant William Buick Gruppe 1 løpet King George VI and Queen Elizabeth Stakes på Ascot. William red den John Gosden-trente Nathaniel til en enkel seier foran Workforce.