Spennende spill

Skrevet av Birger Christensen,  11.07.2011
Artikkelbilde
Hansinger og Heureux

Neste torsdag er det stordag med minneløp for Klaveness og Michelet, samt Skandinavisk Mesterskap. Uken etter er det Polar Cup, som i år ser ut til å bli noe utenom det vanlige. Kommende løpsdag har ikke så mange sportslige høydepunkter, men likevel tror vi på mange tette og fine oppgjør. De beste hestene finner vi i V5-1, hvor Hansinger og Heureux skal ut i en siste test foran Polar Cup. De skal gi bort vekt til mange gode hester, og det er ikke gitt at de vil klare det. Den nevnte duoen var de to første i mål sist de møttes, og med årets største mål i nær fremtid, er nok formen på plass.

 

 

Årets andre toårsløp er forbeholdt hester ”Made in Scandinavia”. Vi skulle gjerne ha sett hestene i et kvalifiseringsløp når vi skal prøve å veilede spillerne, men i år må vi klare oss uten dette. Super Sub vant det første toårsløpet fra Niels Petersens stall. Nå har han en duo til start, som flytter seg fint i trening. Snart har hestene gått ett løp eller to, og da blir det straks enklere å finne holdepunkter.

I valget av en V5-banker eller to, fant vi våre holdepunkter hos Cathrine Erichsen. Vestano og Noble Knight vant begge enkelt i lunsjen forrige onsdag.

-          Jeg har god tro på begge også denne gang. Espen Ski på Vestano får sikkert et fint løp bak Cool Match og andre som liker godt tempo fra start. Noble Knight hadde jeg ventet på lenge, og nå løsnet det. Når det gjelder Hansinger, blir dette en gjennomkjøring foran Polar Cup. I toårsløpet har jeg Second Floor til start. Det er en rask hoppe, som jeg tror vil gå et bra løp. Hva det vil rekke til, er imidlertid ikke så lett å vurdere, beretter Cathrine Erichsen. Vi håper hun får en fin løpsdag, for da ser det lyst ut for vårt V5-forslag.

Så satser vi på fint vær. Ta med deg en venn eller to og legg turen til Øvrevoll. Det er ingen steder du får mer for inngangspengene, for her er det gratis å komme inn for alle.